Tuesday at 12:513 days Author Popular Post To ti pričam. In other news, Dobrić je upoznao nevidljivog trenera.
Tuesday at 13:303 days 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Larkin prelazi u Fener, tako da ste izbegli metak..
Tuesday at 14:073 days 1 hour ago, kurjak said:Au, al će ovaj da hrli na kafu u Valjevo. Bugarima se na osnovu fotke crta Miša blok. A ovde mi teraš na smejanje, a tamo na konferenciju na Malagu kmečiš i šmrcaš k'o dete bez lizalče.
Tuesday at 14:133 days Ibon na osnovu ovih nekih prvih snimaka deluje opušteno i šarmantno, nije neka smotana kuvana noga bez harizme
Tuesday at 14:153 days Author 1 minute ago, Nikodije said:Ibon na osnovu ovih nekih prvih snimaka deluje opušteno i šarmantno, nije neka smotana kuvana noga bez harizmeS kim si takav si
Tuesday at 14:193 days 2 minutes ago, Valk said:S kim si takav si #DrčelaeffectAli mislim da je važno da trener kkcz bude takav. Taj neki vajb uz podrazumevanu stručnost je prava kombinacija. Salo nije mogao sam sebe da reguliše emotivno, kako će nekog drugog.
Tuesday at 15:273 days 2 minutes ago, uini said:salo nema podrazumevanu stručnost za početakTo ne mogu da tvrdim, ali na osnovu ova dva iskustva mogu da tvrdim da nema personalitet™ za Zvezdu. Što me čudi, bio jd ozbiljna faca kao igrač, neustrašivi fajter. Ali ok, ovo je sasvim drugi tip posla.