Wednesday at 16:072 days deuce mcbride? mislim da je jones bolji od njega, mada ne znam kakav je suter
Wednesday at 19:082 days 2 hours ago, uini said:deuce mcbride? mislim da je jones bolji od njega, mada ne znam kakav je suterMa mislio sam na pravi tenk sa kompletnim naoružanjem, ovaj naš je ipak samo građevinska mašina. Nego, bila skupština al ko da nije, abrova ni za lek.Budžet kao i prethodne sezone 27-28 m. Radi se na dovođenju nokoliko mladih igrača koji bi igrali ABA, kao razvojnu ligu. Zakupili su i renovirali salu na 25. maju za mlađe kategorije.I to je to.
Yesterday at 09:351 day Kris Dzons potpisao. Blizu su Pajola i Satoranski.Jos dva centra i kompletni smo?
Yesterday at 09:421 day ne bih voleo da nam prvi plej ima 33+ a drugi 34+ godpri čemu nisam fan satoranskog, jako dobar igrač ali nekako uvek stičem utisak da sebe jako ceni, jer eto, igrao je nba i šta većpajola bi mi bio superedit normalno da sebe jako ceni, nego se on nosi kao neka zvezda i mislim da u ovim godinama koje ima, nije to što nam treba kao pristup od takvog tipa igrača. pajola će da delje i da grize Edited yesterday at 09:431 day by uini
Yesterday at 09:461 day Poslednjih godina smo igrali neku eksperimentalnu košarku bez pleja, sad došao Miša i rekao dosta, daj tri pleja
Yesterday at 09:471 day 4 minutes ago, uini said:edit normalno da sebe jako ceni, nego se on nosi kao neka zvezda i mislim da u ovim godinama koje ima, nije to što nam treba kao pristup od takvog tipa igrača. pajola će da delje i da grizePade mi na pamet ona Željkova krindž izjava u moru krindž izjava - "Ja nisam zvezda, ja sam partizan."
Yesterday at 09:471 day 1. Dzons Pajola MiljenovicBatler Karter Satoranski2-3 Dobric Nvora DjurisicTaman je to od niskih. Ne moze manje za ovaj broj tekmi3 Kalinic 4 Moneke Odzelej DeDa5 Izundu i dva pojacanjaSvega 16 igraca. Tanko
Yesterday at 10:361 day 52 minutes ago, uini said:ne bih voleo da nam prvi plej ima 33+ a drugi 34+ godEL je postala veteranska liga ili postaje...Jesi primetio da se vecina istih vrti medju istim klubovima?Svakako bih ja birao mladjeg i zeljnog dokazivanja Pajolu pre Satoranskog iako Pajola izlazi iz povrede jbg.