June 9Jun 9 On 8. 6. 2026. at 18:52, Ratamahatta said:U 100 maraka da u pljeku stavljas kecap i majonezDođeš mi 50€, ne volim i ne jedem kečap.
June 9Jun 9 S kakvim sve skvadrama Nizozemci nisu uspevali...Stupida fucking game Edited June 9Jun 9 by Ratamahatta
June 10Jun 10 14 minutes ago, sasha said:Sad kad Englezi uzmu sa NemcemPre će Alžirci sa BHS* koučom.*S=Suisse
June 10Jun 10 Gledam kvote za prvaka, Norveška na 9.mestu, ispred recimo Hrvata. Malo su ih precenili
June 10Jun 10 Videćemo. Pre bih svakako Hrvate stavio. Gledao sam Norvešku pre neki dan protiv Maroka prvo poluvreme više, Maroko ih je fino nadigrao. Odlično igra Maroko inače
June 10Jun 10 ne znam sta je na kraju bilo sa AKN, ali dati maroku da ponovo nesto organizuje je skandal po sebi.
June 10Jun 10 On 9. 6. 2026. at 1:30, banecare1 said:samo ameri finansijski da prsnu, ostalo je abitnoja ovako navijam.što se terena tiče, uvek za slabije rangirane i egzotiku. u ovom momentu, za iran i bosnu.
June 10Jun 10 Brazil ako sad ne osvoji to ce im biti najduzi mundijalski post. otud i stranac selektor, kapiram. ocajnicka vremena zahtevaju ocajnicke mere