Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2026/27

Featured Replies

Sale izvrsio prozivku, vodio trening po pljusku, hbt milina. Imace sta da vide igraci sta je Fudbal a najvise kako lopta ide u prostor. Obozavao sam ga kao igraca, velemajstor. Sale, srecno!

• Replies 175
  • Views 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• twisted
    twisted

Upravo sam se vratio sa Teleoptika. Pogoresmo ko niko do sada, ali je vredelo. Upravo je završen memorijalni turnir Dragan Mance i u (zlatnoj) generaciji 2016 trofej je uzela selekcija FK Partizan pre

• Midžeta
    Midžeta

Bye Peđice

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

retko gadan tip, još kad je u kolaboraciji sa onim kradljivcem televizora kalenićem pakao

Posted Images

7 hours ago, twisted said:

biće max 3-4 igrača

teška priča......al ajd da vidimo

valjda će sezonske biti uskoro

tradicionalno već počinjemo sa tri gostovanja u prva četiri kola. i dalje je golem problem da večiti budu domaćini u istom kolu. jeziv bezbednosti problem jeste da se 1475 ljudi sa JNA, susretne ili bude u blizini gomile od 1637 ljudi sa Marakane, od čega su 90% penzioneri, roditelji sa decom i razni entuzijasti. naravno, ne postoji mogućnost da jedan klub igra subotom, a drugi nedeljom, jer bi se zakrivila osa planete Zemlje i svi bi smo izginuli

otvaramo sa Ubskim Zemunom, pa gostujemo u Šapcu, zatim prva tekma kući IMT, pa onda gostovanje u Nišu

Edited by Ted

Читај: јефтино (џабе) и мооожда изненади и пронађе изгубљени таленат.

Нек се спреми Филип Стевановић.

• Popular Post

Upravo sam se vratio sa Teleoptika. Pogoresmo ko niko do sada, ali je vredelo. Upravo je završen memorijalni turnir Dragan Mance i u (zlatnoj) generaciji 2016 trofej je uzela selekcija FK Partizan predvođena trenerima Đorđem Lazićem i Nenadom Adamovićem. Momci su imali sve pobede na turniru, a najgušće je bilo u četvrtfinalu protiv Levskog koga smo pobedili posle 11 serija penala u ludačkom trileru. Osim Levskog, učestvovala je u našem godištu i ekipa PAOK-a koja se nije uspela plasirati među 4 najbolje ekipe.

Deca su nam zlatna, treneri apsolutno posvećeni, a budućnost pred ovom decom svetla. Stvarno kidaju!

724362257_10231649251245647_9077346044011269908_n.jpg

Zaboravih da dodam i da je selekcija 2014 godište uzela drugo mesto, izgubivši u finalu od Ajaksa a selekcija 2017 je uzela takođe drugo mesto, izgubivši u finalu od PAOK-a

@twisted

Jesi pratio mozda Teleoptik minule sezone, jel ima neko interesantno ime za prvi tim? Vidim da je levo krilo Damjanovic odbio da potpise profesionalni ugovor jer mu drugi nude vise.

Kazu da je caka traore dugogodisnja rasimova zeljs nas!!

Masina za golove stize u Humsku..

Пфф нови Волтемаде

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Masina za golove stize u Humsku..

Meni je ovo neverovatno, mislim na hajlajtsima ću i ja da izgledam dobro, ali ovaj dečko stvarno kida

Fantastican igrac

22 hours ago, Jimmy Kowalski said:

@twisted

Jesi pratio mozda Teleoptik minule sezone, jel ima neko interesantno ime za prvi tim? Vidim da je levo krilo Damjanovic odbio da potpise profesionalni ugovor jer mu drugi nude vise.

Nisam, mi smo i dalje pod južnom tribinom (tu su godišta sada 2015-2020). 2014 znam da je dobra generacija, a ona tek prelazi na Teleoptik