Tuesday at 20:353 days 33 god doveden pre treneraovako i ja mogu da skautiram, znam i ja ko je bio dobar prošle godine i pre 5 god. treba neki stručnjak u klubu da skupi muda i da nađe nekog ko će biti dobar sledeće, to je nauka. tu se sad uzdam u Navara, ako uspe da progura svoje. od ovih naših nema leba, dok ne dokažu suprotno
Tuesday at 20:493 days c. jones je dobar igrac i dobar profiledit a na temu doveden pre trenera, mozda su se konsultovali Kako je tekao proces pregovora sa Crvenom zvezdom?"Odlučio sam da napustim Malagu u poslednjoj nedelji regularnog dela sezone. To je bilo u petak, a već u nedelju me je zvao agent i rekao da postoji interesovanje Zvezde. Bio sam malo iznenađen, nisam to očekivao. Međutim, imao sam osećaj da je vreme za otvaranje novog poglavlja i ne mogu da zamislim bolje mesto za tako nešto od Beograda i Crvene zvezde". Edited Tuesday at 20:573 days by uini
Tuesday at 22:363 days Znači još jedan plej i dva centra i to je to. Nema najave odlazaka tako da neće biti ni više dolazaka.
Tuesday at 23:242 days 2 hours ago, uini said:Međutim, imao sam osećaj da je vreme za otvaranje novog poglavlja i ne mogu da zamislim bolje mesto za tako nešto od Beograda i Crvene zvezde".LinkedIbon Navarro
Wednesday at 09:342 days Evo i B92 pise da smo doveli Chrisa Jonesa. Ne znam da li je neko objavio do sad...
Wednesday at 09:522 days Ovaj Pajdola deluje kao bezveze igrač, što znači da će pozitivno da iznenadi
Wednesday at 10:052 days nije bezveze igrač, tačno se zna šta donosi kao backup PGodličnu defanzivu i 1na1 i timsku, obezbeđivanje dobrog protoka lopte i ključnih akcija koje trener traži, slabašan šut ali će potegnuti ako mu daš prostora i ako ima rezona.bolji od jaga 4x svetlosne godine Edited Wednesday at 10:052 days by uini
Wednesday at 10:072 days Idealan igrač Miši da prenese loptu. Na kraju krajeva, palo je onomad call him.
Wednesday at 10:082 days Just now, kralj said:Idealan igrač Miši da prenese loptu.sad ima 26 godina i iza sebe 4 sezone u euroleague, kad god sam ga gledao, vrhunski je radio svoj pos'o
Wednesday at 10:112 days 25 minutes ago, Ratamahatta said:Pajola zvuci kao nesto fensi suhomesnato iz LidlaGabagul