June 7Jun 7 Eriksen srećom preživeo, izašao s terena na nogama, utakmica se neće nastaviti. Deluje da ga je spasao ugrađeni defibrilator. Edited June 7Jun 7 by papapavle
June 7Jun 7 Tražim trećeg underdoga da navijam, pored BIH i Zelenortskih ostrva. Predlozi dobrodošli !
June 7Jun 7 Moji favoriti su standardno Kolumbija, Senegal i JapanOvog puta i Bafana Bafana, Zair, Uspakistan™, Haiti, kao i Dik Advokat & CuracaoIzvesne simpatije gajim prema Juznoj Koreji, Marokou a gajio bih i prema Meksiku da nisu domaciniSo much to pick fromSve najgore Svicarskoj, Americi i EngleskojA ne mirisem nesto ni Urugvaj ni Paragvaj Edited June 7Jun 7 by Ratamahatta
June 7Jun 7 navijam za curacao cabo verde ekvador i uzbekistan od ovih slabijih. od ovih jacih norveska portugalija. videcemo tokom turnira ko ce se kako pokazati.
June 7Jun 7 Nas najveci uspeh na ovom SP ce biti ako Hrvati ne dodju do cetvrtfinala, eventualno i ranije da ispadnu
June 8Jun 8 2 hours ago, Ratamahatta said:Lovro Majer ima neku Kurtobejn auru, ne mogu da gledam tog coveka, bude i meni teskoPregurao srećom u januaru ulaz u ekskluzivni 27 Klub.
June 8Jun 8 Kao mali sam uvek navijao za Žabare, sve posle Italije '90. Posle sam se prešaltao na Nemce kada su bili antipod tika-take pre nego što ih je Pep inficirao. U poslednje vreme, počeo sam da navijam za Englesku protiv koje sam uvek navijao i uprkos tome što im 3 igrača ukupno ne mirišem u poslednjim generacijama. Za njih zbog toga što mi je ovdašnja navijačka scena ogadila fudbal i to što je njihova potpuno drugačija onako utemeljena na humoru i samokritici. Ali najbolje od svega je što sam omatorio dovoljno da sam sposoban da u toku utakmice promenim tim za koji navijam u skladu sa dešavanjima na terenu, a nekada, kao npr u katarskom finalu, da navijam i za jedne i za druge i radujem se svakom golu. Ipak, ako oblačim dres, neka bude:
June 8Jun 8 I ja navijam za Engleza... da se vrate kući. Nek opet budu domaćini pa možda nešto urade.Od ovih jačih uvek sam iz nekog razloga navijao za Argentinu.
June 8Jun 8 Navijacu za Brazil, Argentinu, Francusku, Spaniju i Nemacku. I protiv Haitija, Kurasaa i Uzbekistana
June 8Jun 8 englezi imaju top navijace, ali nikada nisam gotivio njihov fudbal. zar nije tuhel odstranio jedno 5 zvezdica iz tima