Wednesday at 16:054 days drugo mesto i prezimljavanje u ligi konfekcija, uz bar 1 pobedu u derbiju, je min da se razmisli o produženju saradnje sa trenerom imho lazetić ne bi kod nas uradio ništa jer pfc mora da igra viktorije sa 80% protivnika u ligi, on je u tsc-u mogao da forsira kukavičku igru na kontre jer se tsc-a niko ne plaši, što smo videli ove sezone, niti im je bod iz tog meča "istorijski uspeh"
Wednesday at 18:324 days 2 hours ago, johan nagel said:Све то стоји али ипак је јасна разлика између тренера који се максимално професионално бави својим послом и тренера у покушају, видели смо то и ове сезоне.Мислим да Сале тренутно није боља опција од Благоја и да би га бзвз потрошили. Лазетић би можда могао да направи какву такву питу (иоле јестиву) од гована, илити играли би вероватно солидан фудбал у односу на реалан капацитет тима.Свакако нам је реалност да продужујемо голмане (квалитетом недостојне дреса), откупљујемо Сека, јуримо разне Баждаре, Алексиће, Мирчетиће да им оживљавамо каријере.. Ниједан нормалан тренер који има боље опције неће се упуштати у ситуацију у којој треба озбиљно да се бије за друго место које и ако "освоји" неће се сматрати успехом, штавише.boldovano je naravno tačno, ali kad kažem trenera onda imam u vidu uobičajeno značenje tog pojma, dakle trenera koji se profesionalno bavi svojim poslom. ove sezone se desilo da je pobesneli Mijatović takvog trenera smenio i doveo trenera u pokušaju. dakle upravo se radi o intervenciji odozgo koja je lošu situaciju (krizu igre i rezultata) napravila još gorom (propast cele sezone).kada se govori o opcijama za trenera treba imati u vidu Rasimovu izjavu o godišnjem budžetu od 13 miliona. sa takvim budžetom ti možeš da napraviš konkurentan tim samo ako sportski sektor ima mogućnost/umeće (pa i sreću) da uspe da dovede/pronađe igrače koji, iz nekih objektivnih razloga, trenutno vrede mnogo više u fudbalskom smislu no u tržišnom. dakle igrače koji će iz raznih okolnosti pristati da igraju za male pare narednu sezonu a koje ćeš posle moći da prodaš za značajno veće pare. što znači da će oni tu sezonu da odigraju dobro, tebi donesu rezultat, a sebi i tebi veću vrednost na tržištu.mi trenutno sportski sektor skoro da i nemamo, to je trebao da radi Mijatović, koji je izgleda igrača mogao da pronađe samo ako isti igra u Crnoj Gori, odnosno samo ako ima vremena da se bavi time, između komentarisanja stanja u Realu, gostovanja u jutarnjem programu i zahvaljivanja predsedniku države. ako su ciljna grupa igrači iz Crne Gore, Bosne i povratnici u Partizan, nema ništa od konkurentnog tima.
Wednesday at 19:064 days 3 hours ago, johan nagel said: Лазетић би можда могао да направи какву такву питу (иоле јестиву) од гована, илити играли би вероватно солидан фудбал у односу на реалан капацитет тима.Prosle sedmice je bila vest da pregovara sa Tuluzom.
Wednesday at 20:594 days Рече онај лик из Тсц-а да му је то ваљда пропало и да би се вратио у Тсц да нису испали из лиге. Звучи мега нереално ал вероватно је то с Французима бар тачно.
Thursday at 12:073 days Milion evra obestecenje za Kiselog za Akron, rok do sutra. E tako, pa neka oprosti dugovanja/tako plati sam obestecenje za ovo uspesno vodjenje sezone. Dobra fora sportskog sektora .) A mi po pravog trenera. Edited Thursday at 12:073 days by DCI Banks
Thursday at 12:183 days sve je to super, ali koji "pravi" trener će želeti da dođe u klub sa 38 miliona duga?
Thursday at 12:513 days Moj abs favorit: Miroslav Djukic. (Ovo pisem sa nadom da se Simra informise na ppp) Edited Thursday at 12:533 days by DCI Banks
Thursday at 19:523 days On 3. 6. 2026. at 8:12, Ted said:vidim piše se da se sa Nathom pregovara/dogovara oko evetualne pozicije. sa aspekta fkp, Natho je veće ime od Mijatovića. plus je zdrav u glavu. bukvalno najbolji kadar koji imamo na raspolaganjuDižem obe ruke za Nathka, mislim da bi bio odličan za tu poziciju.
Friday at 07:352 days Pregovara se sa Vanjom Vlahovićem. To bi bilo odlično ulaganje, ali je otkup 4 milke, ja bih ponudio dve i jedne Milkine nošene gaćice.
Friday at 12:542 days Blagojević viđen na aerodromu Nikola Tesla, raspitivao se pošto karta do Rusije. meanwhile, znam jednog slobodnog agentahttps://www.transfermarkt.com/zarko-lazetic/profil/trainer/44186
Friday at 19:102 days Ako se trazi, znalac, umetnik, stvaralac i fajter, takav postoji i zove se Zoran Milinkovic Vinjak. Ali kako smo prokleti bice neki lazetic ili plavo/zuti stevanovic