July 1Jul 1 sad čitam da se incident desio unutar sc teleoptik. ko je pustio kriminalce u sc teleoptik? po čijem odobrenju? zašto? idi mare, ne okreći se.
July 1Jul 1 5 minutes ago, twisted said:sad čitam da se incident desio unutar sc teleoptik.ko je pustio kriminalce u sc teleoptik? po čijem odobrenju? zašto?idi mare, ne okreći se.Potpis. Nema dalje. To je to.
July 1Jul 1 Sto bi rekla ona povracka juce znam sve cigane i skoro sve grobare. Ovu dvojicu sto su tukli mareta zna odlicno. Sto rece jorgo niko nema muda da objavi imena cak ni opozicioni mediji. Maretu je svakako najpametnije da pali, a mi ostali ostajemo da kukamo kako to olos iz cacilenda moze da nekaznjeno prebija ljude
July 1Jul 1 Objavio je N1 danas puna imena i prezimena. Čak su i Grobari objavili neobično oštro saopštenje pošto ova dvojica nisu deo sadašnje tribine. Ali, nema vesti na RTS-u, nema je u provladinim medijima, MUP koji se oglašava da nađe kako su našli nekog ko je pljunuo pod prozor nekome i napisao neki tvit mržnje vrlom predsedniku, za ovo se ne oglašava. @twisted tvoja pitanja su verujem retorička.
July 1Jul 1 @theanswer Na te medije i mislim. Nezavisni mediji i stotine okg mediji se razlikuju kao Mars i Saturn.
July 1Jul 1 N1 Info RSMarko Jovanović za N1: Jedan od napadača na mene bio je Đ...Bivši igrač Partizana i trener Teleoptika Marko Jovanović juče je pretučen, a za N1 kaže da je jedan od napadača bio Đorđe PrelićTako je Marko, sve reci kako je bilo.Kako je za portal N1 potvrdio trener Teleoptika Marko Jovanović, jedan od napadača na njega juče bio je Đorđe Prelić, koji je prethodno osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine.Kako je dodao, među napadačima bio je i Aleksandar Vuković - član navijačke grupe "Vandali".Podsećamo, trener Teleoptika i nekadašnji kapiten Partizana pretučen je juče u Beogradu.Njega su napala trojica navijača, potvrdio je klub iz Humske, a Jovanović je sa povredama završio u Urgentnom centru. Edited July 1Jul 1 by Kreator
July 1Jul 1 Djordje Prelic, ovejani kriminalac i lik koji obezbedjuje cacilend i SNS skupove moze u ovoj drzavi da radi sta hoce nakon sto je pusten iz zatvora...
July 1Jul 1 Znate zašto smo kurac od kluba?Jer bi nekadašnji Partizan zabranio Vandal bojsima za koje se zna tačno ko su da pređu Autokomandu, a hrabri šefovi pili na slamčicu u Seltersu. Ali to je bilo vreme kad je država bila država, a Partizan Partizam.
July 1Jul 1 Mare. Svaka ti cast. Civilizacijom protiv kriminalaca. Bolesna sestra, zena u 8. mesecu trudnoce, Treba bas MNOGO SNAGE I HRABROSTI za ovakvu odluku u svRbii. Svaka Ti cast. Edited July 1Jul 1 by DCI Banks
July 2Jul 2 samo za prave sladokusce, nova pripremna tekma pfc - aluminijum počelo je u 18h, prenos na ap 2, od 4 min vodimo zgoditak je zabio kozjek iz zvezdanaesterca
July 3Jul 3 kasno sam se uključio, ali me raduje činjenica da konačno imamo 4 igrača na krilu: trifunovića, seka, šaku i zubu. to naposletku omogućuje zamenu krila u utakmicama gde moramo stići rezultat