June 15Jun 15 9 hours ago, bags said:U ovom prvom kolu ce biti samo jedna jaca utakmica ENG-CRO. Mozda jos eventualno BRA-MAR i FRA-SEN. Ostalo je bas kriticno lose.Ako Englezi kojim slučajem dobiju Hrvate, Srbija se pomera malo na severoistok:
June 15Jun 15 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Meni krivo sto nisam gledao BrazilAIJoš nisu izašle ledžit sise sa ovog svetskog
June 16Jun 16 Panduri se u ubiše po pres konferencijama objašnjavajući da se do stadiona ne može pješke.
June 16Jun 16 S obzirom da je FIFA nezabeleženom analnom speleologijom prihvatila naređenje izdato od strane narandžastog govneta da će upravo on uručiti Boginju prvaku sveta, i čak da će ostati sa njima na podijumu - želim da pobedi Španija.
June 16Jun 16 11 minutes ago, Valk said:S obzirom da je FIFA nezabeleženom analnom speleologijom prihvatila naređenje izdato od strane narandžastog govneta da će upravo on uručiti Boginju prvaku sveta, i čak da će ostati sa njima na podijumu - želim da pobedi Španija.Kapiram motivaciju, ali ne kapiram zašto baš Španija?
June 16Jun 16 Just now, Filozof manijak said:Kapiram motivaciju, ali ne kapiram zašto baš Španija? Jer je Pedro Sancez odbio dati baze Trampu za napad na Iran. Al mislim da je to efemerna stvar. Verovatno bi ga samo Iran kao prvak razljutilo eventualno Mexico ili Canada
June 16Jun 16 2 hours ago, beeva said:Panduri se u ubiše po pres konferencijama objašnjavajući da se do stadiona ne može pješke.Welcome to America! užas živi da je finale u Nju Džersiju.
June 16Jun 16 Ne znam šta bi Trampa naljutilo kome daje pehar ali znam za našeg Trampa da bi svisnuo da osvoji određena repka i dobija pehar od narandžastog