Yesterday at 12:331 day Ja cu da ustedim 3 sata zivota i kad Vini napise kritiku™ stavim lajk i zavrsim sa Odisejom..
Yesterday at 12:461 day 16 minutes ago, radisa said:Gledao sam 12 sati LOTR, sve tri verzije, extended, vezano, u bioskopu... Pauze bile po pola sata između filmova...Izašao posle polsednjeg, sa saznanjem šta je kefaja™... Vidim da znaš vic Mada se u varijanti koju sam ja čuo zove kafajatm
Yesterday at 12:491 day 1 hour ago, morgana said:ajde nolan i najgluplji kulturni rat ikad, ali odiseja traje tri sata, a to cu da gledam u bioskopu samo ako ga opreme kao rimsku trpezariju da mogu da lezim na boku i jedem grozd grozdja, kad smo vec kod klasicne starine.moracu da mrzim neinformisano dok ne stigne na torent.Grešna mi duša što se setim profesorke srpskog iz srednje i njenog komentara na času: "I da me hlade dva crnca na plaži dok jedem grozđe".
Yesterday at 14:281 day 1 hour ago, Milošica said:Grešna mi duša što se setim profesorke srpskog iz srednje i njenog komentara na času: "I da me hlade dva crnca na plaži dok jedem grozđe".Pa ne zove se dzabe afrodizijak a ne neki tamo euro ili latinodizijak Edited yesterday at 14:481 day by ubibobi
Yesterday at 15:541 day 1 hour ago, ubibobi said:Pa ne zove se dzabe afrodizijak a ne neki tamo euro ili latinodizijak euorodizijak cak zvuci kontraefektno.
Yesterday at 18:371 day Šanse nema da za to idem u bioskop. Htela sam za backrooms, a pitanje je da li se to još daje
Yesterday at 18:391 day 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Šanse nema da za to idem u bioskop. Htela sam za backrooms, a pitanje je da li se to još dajeBackrooms je najbolje gledati kod kuce, sam, u mraku...
Yesterday at 18:441 day 3 minutes ago, radisa said:Backrooms je najbolje gledati kod kuce, sam, u mraku... Tako će i biti. Ćerka mi kaže da se pogubila gledajući, ali je onda neko pozvao opet, pa je išla opet
Yesterday at 18:451 day Just now, Svemir Zeka said:Tako će i biti. Ćerka mi kaže da se pogubila gledajući, ali je onda neko pozvao opet, pa je išla opet Dobar je... Gledao sam sa cerom u bioskopu, ali stvarno mislim.da film nije za bioskop i drustvo...
Yesterday at 18:481 day Hajpuju film posle trejleraNormalno,kostao 250 miliona,plus marketing i sve ostalo,fora je sto je vec sad postao toliko polarizovan,da ce rutinski da vrati ulozeno
14 hours ago14 hr 22 hours ago, morgana said:ajde nolan i najgluplji kulturni rat ikad, ali odiseja traje tri sata, a to cu da gledam u bioskopu samo ako ga opreme kao rimsku trpezariju da mogu da lezim na boku i jedem grozd grozdja, kad smo vec kod klasicne starine.moracu da mrzim neinformisano dok ne stigne na torent.jebemliga i kod kuce ako se nakupi vesha za 3 sata peglanja ed. gledala sam gospodara dvojku u bioskopi trudna do zuba, od tada smo vishi prijatelji™il kako se vec kaze Edited 14 hours ago14 hr by gospa buba
14 hours ago14 hr Just now, gospa buba said:jebemliga i kod kuce ako se nakupi vesha za 3 sata peglanja moze i tako, spojiti lijepo i prehajpovano. Edited 14 hours ago14 hr by morgana
14 hours ago14 hr 2 minutes ago, gospa buba said:jebemliga i kod kuce ako se nakupi vesha za 3 sata peglanja ed. gledala sam gospodara dvojku u bioskopi trudna do zuba, od tada smo vishi prijatelji™il kako se vec kaze Uh, dvojka mi je bila omiljena.Ali sam samoj sebi pokvarila trojku jer sam jela neke madarine u bioskopu kako je pocinjao film, i platila danak neiskustvu. Oko pola mi se pocelo da ide u toalet, a ja da ne propustim nesto ne odem. Onda pocnes da izlazis iz atmosfere, secam se Frodo i Sem vuku se po nekom stenju, napreduju sporo, a ja onako mrmljam nestrpljivo Ajde ajde ajde...Na kraju nisam vise mogla da izdrzim, izadjem, dok sam sacekala u toaletu red, dok sam se vratila nazad, taman na neku scenu gde Aragorn uzima krunu i treba nesto da peva. Neko ko je tek usao nakon prolongirane pis pauze i seda, sad vec potpuno van atmosfere, ima neki dozivljaj po sistemu kosati uzima krunicu stavlja na glavu i radi lalalal lalalal lalal alla la (disney tune).Jos mi je krivo kad god se (pod)setim, koliko sam samo iscekivala taj film :(