Yesterday at 19:211 day Author 4 hours ago, kurjak said:dva visoka, 4/5Alston Jr za Ratu, da mu srce bude na mestu
Yesterday at 19:491 day Može Alston, slava Dušku. Imaćemo krdo igrača, Dedi i Dobriću je najveća šansa da ih Ibon zapamti da se zaposle u Glovo i donose mu klopu.LM, Rati je vazda čuka bila na mestu, ali mu je mozak katkad prenapregnut, pa oči centrifuga, a para na uši. Ja bih sve njih redom sa Pogodi igrača procesuiro, a Rata je i tamo u fazonu daj žeton da ti pređem kraljicu.
23 hours ago23 hr Nisam više mogao izdržati. Ozljeda leđa došla je u najgorem mogućem trenutku. Moje vrijeme za igru u posljednje tri godine nije bilo dobro raspoređeno; bio sam jedini razigravač. Previše utakmica.Aj pogodite ko je ovo izgovorio.
8 hours ago8 hr Sportklub"Ima mesta za samo jednog Kulundžića u upravi Crvene zvezde"Andrej Kulundžić podneo je ostavku na mestu člana Upravnog odbora Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Njegov sin Alek ostaje u Zvezdi.Andrej Kulundžić, poznati srpski automobilista, podneo je ostavku na mestu člana Upravnog odbora Košarkaškog kluba Crvena zvezda. On je na društvenoj mreži instagram pojasnio da se za taj potez odlučio jer ne želi da u klubu bude “ni traga nepotizma”, budući da je njegov sin Alek nedavno postavljen na mesto finansijskog direktora crveno-belih.
8 hours ago8 hr Author Popular Post "otići ću u penziju, al da mi zaposlite malog"Još se zovu Andrej i Alek
8 hours ago8 hr andrejeva i drčelina hanuma su sestre btwbio juče na tw neki tekst o tomenisam skrinšotovao drugu stranicu, možda neko nađe
7 hours ago7 hr 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:andrejeva i drčelina hanuma su sestre btwbio juče na tw neki tekst o tomenisam skrinšotovao drugu stranicu, možda neko nađeI onda kažu teča nije rod."Ko ne voli teču, nek mu ga odseču"Narodna pesma Edited 7 hours ago7 hr by sigurnost
7 hours ago7 hr Just now, sigurnost said:I onda kažu tečaj nije rod."Ko ne voli teču, nek mu ga odseču"Narodna pesmaAlo, ovako mi pričamo
7 hours ago7 hr 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:andrejeva i drčelina hanuma su sestre btwbio juče na tw neki tekst o tomenisam skrinšotovao drugu stranicu, možda neko nađeAaaa pa to mi reci, znači pašenozi. Paša, rod najbliži. Imao sam pašenoga, bukv ni sa kim se nisam tako dobro kapirao kao sa njim, pogledima smo se razumeli.
7 hours ago7 hr Jedne dobre vesti nema. Realno smo prdnuli u čabar sa eksperimentom da nam žena otvara topik.
7 hours ago7 hr Just now, kralj said:Jedne dobre vesti nema. Realno smo prdnuli u čabar sa eksperimentom da nam žena otvara topik. Možda dobre vesti krenu posle kupa!