June 17Jun 17 15 hours ago, DCI Banks said:Sutra zreb za Q2 CL. Mnogo bolji put nego onaj za LE... Paradox...iz ovog ugla mislim da su ciljali treće mesto iz svih relevantnih razloga. a i ne krivim ih. verovatno bih i ja.
June 17Jun 17 39 minutes ago, twisted said:iz ovog ugla mislim da su ciljali treće mesto iz svih relevantnih razloga. a i ne krivim ih. verovatno bih i ja.Skratili zreb. Nece valjda hbni Koper, da prodjemo 2 kolo kao ljudi .)
June 17Jun 17 1 hour ago, ZokiAsov said:Bice koper sigurno, namestaju nas ti pederi u nionu odavnoTo je posao za Danka. Da vidimo.
June 17Jun 17 Koper (Slovenija), Mornar (Crna Gora) – Eskandel (Andora), Bohemijan (Irska) – Sent Džozef (Gibraltar), Una Strasen (Luksemburg) – Fjorita (San Marino)trenutno smo u situaciji da ne postoji lagan žreb. sve je potencijalna opasnost. nemamo sada predstavu kako će izgledati tim, kako će i koliko brzo se Sale i stručni štab uspeti da utiču na igru, prava na kiks nema, Koper i Bohemijan verovatno nisu slabiji od nekih domaćih ligaša sa kojima smo se zlopatili prethodne sezone i često izvlačili nerešeno jedva ili gubilimnogo se fudbal promenio, a mi smo mnogo ostali isti, pa još uvek neki maštaju o protivniciima kojima ćemo da damo po 9 komada i da se lagano zagrevamo za neku kasniju fazupotrebna je ozbiljnost od prve sekunde, pa taman igrali sa Fjoritom. nadam se da će Sale upeti da igračima nametne takav tok misli i pristupvidim po vestima da se jača ofanzivni deo tima, vidim i tišinu po pitanju odbrane, gde smo bili najtanji do sada
June 17Jun 17 Una Strasen (Luksemburg) ili Fjorita (San Marino)prva tekma 23. jula na JNAžreb za naredno kolo je pre revanša, tako da će tamo da nam se spuštaju i parovi ispadača iz kvalifikacija za LE, sa pretpostavkom da ispada slabiji koeficijent Edited June 17Jun 17 by Ted
June 17Jun 17 UNA Strassen have now qualified for European competition twice, both times being qualified for the Conference League. They qualified for the 2024-25 edition, going out in the first qualifying round to Kuopion Palloseura (0-5); UNA Strassen also qualified for the 2025–26 edition, facing Dundee United in the second qualifying round, only to lose 0-2.[5] UNA Strassen are yet to score in European Football.La Fiorita