Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

59 minutes ago, Filozof manijak said:

Kapiram motivaciju, ali ne kapiram zašto baš Španija? think

Reče Gandalf donekle.

Jer je Španija na čelu sa Pedrom wub jedina pokazala zube i ušla u klinč sa čovekolikom paklenom pomorandžom. Koliko god možda delovalo nebitno, mnogi nisu ni toliko uradili.

Još da odbiju da s njim dele podijum, uuuuu! Selim se kod Lanče u roku od ASAP.

• Replies 307
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

U 100 maraka da u pljeku stavljas kecap i majonez

• sasha
    sasha

• Simpatične su cene ulaznica. Ako ću da vodim klinca, za te pare uzmem tv od četvrt ara, ozvučenje i klupe. Pa komšiluku naplaćujem pivo i kokice. Edit: ok, ovo je USA i igra se u LA. Ali recimo Sau

Posted Images

1 hour ago, Valk said:

S obzirom da je FIFA nezabeleženom analnom speleologijom prihvatila naređenje izdato od strane narandžastog govneta da će upravo on uručiti Boginju prvaku sveta, i čak da će ostati sa njima na podijumu - želim da pobedi Španija.

https://img.olympics.com/images/image/private/t_s_16_9_g_auto/t_s_w1460/f_auto/primary/x2rvgwepqixd82tztwcu

tako je bilo i kada smo osvojili najvazniji trofej u fudbalu.

I od tada ste propali

51 minutes ago, Valk said:

Još da odbiju da s njim dele podijum, uuuuu! Selim se kod Lanče u roku od ASAP.

Jaka žrtva dry

Stan u centru Valensije jeftiniji nego u Borči.

Shut up!

:martyr_divizija:

5 hours ago, Valk said:

S obzirom da je FIFA nezabeleženom analnom speleologijom prihvatila naređenje izdato od strane narandžastog govneta da će upravo on uručiti Boginju prvaku sveta, i čak da će ostati sa njima na podijumu - želim da pobedi Španija.

zasto ne iran 👿

5 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

zasto ne iran 👿

inshallah

alhamdulillah

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

zasto ne iran 👿

Zato što nemaju šanse a i briga me i za talibane, Španci i Pedro ftw

Jedan veoma zanimljiv podatak- pre ovog SP Norveška je učestvovala na tri Mundijala (1938, 1994, 1998) i na sva tri je gubila samo od Italije, niko drugi ih nije dobio.

Dakle, pošto sad nema Italije, osvajaju.

Edited by Nikodije

Ovi Američki stadioni (osim metlife stadiona) su mnogo zanimljiviji od evropskih moram da priznam. Zanimljiva arhitektura, skoro svaki je različit, u Evropi su stadioni hiperoptimizovani za fudbal pa su mnogi veoma slični na tv kamerama unutar stadiona.

Elem sada vidih da Meksikanci i Kanađani daju stadione samo do osmine finala, sve ostalo u USA što je sramno. A finale je na najbezličnijem mogućem stadionu.

ja sam skroz ispustio iz vida da cro ima dva treca mesta i jedno drugi unsure

4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ja sam skroz ispustio iz vida da cro ima dva treca mesta i jedno drugi unsure

Zamisli kad zajebu Bijelu da im radi "Montevideo" za CRO trziste..ima da traje kao Gospodar prstenova..

Luka smrade....smradeee

generalno gledano dosta dobro prvo kolo. osim mozda juznoafrikanaca zbog crvenih kartona, niko nije posebno razocarao.

dosta zanimljivije i kvalitetnije utakmice nego sto sam ocekivao. igra se otvorenije nego sto sam mislio. valjda to nije samo zato sto je prvo kolo i kada krenu kalkulacije nece biti vise bunkera.

sudjenje i var do sada bez velikih gresaka osim one fantomske situacije kod gola svajcaraca za koje jos uvek nismo videli sta se zapravo desilo.

ovaj hidration brake mi ne smeta toliko jer je dobro da se igraci malo osveze da bi bili bolji za nastavak (pogotovo u drugom p) ali je tri minuta previse. steta je samo sto se nekoliko puta vec desilo da se prekinuo dobar tempo utakmice gde su se redjale sanse da bi posle toga pao reset.

1 minute ago, 189- said:

generalno gledano dosta dobro prvo kolo. osim mozda juznoafrikanaca zbog crvenih kartona, niko nije posebno razocarao.

Itekako je razocarao Portugal, a delom i Spanija.

Edited by JohnnyD