2 hours ago2 hr ništa mi se ne sviđa ovo što se spominje do sada, sve razumem i sporo leto i lažne insajdere, ali Satoransky, pa to je gore nego kad je Čović sastavljao ekipu za zadovolji svoju sujetu da je doveo poznatog igrača u Zvezdu
2 hours ago2 hr Meni je Satoranski skroz ok na ovo što imamo spolja, fali nam visine, odbrane, inteligencije i pass-first rezonovanja.Čak me prijatno iznenadio podatak da je propustio svega nekoliko El utakmica u poslednje 3 sezone, nešto sam umislio da je sklon povredama.
1 hour ago1 hr Satoranski bi bio bombona.Ne verujem ja u to.Mada mora se priznati da je jezivo koliko je evropska kosarkaska scena matora. Edited 1 hour ago1 hr by JPM
37 minutes ago37 min 7 minutes ago, Nikodije said:Sad kažu da Miša juri Larkina. Ko zna šta je istina od svega toga.
35 minutes ago35 min Po portalima i insajderima mi smo dogovorili 30-ak igrača, možda nekog i pogode.
33 minutes ago33 min većina liga je završena, trbalo bi već da su krenula ozvaničenja na instagramu samo još Valensija i Barca se čekajuznači istina je, Costelo, Satoransky i Branko Badio Edited 25 minutes ago25 min by levi
26 minutes ago26 min 5 minutes ago, levi said:većina liga je završena, trbalo bi već da su krenula ozvaničenja na instagramu samo još Valensija i Barca se čekajuI za nas bitna Hapoel - Makabi.
25 minutes ago25 min Prošle godine Šemi je ozvaničen dok je trajalo četvrtfinale acb lige otprilike. Isto i Nvora, Izundu, Rivero, Graham... u to vreme. Sada se kasni, moguće da ništa nije ni gotovo osim Džonsa.