June 29Jun 29 26 играча је отишло на припреме, ово су им године иначе:Митровић 36Милошевић 35Крунић 29Милић 25Сек 25Вукотић 23Трифуновић 22Миловановић 22Ђурђевић 22Лекић 22Зубаиру 22Траоре 21Јанковић 20Драгојевић 20Нинић 20Рогановић 20Алиловић 20Алексић 20Којзек 20Угрешић 19Зековић 19Абдулмалик 19Нвулу 19Јовановић 18Бањић 18Маринковић 17Време је да променимо име у Офк Партизан реално
June 30Jun 30 jeste li gledali utakmicu juče?jmbt život zbog čega sam se ja vratio s plaže...85 min vraćanja lopte centralnim defanzivcima. bekovi previsoko postavljeni za kontranapade gostiju. apsolutna nemoć na sredini terena. bukvalno nismo mogli da pređemo pola.
June 30Jun 30 odbrana standardno loša, ono što me više brine je raštimovan napad, leša ilić nije uigrao ni jednu akciju do sada, ide se na improvizacije pojedinaca, novajlije mršavo, šaka je imao jedan dobar prodor 1 na 1, slovenačka koza je izgleda glup ko dva đurđevića, upropastio je izglednu kontru tako što je poslao loptu montenigerskom dunsteru iza leđa, anticipacija 0, nije jedini bez smisla za dupli pas, više puta se to dešavalo tokom meča, da su toliko operisani od ubacivanja saigrača u prazan prostor....
June 30Jun 30 Пуно ће нам значити његово драгоцено искуство.. oh wait до јуче је играо фудбал.Ништа против Раће, готивим га иначе али ово је онај типичан фазон "који му је главни квалитет за ову позицију?" - Па гробар је
June 30Jun 30 24 minutes ago, ZokiAsov said:Raca Petrovic sportski direktor. Dobrodosao legendo!Opa bato! Kuva Danko i na ovoj vrucini..
July 1Jul 1 Logično je da će da ode iz ovog diktatorskog kazamata Partizana. Napadač jedan od vođa ćacija koji ne sme ni da se spomene u medijima, samo po forumima jer je nedodirljivi okg batinaš. Sad će dobri čovek Rasim, kapo iz logora FK Partizan da mu objasni da je sve cool i da se neće više ponoviti i da ostane.https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/marko-jovanovic-pred-odlaskom-iz-teleoptika-posle-stravicnog-napada/547783edit: drago mi je samo što je prijavio policiji i da će biti suđenja. Ali verujem da će Rasim pokušati da "natera" Jovanovića da se "predomisli" i povodom prijave napadača, ne samo odlaska, jer bez njega mogu ali sa tužbom protiv okg napadača ne mogu gazdi na oči da izađu."Prvo, nije smelo da se desi. Drugo, kada se već desilo, biće ozbiljnih posledica. Stravični napad dve osobe na Marka Jovanovića u Zemunelu dobiće sudski epilog, jer je aktuelni šef stručnog štaba Teleoptika slučaj odmah prijavio policiji, konkretno navodeći imena nasilnika.U međuvremenu, Marko Jovanović je završio u Urgentnom centru, gde su mu povrede sanirane. Telesne. One duševne, ipak, ostaju i teško se leče. Zato u trenucima kada proživljava jedan od najtežih perioda u svojoj sportskoj karijeri, Jovanović ozbiljno razmišlja da podnese ostavku na funkciju trenera Teleoptika." Edited July 1Jul 1 by Kreator
July 1Jul 1 klub mora da stane iza svog trenera 100%svu podršku mu obezbediti: finansijsku, pravnu, logističku.istrajati da govna završe iza rešetaka na dugo, gde im je i mesto.u suprotnom, treba da ide iz kluba. pasoš i preko grane. srbija ogrezla u ovakvim stvarima nije mesto ni za koga, osim za njih same. da promenimo situaciju očigledno ne možemo jer će se uvek naći 2 miliona građana države koji će za 2-3-4 hiljade glasati za ovakve. užasno sam besan i biram reči inače bih svašta napisao. podrška za mareta!