June 11Jun 11 15 hours ago, dillinger said:Zato sto si nacionalista. Ne mozes podneti uspehdrugih koji su se otcepili od Srbije. I to je legitimno, niko ni u ex yu ne navija za Srbiju. Tu i tamo levicari na ex yu prostorima navijaju za Bosnu, jer se ona dozivljava ipak drugacije i niko zmajeve ne povezuje sa radikalnim bosnjackim elementom.Dok je Hrvatska nogometna reprezentacija prosto produljena ruka njihovih vojno redarstvenih akcija, katolicke crkve i manifestacija ultrahrvatstva opcenito.ne nego mi objasni na sta tacno treba ljudi da se loze kada je BIH repka u pitanju? ne razumem ni lozenje oko beganovica, hajd bracu kovac donekle opravdavam, mada nijedan nema major. hrvatska je u rusiji igrala sexi fudbal, stigla do finala i imala podrsku ljudi sa ovih prostora. bukvalno sam navijao da osvoje pre nego francuzi, koji su dobili tekmu bez suta na gol u pp.
June 11Jun 11 Ako nista, zato sto se prezivaju na ic i neki pra pra nam je bio isto pleme. Kako ti moze biti blizi drazi Japanac od Modrica npr.
June 11Jun 11 Puno nas ima drage ljude preko grane u regionu, dal rodbinu, dal prijatelje. Meni uvek drago kad su oni srećni, srećan i ja, znam da će pasti 10 komada na kajmaku u somunu sledeći put kad se vidimo
June 11Jun 11 Pre vise od 20 godina sam se preko Mirca dopisivao sa jednom devojkom iz Kolumbije i razmenjivali smo slike. Jao kako je bila lepa, bio sam tuzan sto je nikada licno nisam upoznao. Samo zbog nje cu navijati za Kolumbiju. Vamos Columbia, vamos lepotice sinjoritice moja.Posle se ispostavilo da je to bio neki stariji covek iz Smedereva koji se lazno predstavljao, ali nema veze, navijacu za Kolumbiju
June 11Jun 11 ko nije registrovao svetsko prvenstvo za klubove prošle godine i američke propise o bezbednosti na radu, neka se pripemi na mnogo prekida i odlaganja mečeva zbog grmljavine. ako budu dosledni u ovome trebalo bi da svaka grmljavina prekida sve na pola sataza Mexico i Kanadu ne znam, tamo je možda dozvoljeno roštiljanje
June 11Jun 11 23 hours ago, dillinger said:To su ljudi navikli da im kod kuce kad igraju zvizde jer ceo stadion navija za Meksiko...Ne samo za Meksiko. Isti slučaj kada se u igra protiv centralnoameričkih država koje imaju značajan broj dijasporaca (Honduras, Gvatemala, Salvador).
June 11Jun 11 Summary (all English): Iran’s national team captain shares a wild anecdote about Iranian players being stopped by masked cartel members in Tulum, Mexico. After revealing they were Iranian, the cartel members reportedly showed them respect and let them go, highlighting supposed “love” for Iranians.
June 11Jun 11 4 hours ago, levi said:ko nije registrovao svetsko prvenstvo za klubove prošle godine i američke propise o bezbednosti na radu, neka se pripemi na mnogo prekida i odlaganja mečeva zbog grmljavine. ako budu dosledni u ovome trebalo bi da svaka grmljavina prekida sve na pola sataza Mexico i Kanadu ne znam, tamo je možda dozvoljeno roštiljanjeI u Evropi, na svim nivoima i uzrastima, kada pocne grmljavina, odmah i automtaski se prekida utakmica/trening.
June 11Jun 11 39 minutes ago, Emerald said:Summary (all English): Iran’s national team captain shares a wild anecdote about Iranian players being stopped by masked cartel members in Tulum, Mexico. After revealing they were Iranian, the cartel members reportedly showed them respect and let them go, highlighting supposed “love” for Iranians.umesto da vežbaju u Tihuani (krajnji severozapad Meksika), išli na jukatanske plaže (krajnji istok)?
June 11Jun 11 5 hours ago, Emerald said:Summary (all English): Iran’s national team captain shares a wild anecdote about Iranian players being stopped by masked cartel members in Tulum, Mexico. After revealing they were Iranian, the cartel members reportedly showed them respect and let them go, highlighting supposed “love” for Iranians.I kako posle ovog ne navijati za Iran? Gol bozan! گل بزن!