Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

3 minutes ago, Fanta said:

EL je postala veteranska liga ili postaje...Jesi primetio da se vecina istih vrti medju istim klubovima?

Svakako bih ja birao mladjeg i zeljnog dokazivanja Pajolu pre Satoranskog iako Pajola izlazi iz povrede jbg.

Сада када се и на колеџима у САД може узети новац, биће још горе.

• Replies 445
  • Views 28.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

14 minutes ago, Fanta said:

EL je postala veteranska liga ili postaje...Jesi primetio da se vecina istih vrti medju istim klubovima?

Svakako bih ja birao mladjeg i zeljnog dokazivanja Pajolu pre Satoranskog iako Pajola izlazi iz povrede jbg.

sve jasno, samo sam napisao da bih između njih dvojice, biraopajolu, ne samo zbog godina

Dakle, ono sto sad imamo:

1) Jones, -

2/1) (Carter), Miljenovic

2) Butler

3/2) Nwora, Dobric, Djurisic

3/4) Kalinic, Davidovac

4) Moneke, Ojeleye

5) -, Izundu, (Motiejunas)

Imamo 13 igraca, 11 ako se ne nastavi sa Carterom i Donatasom. Mislim da je Carter siguran, poznaje ga trener i tek treba da pokaze sta zna a u Spaniji je itekako pokazao. Za Donatasa nisam siguran sta da mislim.

Jel neko spomenuo Duopa Reatha?

Dakle jos jedan plej i dva centra i to je to. Po bek i centar dodatno ako ovi u zagradi odu. Mi nemamo veliki manevarski prostor a sezonu bukvalno mozemo ovako i poceti (dont kill the messenger). Tako da treba pazljivo birati. Dovesti Reatha na ovu dvojicu centara je po meni odlican potez. Ali i on je stretch petica, prema cetvorci. A Donatas je pitanje koliko moze da izdrzi.

Ne gine nam 15 do 17 igraca u rosteru. Plus juniori.

Monti neće biti u rosteru, Karter nikad nije bio upitan.

U planu su plej i dva visoka, 4/5 i 5 ... to je to.

E to...hvala. Tako i treba. Jednostavno roster je ionako popunjen fino, treba samo glazura stobsereklo.

Treba pogoditi sa ta dva visoka. Ako je 4/5 Reath, svaka cast na izboru, decko je procvetao u NBA. I onda ostaje ta klasicna petica, tu mi nije najjasnije kakav tip igraca se ocekuje. Neki defanzivac.

Znam da si rekao da na skupstini nije bilo pominjanja imena, ali ima li nekih hintova za pleja?

5 minutes ago, JPM said:

Znam da si rekao da na skupstini nije bilo pominjanja imena, ali ima li nekih hintova za pleja?

Ništa ne curi, Teo zavrnuo slavine do kraja. )

Čak i neki sponzori koji su ranije imali dobre informacije, samo odmahuju glavom ... rolleyes

Kažu da se neće dugo čekati sa novim potpisima, možda 10-ak dana.

Tankosava sve u svemu

Ima starih dugovanja, poreza ... oskudacija, sad su skupe pare.

Zato je i doveden Alek Kulundzic da to resi. Ne smatraju ga za dzabe finansijskim Winston Wolfom..

Znaci sirotinjska sezona? Nista onda daj Jaku Blazica i Danila Nikolica pa da se posibamo sa svima fantom

Joj ako je udarila kriza nećemo moći više da imamo 30 igrača na masnim ugovorima kao prošle godine

10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zato je i doveden Alek Kulundzic da to resi. Ne smatraju ga za dzabe finansijskim Winston Wolfom..

Lets not start sucking each others dick just yet.

Znaci tolika sirotinja udarila da nismo uspeli da zadrzimo Kenana, koji ipak napusta klub fantom

1 hour ago, Nikodije said:

Joj ako je udarila kriza nećemo moći više da imamo 30 igrača na masnim ugovorima kao prošle godine

Ne može i 30 igrača i 6 direktora!

Jak turnir

730598547_1538145207784500_5527257401363