Tuesday at 05:543 days Dobro da se bar svi prave mrtvi na spominjanje da za dva miliona dovodimo delove Larkina - onu ispovređivsnu nogu i nešutersku ruku. Daj Miškec Pajolu da budemo gotivan anderdog, a ne opet favorit iz senke sa tri mača nad glavom i kilometar minskog polja ispred sebe.
Tuesday at 06:283 days većina tih glasina do sada je bila tipa, valencia i barca igraju finalnu seriju, zvezda i partizan dovode pola barce i par iz valencijunasaefes nije igrao završnicu ali je bila u to vreme i u turskoj, kontam da se puštaju dimni ekrani na sve strane, a usput nisam video ni da se diljem evrope nešto ozvaničavaju igrači, za sada se uglavnom javlja ko pali
Tuesday at 06:363 days Pojma nemam, u svađi sam sa ekranima, sve me maši, strogo dane provodim natpevavajući se sa prirodom.Mada sam nestrpljiv da vidim prvog GMa u istoriji koji će u japankama da predstavi pojačanje.
Tuesday at 06:403 days moguće je da i ovde nosi japanke, kao na zoom video kolu ali reci kako se sredio i obrijao, vidiš da shvata ozbiljno datu situaciju
Tuesday at 06:473 days 52 minutes ago, kralj said:Dobro da se bar svi prave mrtvi na spominjanje da za dva miliona dovodimo delove LarkinaTo nam jedino ostalo. Da zazmurimo i nadamo se da ce nas zaobici.
Tuesday at 07:013 days gugl ai mi je dao ovo; u suštini jedna povreda prepona, zbog koje je išao na operaciju, pa zatim ima i setback u oporavku.ne kažem da nam treba larkin, ima 33 godine, verovatno nije više tako munjevit kao što je bio ali iz kraljevog opisa sam pomislio da je imao seriju raznoraznih povredaRecent Injury TimelineNovember 2025: Larkin suffered a severe groin injury during a game against Bayern Munich.December 2025: He underwent surgery on his left groin tendon in the United States.March 2026: He experienced setbacks during his recovery, which kept him sidelined for an extra 4 to 6 weeks.April 2026: He finally returned to the court for Anadolu Efes, though the team carefully managed his minutes. Because of these issues, he was limited to playing only 12 EuroLeague games the entire season. [1, 2, 3, 4]
Tuesday at 07:303 days Upravo je to i poenta.Larkin u top formi, fizicki, mentalno...je MVP kalibar.Larkin samo malo van idealne forme je potrosac lopti koji ne igra odbranu.Njegov pik je prosao odavno. Mi treba da gradimo ekipu oko Butlera i Nwore. Larkin je samo mazanje ociju navijacima. WOW ime koje nece doneti nista.
Tuesday at 08:373 days ne znam da li mogu da zamislim druga dva igraca, koja su po stilu igre i tipu talenta toliko razlicita, koliko gudura i nwora
Tuesday at 08:453 days Evo i ja da iskoristim ničim izazvan i potuno glupo prihvaćen način komunikacije na forumima. Ovde sam #teamuini.Atleticizam, gabarite koji ima Nwora, Gudurić može samo da sanja. Sa druge strane, košarkaški IQ je nešto što Nwora ne prihvata ni kao koncept.Gudura mi je, moram da priznam, nekako podbacio karijeru. On i Nedović su meni bili nivo talenta Bogdanovića, pa opet, dosta su pali ispod njegovog plafona.Gudura je u Zvezdi bio mudonja. Nije on sahranio samo komšije onom trojkom, te godine je igrao kao pravi lider. Kad je trebalo rešetao je.Sve posle kratke epizode u NBA meni nije isti igrač. Kao da su ga tamo pokvarili.
Tuesday at 08:523 days 2 hours ago, uini said:moguće je da i ovde nosi japanke, kao na zoom video kolu ali reci kako se sredio i obrijao, vidiš da shvata ozbiljno datu situacijuAI ko kuća
Tuesday at 11:273 days Author 4 hours ago, uini said:ali reci kako se sredio i obrijao, vidiš da shvata ozbiljno datu situacijuOvo sa predstavljanja i photo shootinga, znaš kolko ima od tad. Hvala bogu, do sad se sigurno vratio na sebe. Najjače da će Drčela da ga naćera da na posao dolazi u odelu, lolzLarkin sigurno ide iz Efesa, to je bilo jasno kad je odbrusio navijačima koji su za propalu sezonu okrivili njega a on bio povređen mesecima i nije igrao. Je li bio neki još HVALA! story da mi je promakao?
Tuesday at 12:393 days 1 hour ago, Valk said:Ovo sa predstavljanja i photo shootinga, znaš kolko ima od tad. Hvala bogu, do sad se sigurno vratio na sebe. Najjače da će Drčela da ga naćera da na posao dolazi u odelu, lolz