June 12Jun 12 Sale izvrsio prozivku, vodio trening po pljusku, hbt milina. Imace sta da vide igraci sta je Fudbal a najvise kako lopta ide u prostor. Obozavao sam ga kao igraca, velemajstor. Sale, srecno!
June 12Jun 12 7 hours ago, twisted said:biće max 3-4 igračateška priča......al ajd da vidimovaljda će sezonske biti uskoro
June 12Jun 12 tradicionalno već počinjemo sa tri gostovanja u prva četiri kola. i dalje je golem problem da večiti budu domaćini u istom kolu. jeziv bezbednosti problem jeste da se 1475 ljudi sa JNA, susretne ili bude u blizini gomile od 1637 ljudi sa Marakane, od čega su 90% penzioneri, roditelji sa decom i razni entuzijasti. naravno, ne postoji mogućnost da jedan klub igra subotom, a drugi nedeljom, jer bi se zakrivila osa planete Zemlje i svi bi smo izginuliotvaramo sa Ubskim Zemunom, pa gostujemo u Šapcu, zatim prva tekma kući IMT, pa onda gostovanje u Nišu Edited June 12Jun 12 by Ted
June 13Jun 13 On 2. 6. 2026. at 15:30, Jimmy Kowalski said:Joca Milosevic se sad pise Milan Aleksic.https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/aleksic-stigao-na-preglede-pa-da-zaduzi-dres-partizana/546266Od odlaska u inostranstvo pre dve godine jedva sakupio 20-ak utakmica.. Edited June 13Jun 13 by Jimmy Kowalski
June 13Jun 13 Читај: јефтино (џабе) и мооожда изненади и пронађе изгубљени таленат.Нек се спреми Филип Стевановић.
June 14Jun 14 Popular Post Upravo sam se vratio sa Teleoptika. Pogoresmo ko niko do sada, ali je vredelo. Upravo je završen memorijalni turnir Dragan Mance i u (zlatnoj) generaciji 2016 trofej je uzela selekcija FK Partizan predvođena trenerima Đorđem Lazićem i Nenadom Adamovićem. Momci su imali sve pobede na turniru, a najgušće je bilo u četvrtfinalu protiv Levskog koga smo pobedili posle 11 serija penala u ludačkom trileru. Osim Levskog, učestvovala je u našem godištu i ekipa PAOK-a koja se nije uspela plasirati među 4 najbolje ekipe. Deca su nam zlatna, treneri apsolutno posvećeni, a budućnost pred ovom decom svetla. Stvarno kidaju!
June 14Jun 14 Zaboravih da dodam i da je selekcija 2014 godište uzela drugo mesto, izgubivši u finalu od Ajaksa a selekcija 2017 je uzela takođe drugo mesto, izgubivši u finalu od PAOK-a
June 14Jun 14 @twisted Jesi pratio mozda Teleoptik minule sezone, jel ima neko interesantno ime za prvi tim? Vidim da je levo krilo Damjanovic odbio da potpise profesionalni ugovor jer mu drugi nude vise.
June 15Jun 15 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Masina za golove stize u Humsku..Meni je ovo neverovatno, mislim na hajlajtsima ću i ja da izgledam dobro, ali ovaj dečko stvarno kida
June 15Jun 15 22 hours ago, Jimmy Kowalski said:@twistedJesi pratio mozda Teleoptik minule sezone, jel ima neko interesantno ime za prvi tim? Vidim da je levo krilo Damjanovic odbio da potpise profesionalni ugovor jer mu drugi nude vise.Nisam, mi smo i dalje pod južnom tribinom (tu su godišta sada 2015-2020). 2014 znam da je dobra generacija, a ona tek prelazi na Teleoptik