June 22Jun 22 Ovaj gostujući Kurasao će nositi za 30 godina neki lik koji danas ima 20, uzeti klincima loptu na igralištu da im pokaže neke fore i pričati im priče kako se 2026. godine igrao pravi fudbal, a sad je sve to propalo i postalo komercijalno.
June 22Jun 22 Just now, Hele said:Ovaj gostujući Kurasao će nositi za 30 godina neki lik koji danas ima 20, uzeti klincima loptu na igralištu da im pokaže neke fore i pričati im priče kako se 2026. godine igrao pravi fudbal, a sad je sve to propalo i postalo komercijalno.Nema toga bajo
June 22Jun 22 6 minutes ago, Hele said:Ovaj gostujući Kurasao će nositi za 30 godina neki lik koji danas ima 20, uzeti klincima loptu na igralištu da im pokaže neke fore i pričati im priče kako se 2026. godine igrao pravi fudbal, a sad je sve to propalo i postalo komercijalno.To će garant biti Đilas
June 23Jun 23 Nepopularno misljenje: mnogo mi je glupo ovo norvesko veslanje po tribinama. Ne izgleda bogzna sta, ni blizu kao meksicki talasi, a proizvodi grozne zvukove. Gledao sam Norvezane 2000. u Lijezu protiv nas, bili normalni i simpaticni navijaci, a sad kao neki cirkus Medrano.
June 23Jun 23 Padam s Marsa ovde, nijednu utakmicu nisam pogledao, tek pre dva dana sam prevrteo sve hajlajtse.Lično mislim da je proširenje na 48 sranje, no mora se priznati da je donelo neke interesantne mečape koje inače ne bismo videli u životu, i da je profilisalo neke niže ekipe u nosioce. Tipa, Maroko, Egipat, Slonovi, US sad deluju kao rutineri, a ne topovsko meso kakvo su decenijama bili. Sa strane gledanosti ne znam koliko je nastao rast, istina je da sve nacije koje učestvuju sigurno pomno prate, ali eto, na ličnom primeru - 0 odgledanih, a ne verujem nešto ni da bih gledao da su normalniji termini. Možda tek nokaut fazu.I opet će, kad se sve istrese, u top8 ostati dva južnoamerikanca i šest evropljana.E da, i jebeš prvenstvo bez žabara.
June 23Jun 23 Kale gospodar vremena sam napravi bolji spektakl u šesnaestici nego ova gomila klovnova
June 23Jun 23 23 minutes ago, goofs said:Lično mislim da je proširenje na 48 sranje, no mora se priznati da je donelo neke interesantne mečape koje inače ne bismo videli u životu, i da je profilisalo neke niže ekipe u nosioce. Tipa, Maroko, Egipat, Slonovi, US sad deluju kao rutineri, a ne topovsko meso kakvo su decenijama bili. Sa strane gledanosti ne znam koliko je nastao rast, istina je da sve nacije koje učestvuju sigurno pomno prate, ali eto, na ličnom primeru - 0 odgledanih, a ne verujem nešto ni da bih gledao da su normalniji termini. Možda tek nokaut fazu.nemoi tako, digli su kvalitet Afrikanci, dolazili su u završnicu i po starom sistemu
June 23Jun 23 Meni je ok ovo proširenje i šarenilo i novi timovi i likovi. Ne bismo nikad upoznali Vozinju da nije povećan broj učesnika, a tako neke priče daju draž Mundijalu, a ne samo da gledamo iste one likove koje gledamo i tokom sezone.
June 23Jun 23 11 minutes ago, levi said:nemoi tako, digli su kvalitet Afrikanci, dolazili su u završnicu i po starom sistemujesu, ali nikad nisu bili rutineri i po pravilu bi jedna ekipa neočekivano odskočila i napravila bum. ove tri sad će biti minimalno druge u grupi, a penale se i za prvo mesto, maroko možda završi ispred brazila jbt