Wednesday at 10:152 days I meni tako deluje. Sve ok za sada, jedino što mi alergija izašla kada sam čuo da Ibon ravnopravno raspoređuje minutažu i da igrači retko prebacuju 22 minuta.
Wednesday at 10:152 days Just now, kurjak said:Pajola mi je preslikan Stefan Marković, vole ih treneri.da, nije loša referenca pefi. defanziva, bball iq, gabariti, s'tim što mislim da mu je ipak konstantniji šut od pefijevog, možda grešimu svakom slučaju, sa 26 ljeta on meni izgleda kao prekaljeni veteran, po odlukama koje donosi na terenuedit što bi reko cane iz brejkersa, nikad nisam bio mlad, bio sam uvek star. Edited Wednesday at 10:182 days by uini
Wednesday at 10:202 days Author 8 minutes ago, uini said:u kom smisluU smislu da je veliki fen Pajole.Meni dovoljno ako Miša garantuje za tog dećka.
Wednesday at 10:242 days 17 minutes ago, uini said:nije bezveze igrač, tačno se zna šta donosi kao backup PGodličnu defanzivu i 1na1 i timsku, obezbeđivanje dobrog protoka lopte i ključnih akcija koje trener traži, slabašan šut ali će potegnuti ako mu daš prostora i ako ima rezona.bolji od jaga 4x svetlosne godineTo bi značilo da će Jones biti starter.Ruku dajem da se dovodi još neki 1-2.
Wednesday at 10:252 days Just now, kralj said:To bi značilo da će Jones biti starter.Ruku dajem da se dovodi još neki 1-2.jones - pajola PGbutler-miljenović PG-SGimam utisak da je to dovoljno ali videćemo, možda si u pravuedit ovde tretiram samo PG poziciju gde su ova dvojica sg koja mogu na pg Edited Wednesday at 10:262 days by uini
Wednesday at 10:252 days Kul, verovatno ga nisam dovoljno gledao. Svakako nam treba neki robusni defanzivac ako ostaju i Batler i Nvora.
Wednesday at 10:342 days 1 minute ago, uini said:jones - pajola PGbutler-miljenović PG-SGimam utisak da je to dovoljno ali videćemo, možda si u pravuedit ovde tretiram samo PG poziciju gde su ova dvojica sg koja mogu na pgMa ko će ga znati. Ima doboljno ? oko tima. Uostalom, šta je sa Karterom?Kapiram da će fokus prelaznog roka da bude na centarskoj mitskoj zveri. Najviše me zanima/brine šta će biti sa Kalinom. Onomad kod Koleta reče, ako sam dobro razumeo da će da ide u Barselonu da živi čim mu se sa ćerkom završi kako se nada.A prajm Kalina bi i od prošlogodišnjeg tima napravio haos. Edited Wednesday at 10:342 days by kralj
Wednesday at 10:392 days 3 minutes ago, kralj said:Ma ko će ga znati. Ima doboljno ? oko tima. Uostalom, šta je sa Karterom?pa eto, kada dodaš i cartera i canaanaPG jones - pajola - (butler) - (miljenović) / (zagrada je situacioni plej)SG butler - carter - miljenović - canaanpri čemu i carter može na PG, zlu ne trebalo
Wednesday at 10:412 days poenta je da ovde već imaš sasvim dovoljno i 1 iteracija i 2 backup lineups, ako je neko nedajbože povređenmožda dovedu još nekoga ali nije neophodno.
Wednesday at 10:472 days ma kakva prekobrojnost, valjda smo osetili na svojoj koži ovih sezona, da ti ni 30 igrača nije previše, pod uslovom da su dobri da igraju makar 5 mins Edited Wednesday at 10:482 days by uini