June 23Jun 23 Maroko je sila u nastajanju, sad bolje igraju nego pre 4 god kad su bili 4. Uzeli I svetsko za mlade, imaju bazu, jos jacu dijasporu, infrastrukturu, velika su nacija. Zamenice ako nista Hrvate, a mozda I neku top 8 siluImaju prosto neke sistemske preduslove koje nazalost podsaharske zemlje nemaju. A Afrika vec sad ima talenta koliko I Juzna Amerika Edited June 23Jun 23 by dillinger
June 23Jun 23 4 minutes ago, dillinger said:Maroko je sila u nastajanju, sad bolje igraju nego pre 4 god kad su bili 4. Uzeli I svetsko za mlade, imaju bazu, jos jacu dijasporu, infrastrukturu, velika su nacija. Zamenice ako nista Hrvate, a mozda I neku top 8 siluImaju prosto neke sistemske preduslove koje nazalost podsaharske zemlje nemaju. A Afrika vec sad ima talenta koliko I Juzna AmerikaJos ako ih uzme Gvardiola, kako se prica.
June 23Jun 23 Nadam se da ovo sranje od hidratacijetm neće zaživeti. U redu je da se napravi pauza ako su temperature visoke, da se igrači osveže, toga ima i po nižim ligama kad se uđe u ove tople dane.
June 23Jun 23 Mislim da je selektor Nemačke izjavio da te pauze za hidrataciju remete igru više nego što se pretpostavljalo da će biti slučaj. UEFA je već objavila da toga neće biti na sledećem Euru.
June 23Jun 23 2 minutes ago, Svarog said:Bolje bi bilo da uvedu štopovanje vremena kako bi se ova valjanja po terenu iskorenila Il da kad igrač padne kao pokošen, leži 5 sekundi, sudija ništa ne svira, a onda ustane i trči kao d mu život zavisi od toga, dobije automatski crveni karton...Ovi južnoamerikanci što sude, imaju logiku, "ako sam ze zajebao, pa ovaj je stvarno fauliran, ko ga jebe, ali neće mene niko budalom praviti"... U početku me nerviralo jer gomilu stvari koje smo navikli da svirakju, ostanu nemi, ali kad vidim kako padavičari™ trče pkad sudija ne svira, svidelo mi se...
June 23Jun 23 Ili da malko olabave s gustinom utakmica, gledajuci celu sezonu. Ne mora bas ovoliko da se igra. Sa sudijama uvek problem kvlaiteta i kriterijuma kad je na svetskom nivou takmicenje, kao i u kosarci.
June 23Jun 23 1 hour ago, Zico said:Nadam se da ovo sranje od hidratacijetm neće zaživeti. U redu je da se napravi pauza ako su temperature visoke, da se igrači osveže, toga ima i po nižim ligama kad se uđe u ove tople dane.po seoskim ligama kod nas hidratacija funkcionise savrseno sa kofama za vodu koje stoje izvan terena tu gde se teren deli na dva dela, pa kome treba dotrci i pljusne vodu u lice sa dve spojene sake zahvacenu
June 23Jun 23 Ali šta vas kao gledaoca remeti hydration break, uzima vam 6 minuta života? Lično to je stvar koju kao konzument fudbalskog tv sadržaja i ne osetim i da li treba egzistirati ili ne prepustio bih - igračima i njihovim medicinskim timovima. Ako im znači, ako će smanjiti rizik od nezgoda na terenu za 0,01%, stvarno sam ok sa tim.Za sve ostale izvolite kako izgleda taj pjuristički rant: Edited June 23Jun 23 by dillinger
June 23Jun 23 https://www.theguardian.com/football/2026/jun/22/serbian-tv-pundit-rade-bogdanovic-causes-outrage-racist-comment-belgium-iran-world-cup-gameSerbian TV pundit causes outrage with racist comment during Belgium gameRade Bogdanovic made comments on public broadcasterFormer player and broadcaster apologises for statementThe former Yugoslavia and Atlético Madrid striker Rade Bogdanovic has sparked controversy on Serbian TV after saying that “Black players lack concentration beyond 60 to 80 minutes” during the Belgium v Iran World Cup match.Bogdanovic, 56, made the comment on a World Cup programme aired by Serbia’s public broadcaster (RTS) late on Sunday night while discussing the 66th-minute red card shown to the Belgium defender Nathan Ngoy.“I have always said those players – and I’m really not racist – but Black players lack the concentration to last more than 60 to 80 minutes,” Bogdanovic said. “When we played, we sometimes had to protect our own players to stop them making mistakes,” he added.The host challenged Bogdanovic over the remark, but the former international forward doubled down, insisting that “the majority lack concentration”. Edited June 23Jun 23 by Jeremija