Wednesday at 11:142 days Pajola je brutalan defanzivac, pas first igrač, ako tražimo nekog da uklopimo sa Nvorom i Batlerom on je dobra opcija. Dobar je sa kapice za tri, ne može se nad njim igra Muta style odbrana, vjerujem da nije previše skupa opcija, neće kenjati oko minutaže i izlaziti izvan opanaka. Na sve to igrač koji osjeća atmosferu i mislim da će voziti na maksimalnom broju obrtaja svaku utakmicu.
Wednesday at 11:422 days 1 hour ago, kralj said:To bi značilo da će Jones biti starter.Ruku dajem da se dovodi još neki 1-2.Mislim da dovodjenje jos jednog 1 uopste nije upitno. Da li ce to biti neki etablirani EL igrac ili neki Miljenovic, bitno je da je profil keca sa jasnim zadacima i ulogom koju moze da iznese. U suprotnom, ovo je ce biti jos jedna sezona gde cemo se cesati i gde nas ne svrbi, jer ce svako malo na 1 biti Carter, Butler ili vec neko treci kome to nije primarna pozicija, gde ce popunjavati mesto na poziciji koja nije njegova, a nece ga biti tamo gde mu je mesto i gde treba i moze dati svoj max. Mislim da niko nije toliko lud da to uradi ponovo, posebno od kada se u klubu za stanje tima nesto pita i Teo.
Wednesday at 11:542 days Kapiram da ovde nisi ukalkulisao i Dzonsa i Pajolu, a mene ne bi iznenadilo da dovedu i trećeg, startnog pleja, kalibra Larkina, Kampaca, taj neki fazon.
Wednesday at 12:032 days 6 minutes ago, kralj said:Kapiram da ovde nisi ukalkulisao i Dzonsa i Pajolu, a mene ne bi iznenadilo da dovedu i trećeg, startnog pleja, kalibra Larkina, Kampaca, taj neki fazon.Jesam. Dvojica na poziciji 1 je malo.Na to sam i mislio, mora jos jedan, a videcemo kojeg nivoa. I ja pre mislim da ce to biti neko zvucno ime, pre nego li neko iznenadjenje.
Wednesday at 12:142 days Author Trebalo je da kupimo Vildozu i Pajolu iz Virtusa, 1 +1 gratis opcija.
Wednesday at 12:182 days Igra će biti mnogo brža sa velikim protokom lopte, puno kretnji ... neće biti previše tapkanja, ćoškarenja.Voli da igra sa više kreatora u petorci, tako da će asistencije biti raspoređene na veći broj igrača.Pn-rol mu je više pomoćno sredstvo, da se promeni strana ...Skroz drugačija košarka nego do sad.
Wednesday at 12:192 days Sta smo mi hteli sa Larkinom ako imamo i Cartera i Butlera i odavno vec potisane Jonesa evo sad i Pajolu, da mi neko objasni... Plus Nwora i Djurisic koji je sasvim dobar ballhandler. Pa i Miljenovic koji je kombo.Nego sva sreca pa lik nece van Turske.Pajola kao neko ko ce uzimati prljave poslove i kao neko ko ima sasvim dobar pregled jer je veliki, je sasvim ok resenje.Uz Jonesa koji ce biti prvi plej, treba nam jos jedan ili se tu planira Carter, to je bukvalno jedino pitanje.Na centru nam treba dvojica i to je to, dakle najvise jos 3 dovodjenja, a moguce samo dva centra. Edited Wednesday at 12:202 days by JPM
Wednesday at 12:342 days Author 1 hour ago, kralj said:"On May 28, 2026, Pajola would be forced to miss 8-10 weeks after undergoing knee surgery."