Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

"Mracna" strana Mondiala i naravno politicke igre USA vs Iran:

Fudbalska reprezentacija Irana suočava se sa nezapamćenim problemima kojima se ne nazire kraj pred Svetsko prvenstvo koje počinje 11. juna duelom Meksika i Južna Afrike. Najnovija šokantna vest glasi: Iranci mogu da uđu na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država samo na dan utakmice i moraju da napuste zemlju čim se meč završi!

Praktično, Irancima je strogo zabranjeno da borave na teritoriji SAD. Putovaće iz Meksika, gde im je baza, isključivo kako bi odigrali 90 minuta. Obavezni su da stignu pravo na stadion i odu direktno sa njega, bez obzira na satnicu meča. Ovu neverovatnu informaciju pred medijima u Tihuani izneo je iranski ambasador u Meksiku, Abolfazl Pasandideh.

Login

Najnovije

Uživo

• Fudbal

• Fudbalska reprezentacija Irana: Nezapamćen skandal sa američkim vizama pred start Mundijala

SP u fudbalu 2026.

Viza koja traje samo 90 minuta! Šokantna odluka SAD ruši snove fudbalera Irana pred početak Svetskog prvenstva!

Aleksandar Pijevac

Aleksandar Pijevac09:51 - 07. jun 2026.

Dodaj Sportal kao željeni izbor na Google.

Iran (foto: EPA/Abedin Taherkenareh)

Iran (foto: EPA/Abedin Taherkenareh)

Fudbalska reprezentacija Irana suočava se sa nezapamćenim problemima kojima se ne nazire kraj pred Svetsko prvenstvo koje počinje 11. juna duelom Meksika i Južna Afrike. Najnovija šokantna vest glasi: Iranci mogu da uđu na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država samo na dan utakmice i moraju da napuste zemlju čim se meč završi!

Praktično, Irancima je strogo zabranjeno da borave na teritoriji SAD. Putovaće iz Meksika, gde im je baza, isključivo kako bi odigrali 90 minuta. Obavezni su da stignu pravo na stadion i odu direktno sa njega, bez obzira na satnicu meča. Ovu neverovatnu informaciju pred medijima u Tihuani izneo je iranski ambasador u Meksiku, Abolfazl Pasandideh.

Posle utakmice, odmah put u Meksiko

01edc857-9048-4245-986a-75d714df0170.jpg

Iran Foto: EPA Images/ DAVE HUNT

Ambasador je takođe potvrdio informaciju da su svi fudbaleri dobili ulazne vize za SAD, ali da čak 15 članova stručnog štaba i delegacije nema dozvolu za ulazak, uključujući i predsednika Fudbalskog saveza Irana Mehdija Tadža.

Iran je bio jedna od prvih reprezentacija koja je obezbedila plasman na turnir. Međutim, njihovo učešće je dugo bilo pod znakom pitanja nakon početka izraelsko-američkih napada na zemlju 28. februara. Neizvesnost oko dobijanja viza primorala je reprezentaciju da promeni lokaciju kampa iz Tuson, Arizona, u Tihuanu, Meksiko. Reprezentacija Irana je počela pripreme za Svetsko prvenstvo u Turskoj, odakle je u subotu krenula ka Španiji, a zatim će nastaviti put ka Meksiku, gde bi trebalo da stigne u nedelju uveče.

• Replies 307
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

U 100 maraka da u pljeku stavljas kecap i majonez

• sasha
    sasha

• Simpatične su cene ulaznica. Ako ću da vodim klinca, za te pare uzmem tv od četvrt ara, ozvučenje i klupe. Pa komšiluku naplaćujem pivo i kokice. Edit: ok, ovo je USA i igra se u LA. Ali recimo Sau

Posted Images

Navija se, kao i uvijek, za ubogu sirotinju. Tu se negdje može i Japan ugurati, obzirom na njihov mentalitet, borbenost i urođen osjećaj za timski rad.

Edited by Jesper23

japan ce nekome da uzme skalp garant.

2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

japan ce nekome da uzme skalp garant.

Trkački su na brutalnom nivou. Sano iz Mainza može 10 dana bez prestanka da trči, brutalnu sredinu imaju. Čak i naopred su odlični, značio bi im Mitoma napred, ali i bez njega ima dosta opcija. Maeda igra fudbal života, Suzuki je odličan u parmi, ma imaju sve.

Mene za ove egzotike tipa Curacao 🍹 i slične boli uvo, iskreno.

Brazil, Argentina, Nemačka se ne propuštaju a velike simpatije su mi na strani Bosne i njima želim što bolji plasman.

Ne bi mi bilo žao da Portugal osvoji.

10 hours ago, kralj said:

Kao mali sam uvek navijao za Žabare, sve posle Italije '90. Posle sam se prešaltao na Nemce kada su bili antipod tika-take pre nego što ih je Pep inficirao. U poslednje vreme, počeo sam da navijam za Englesku protiv koje sam uvek navijao i uprkos tome što im 3 igrača ukupno ne mirišem u poslednjim generacijama. Za njih zbog toga što mi je ovdašnja navijačka scena ogadila fudbal i to što je njihova potpuno drugačija onako utemeljena na humoru i samokritici.

Ali najbolje od svega je što sam omatorio dovoljno da sam sposoban da u toku utakmice promenim tim za koji navijam u skladu sa dešavanjima na terenu, a nekada, kao npr u katarskom finalu, da navijam i za jedne i za druge i radujem se svakom golu.

Ipak, ako oblačim dres, neka bude:

Kad porastes bices Zivadinovic

• Popular Post
5 hours ago, Valk said:

Mene za ove egzotike tipa Curacao 🍹 i slične boli uvo, iskreno.

Brazil, Argentina, Nemačka se ne propuštaju a velike simpatije su mi na strani Bosne i njima želim što bolji plasman.

Ne bi mi bilo žao da Portugal osvoji.

U 100 maraka da u pljeku stavljas kecap i majonez

1 hour ago, Ratamahatta said:

Kad porastes bices Zivadinovic

Nisam hteo da te remetim, ja sam sa Živom sedeo u kafićima po Dalmatinskoj, naučiio kako se gleda žutara i nosio šuškavce.

51765.jpg

51706.jpg

Dosta Skota je vec pre par dana krenulo preko Dablina za Severnu Ameriku.

Upamekano bas mekano

Najjaca pjesma za mundijale

Edited by Ratamahatta

samo englezi i ameri da prsnu, ostalo je abitno

13 hours ago, Ratamahatta said:

Najjaca pjesma za mundijale

Samo jednu priznajem ;) :

Zakacio sinoc kraj pripremne izmedju Holandije i Uzbekistana. Prikazase selektora, kad se nisam zagrcnuo vecerom...dal' je Piksi...ma ne, Axl Rose jebote, sta je ovo...dok nisam shvatio da je Coeman u malo drugacijem izdanju

IMG_0123.jpeg

IMG_0124.jpeg