Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Diego Armando?

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

spanish-soccer-friendly-benicarlo-v-vill

95659705_2074716416005886_77358946560214

Krajoveanu? ne znam da li je Giga ili Gica

Počeo sam u manjem klubu u domovini, gde su mi saigrači bili, između ostalog, dva buduća evropska šampiona. Prelazim u sledeći klub gde sam u debitantskoj sezoni bio prvi strelac lige a u poslednjoj sezoni sam postigao gol u finalu kupa koji je moj tim osvojio. Prelazim u prvi klub u inostranstvo gde posle tri godine zapaženih igara, dobijam priliku u novom klubu u istoj zemlji; u prvoj sezoni najbolji sam strelac kluba i osvajamo prvu titulu u istoriji. Posle toga odlazim jednu sezonu u egzotičnu zemlju da bi se vratio u istu zemlju i proveo igrajuće dane u još dva kluba.

E sad, za domovinu sam skupio jednocifren broj utakmica bez velikih takmičenja a mnogi smatraju da je učinjena ogromna nepravda što nisam išao na veliko takmičenje u sezoni kad sam osvojio pomenutu titulu. Između ostalog, nisam išao zbog dva pomenuta saigrača sa početka posta iz prvog kluba.

Anto Drobnjak?

Mijat i Dejo saigraci, kup je uzo kod Zive, ali mu je to bila prva sezona u Zvezdi

Bastija i Lans u inozmestvu, onda neki Japan... Nije putovo u Francusku 98 i na kraju ode 1 Perica

49610.jpg?fallback=male

A pacovi... oveliki

Edited by Ratamahatta

Roberto muci

Karijeru sam poceo i zavrsio u istom klubu. U inostranstvu sam igrao za 2 kluba iz 2 zemlje. Dakle, za 2 kluba sam igrao dvaput, karijera mi je palindrom. Za repstaciju sam igrao 17 godina, preko 100 puta, skoro 50 golova. Kuci imam 5 titula prvaka, u inostranstvu samo jednu, kao i jednu ligu sampiona. U jednoj ligi sam najmladji stranac u istoriji koji je bio najbolji strelac lige u debitantskoj sezoni.

Igrao sam na jednom svetskom i jednom evropskom prvenstvu, dao ukupno 5 komada, bio kapiten na svetskom, gde nas je eliminisao buduci sampion. Drzim dva zanimljiva rekorda, najmladji sam i najstariji strelac u istoriji repstacije.

Imam mnoga individualna priznanja, ali izdvojio bih zlatnu loptu frans fudbala. Sa oba strana kluba sam gubio finale lige sampiona, jedno od njih se i danas pamti. Kao selektor sam vodio repstaciju 5 godina, kao trener jedan klub koji trenirao i jedan cuveni srpski bombarder.

Sevcenko?

Dinamo - Milan - Celzi - Dinamo

LS 2003

Ispo u 1/4 2006 od zabara

Da, iz celsija opet pozajmica u milan, vodio djenou kao i sinisa, izgubio i finale od junajteda, mada nije igrao. Prva sezona u milanu najbolji strelac, bilo ih je i pre njega, charles, platini, nyers, ali on najmladji

Nikad nisam igro u klubu iz prestonice u svojoj domovini, ali sam u svom maticnom klubu u domovini igrao cak 4 puta

2x sam igrao EP, a na SP sam skupio samo nesto vise od sat vremena u karijeri. Drugi sam najbolji strelac svoje repstacije u istoriji

U prvom inostranom klubu sam bio prvak Evrope, a u finalu sam se taman na vreme izmakao ispred suta na gol koji je uputio moj sunarodnik

Obojica smo tog leta nakon finala napustili klub

U jednom periodu smo taj sunarodnik i ja imali jos jednog sunarodnika za saigraca u tom klubu

Prvi deo karijere mi je mnogo bolji od drugog, dostigao sam svoj peak oko 25-e i onda poceo da propadam

Poslednjih 12 sezona karijere sam proveo u Evropi, ali ne zapadnoj

Edited by Ratamahatta

Tih 12 poslednjih sezona su provedene samo u 2 drzave - u domovini i u zemlji u kojoj sam osvojio titulu klupskog prvaka Evrope

Osvojio sam EP za mlade s repstacijom

Bio sam zlatna kopacka EP, a u 20+ godina karijere sam osvojio samo dve i po titule prvaka s 2 kluba van domovine.

2 ciste, a treca mi se pise jer sam napustio sampionski klub na polusezoni i otisao na pozajmicu u drugu zemlju u kojoj sam osvojio kup usavsi s klupe u finalu protiv drugoligasa

To mi je bio treci i poslednji klub u toj drzavi, a nakon tog osvojenog kupa zauvek zavrsavam svoj sedmogodisnji boravak u ligama petice

Edited by Ratamahatta