Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2026/27 - This time next year, we'll be...

Featured Replies

• Author

Uzmi presing, izaći će ti i koprivnjača

• Replies 445
  • Views 28.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

faca coveka koji zbog prokletih para mora da se seli iz prelepe malage u bg i da komunicira sa drcelom svaki dan:

• Nikodije
    Nikodije

Ibon u mnogo boljoj formi od Dede

Posted Images

Pajola je brutalan defanzivac, pas first igrač, ako tražimo nekog da uklopimo sa Nvorom i Batlerom on je dobra opcija. Dobar je sa kapice za tri, ne može se nad njim igra Muta style odbrana, vjerujem da nije previše skupa opcija, neće kenjati oko minutaže i izlaziti izvan opanaka. Na sve to igrač koji osjeća atmosferu i mislim da će voziti na maksimalnom broju obrtaja svaku utakmicu.

@Jesper23 , mislim da si ga idealno artikulisao.

1 hour ago, kralj said:

To bi značilo da će Jones biti starter.

Ruku dajem da se dovodi još neki 1-2.

Mislim da dovodjenje jos jednog 1 uopste nije upitno. Da li ce to biti neki etablirani EL igrac ili neki Miljenovic, bitno je da je profil keca sa jasnim zadacima i ulogom koju moze da iznese. U suprotnom, ovo je ce biti jos jedna sezona gde cemo se cesati i gde nas ne svrbi, jer ce svako malo na 1 biti Carter, Butler ili vec neko treci kome to nije primarna pozicija, gde ce popunjavati mesto na poziciji koja nije njegova, a nece ga biti tamo gde mu je mesto i gde treba i moze dati svoj max. Mislim da niko nije toliko lud da to uradi ponovo, posebno od kada se u klubu za stanje tima nesto pita i Teo.

Kapiram da ovde nisi ukalkulisao i Dzonsa i Pajolu, a mene ne bi iznenadilo da dovedu i trećeg, startnog pleja, kalibra Larkina, Kampaca, taj neki fazon.

puštate filmove

6 minutes ago, kralj said:

Kapiram da ovde nisi ukalkulisao i Dzonsa i Pajolu, a mene ne bi iznenadilo da dovedu i trećeg, startnog pleja, kalibra Larkina, Kampaca, taj neki fazon.

Jesam. Dvojica na poziciji 1 je malo.

Na to sam i mislio, mora jos jedan, a videcemo kojeg nivoa. I ja pre mislim da ce to biti neko zvucno ime, pre nego li neko iznenadjenje.

• Author

Trebalo je da kupimo Vildozu i Pajolu iz Virtusa, 1 +1 gratis opcija.

Igra će biti mnogo brža sa velikim protokom lopte, puno kretnji ... neće biti previše tapkanja, ćoškarenja.

Voli da igra sa više kreatora u petorci, tako da će asistencije biti raspoređene na veći broj igrača.

Pn-rol mu je više pomoćno sredstvo, da se promeni strana ...

Skroz drugačija košarka nego do sad.

Sta smo mi hteli sa Larkinom ako imamo i Cartera i Butlera i odavno vec potisane Jonesa evo sad i Pajolu, da mi neko objasni... Plus Nwora i Djurisic koji je sasvim dobar ballhandler. Pa i Miljenovic koji je kombo.

Nego sva sreca pa lik nece van Turske.

Pajola kao neko ko ce uzimati prljave poslove i kao neko ko ima sasvim dobar pregled jer je veliki, je sasvim ok resenje.

Uz Jonesa koji ce biti prvi plej, treba nam jos jedan ili se tu planira Carter, to je bukvalno jedino pitanje.

Na centru nam treba dvojica i to je to, dakle najvise jos 3 dovodjenja, a moguce samo dva centra.

Edited by JPM

1 minute ago, kurjak said:

Skroz drugačija košarka nego do sad.

Amen.

• Author
1 hour ago, kralj said:

giphy (12).gif

"On May 28, 2026, Pajola would be forced to miss 8-10 weeks after undergoing knee surgery."

Water Spring GIF

Negde sam procitao da nije nemoguce da Motejunas nastavi kod nas...