May 22May 22 13 minutes ago, Weenie Pooh said:Tačno, ali umetnost nije samo izbor između masturbacionog solipsizma koji ne apeluje ni na koga i brutalne komercijale koja apeluje na najšire moguće mase. Postoji valjda i nešto između, da čovek može istovremeno i da se umetnički izrazi i da pogodi određeni broj recepijenata u žicu.Problem je u tome što su visokobudžetna producentsko-režiserska izdrkavanja obično duboko cinična, pa nam pod maskom arty-farty autershipa prodaju suve marketinške trikove. Neće me niko ubediti da je Nolanova umetnička interpretacija Odiseje zahtevala Emily Watson, Lupitu Nyong'o, Elliota Pagea, i Travisa Scotta. Naprotiv, to je zahtevao marketing koji pokušava da film nahajpuje među masama, i u tome uspeva.Ne diraj masturbacioni solipsizam! Na mene apeluje. Šalim se, naravno da ima svašta između i okolo, samo sam rekao da na kostimografe utiče i istorija Grčke i istorija umetnosti i istorija filma i kostima. I to u nekom slučaju za primer, što od ovog iskreno ne očekujem
May 27May 27 Šta znam - verovatno ću gledati nekog pirata - ali se ne zaluđujem idejom da će biti Boktepita kako dobar.Bekim je Bekim.+ nedavno je izašlo prepričavanje koje mi se jako svidelo - tako da ovaj ni nema neke šanse.
June 3Jun 3 On 22. 5. 2026. at 14:35, Jimmy Kowalski said:Bas naprotiv. To su njegova izdrkavanja, zbog kojih je masa ljuta. Sto ce se odraziti i na ucinak filma na blagajnama..Ja jedva cekam da se vrate stara dobra vremena ocekurac:)
June 4Jun 4 Author Tom Holand nam se svima sveti spoilerima, kao da smo mi krivi što mora da jebe Zendaju
June 4Jun 4 13 minutes ago, Weenie Pooh said:Tom Holand nam se svima sveti spoilerima, kao da smo mi krivi što mora da jebe Zendaju hahahahah, sad će jedan prilično ok lik da trpi kritike ako odiseja zakaže, jer zamisli, spojlovao je - da neće Odisej da otkrije Nju Jork u ovoj verziji, pa se zato mesta tamo zovu Troja, Sirakuza, Itaka...
June 4Jun 4 A dobro, ko zna šta je sve natrpano tu.Šteta što meni niko nije spojlovao onu nesrećnu Troju pre 20 godina, ne bih gledao
June 10Jun 10 1 hour ago, Weenie Pooh said:First World problems.Koji je đavo sa nepraktičnim "koficama" za kokice?Nunaš konjče celi fim u krilu, wtf...he man je barem imao topical corect, mada još idiotskije sa praktičke strane