June 12Jun 12 On 10. 6. 2026. at 9:58, dillinger said:Elem, glede Amera, USMNT je jedna od najlajkabilnijih ako ne i najlajkabilnija repstacija neutralno posmatrajuci na kugli zemaljskoj. Sacinjavaju je posteni fudbalski pregaoci oduvek, ljudi skromni koji posteno za svoj hleb zaradjuju, bez imalo ega jer ih kod kuce niko i ne poznaje, oni dolaze na Mundijale da uzimaju autograme Mesiju, Ronaldu. To su ljudi navikli da im kod kuce kad igraju zvizde jer ceo stadion navija za Meksiko...a onda dodje WC daju sve od sebe i redovno odigraju iznad svojih mogucnosti. Od 2002 do 2014 neki od najboljih WC meceva bili su oni koje je igrala US. Milina ih je bilo gledati. Ko nije zavoleo Hauarda, Bredlija, Donovana, Demsija (malo stariji Lalasa, Rejnu...) nema srca i nema pojma niocemu.Sad ih predvodi takodje 1 ultrasimpatican znalac Pulisic tako da se nadam da ce nastaviti u istom tonuSamo da potpišem ovo. Na svakom prvenstvu su bili borbeni, ali bez prljavština. Nekog valjanja i prenemaganja nikad ni u tragovima. A uvek su imali jednog koji ekšli zna fudbala, nekad Donovan, a evo sad Pulisic. Jedino što nemaju golmana kvaliteta Howarda. Sa druge strane bruka i sramota je ovo što USA kao domaćin radi. TrampovaAmerika jbg, prilagođena njegovoj fan bazi retardiranih maga imbecila.
June 12Jun 12 Author Ako nekom treba printabilan plan tekmi, evo Telegraphovog (britansko vreme kasni za 1 sat u odnosu na naše) i Tagesspiegelovog (na nemačkom, ali vremenska zona ista kao u Srbiji).https://cf.eip.telegraph.co.uk/store/bin-media/a7e84ad7-6a44-405f-953f-8e3d027b6898.pdfhttps://www.tagesspiegel.de/downloads/spielplan-wm-2026
June 12Jun 12 On 10. 6. 2026. at 11:26, TS-CS said:Brazil ako sad ne osvoji to ce im biti najduzi mundijalski post.otud i stranac selektor, kapiram. ocajnicka vremena zahtevaju ocajnicke mereNeće. Prvi post im je bio 28 godina. Ako ne osvoje sad, a osvoje ‘30 Opet će biti 28 godina
June 12Jun 12 da, vremenski ali nikad nije odrzano vise od 5 prvenstava a da na podignu boginju. isto vazi i za švabe
June 12Jun 12 4 hours ago, SNARC said:Ladno nisu pustili sudiju iz Somalije da uđe u SAD, pretresali Senegalce i Uzbekistance...Što reče Tsai, ne sećam se da mi je bilo manje stalo do nekog SP. Da su im bar uzeli domaćinstvo i prebacili ostale tekme u Meksiko i Kanadu.
June 12Jun 12 6 hours ago, reg said:Ladno nisu pustili sudiju iz Somalije da uđe u SAD, pretresali Senegalce i Uzbekistance...Što reče Tsai, ne sećam se da mi je bilo manje stalo do nekog SP. Da su im bar uzeli domaćinstvo i prebacili ostale tekme u Meksiko i Kanadu. Zaboravio si da spomeneš šikaniranje iranskog tima koji mora da putuje preko kontinenta na utakmice, kao i slanje ice da hvataju ilegalce, radnike na i oko stadiona koji su omogućili da bude jbnog prvenstva. Veća je sramota što je ostalo domaćinstvo nego da im je ukinuto.
June 12Jun 12 5 hours ago, bios said:Zaboravio si da spomeneš šikaniranje iranskog tima koji mora da putuje preko kontinenta na utakmice, kao i slanje ice da hvataju ilegalce, radnike na i oko stadiona koji su omogućili da bude jbnog prvenstva. Veća je sramota što je ostalo domaćinstvo nego da im je ukinuto.Stavio sam tri tačke. Za Irance je već John died in the end stavio link. Baš je jezivo, ubija mi volju da gledam, i ponašanje ostalih repki/saveza koje baš briga što se sve to dešava (barem ja nisam video da se neko oglasio).
June 13Jun 13 uzeh pre neki dan, pre prvih utakmica da sastavim listu otpadnika posle grupne faze.panama, uzbekistan, jordan, irak, ostrva,, zeland, tunis, kirasao, australija, haiti, katar, j. afrika, ekvador, iran, arabija i kongo.uvek sam bio loš prognozer. ako pogopdim za više od pola, dobar sam.
June 13Jun 13 Na stranu magarac Tramp, i to sta su radili sa vizama i maltretiranjem nekih igraca i sudija, da primetim da sve tri zemlje domacina, tj. njihove ekipe, igraju moderan, brz, i pre svega napadacki fudbal bez kompromisa. I Meksiko, i Kanada i USA, i mislim da ce tako igrati do kraja. Mislim da ce ovo svetsko prvenstvo pokazati da je buducnost fudbala u napadu, visokom presingu, bez mnogo povlacenja i "taktiziranja" u tom smislu. Majstori u defanzivi, Italijani, vec trece svetsko prvenstvo sede kuci. Edited June 13Jun 13 by JohnnyD
June 13Jun 13 jergović sažima sve oko irana, iraka, somalijskog sudije, a sve sa osvrtom na mundijal iz 1978.odličan tekstzašto je ovo svjetsko prvenstvo slično onom protiv kojeg su se pobunile majke sa Svibanjskog trgaima tu i ona utakmica koje se nije dotakao između perua i argentine koji je argentina dobila sa 6:0 i posle koja je argentina kao prva u grupi zahvaljujući boljoj gol razlici od brazila otišla u finale
June 13Jun 13 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:odličan tekstzašto je ovo svjetsko prvenstvo slično onom protiv kojeg su se pobunile majke sa Svibanjskog trgaČista 10ka: Volio bih da svjetsko prvenstvo osvoji zemlja čiji će nogometni kapetan odbiti da primi pehar i medalju od Donalda Trumpa. Možda bi to mogla biti moja zemlja.
June 13Jun 13 18 hours ago, reg said:Stavio sam tri tačke. Za Irance je već John died in the end stavio link. Baš je jezivo, ubija mi volju da gledam, i ponašanje ostalih repki/saveza koje baš briga što se sve to dešava (barem ja nisam video da se neko oglasio).Mediji valjano pokrivaju, barem ovi koje ja najviše pratim (NYT i Gardijan). Savezi/repke ništa. Edited June 13Jun 13 by Gandalf