May 17May 17 Počeo sam u manjem klubu u domovini, gde su mi saigrači bili, između ostalog, dva buduća evropska šampiona. Prelazim u sledeći klub gde sam u debitantskoj sezoni bio prvi strelac lige a u poslednjoj sezoni sam postigao gol u finalu kupa koji je moj tim osvojio. Prelazim u prvi klub u inostranstvo gde posle tri godine zapaženih igara, dobijam priliku u novom klubu u istoj zemlji; u prvoj sezoni najbolji sam strelac kluba i osvajamo prvu titulu u istoriji. Posle toga odlazim jednu sezonu u egzotičnu zemlju da bi se vratio u istu zemlju i proveo igrajuće dane u još dva kluba.E sad, za domovinu sam skupio jednocifren broj utakmica bez velikih takmičenja a mnogi smatraju da je učinjena ogromna nepravda što nisam išao na veliko takmičenje u sezoni kad sam osvojio pomenutu titulu. Između ostalog, nisam išao zbog dva pomenuta saigrača sa početka posta iz prvog kluba.
May 17May 17 Anto Drobnjak?Mijat i Dejo saigraci, kup je uzo kod Zive, ali mu je to bila prva sezona u ZvezdiBastija i Lans u inozmestvu, onda neki Japan... Nije putovo u Francusku 98 i na kraju ode 1 Perica
May 17May 17 Karijeru sam poceo i zavrsio u istom klubu. U inostranstvu sam igrao za 2 kluba iz 2 zemlje. Dakle, za 2 kluba sam igrao dvaput, karijera mi je palindrom. Za repstaciju sam igrao 17 godina, preko 100 puta, skoro 50 golova. Kuci imam 5 titula prvaka, u inostranstvu samo jednu, kao i jednu ligu sampiona. U jednoj ligi sam najmladji stranac u istoriji koji je bio najbolji strelac lige u debitantskoj sezoni.
May 17May 17 Igrao sam na jednom svetskom i jednom evropskom prvenstvu, dao ukupno 5 komada, bio kapiten na svetskom, gde nas je eliminisao buduci sampion. Drzim dva zanimljiva rekorda, najmladji sam i najstariji strelac u istoriji repstacije.
May 17May 17 Imam mnoga individualna priznanja, ali izdvojio bih zlatnu loptu frans fudbala. Sa oba strana kluba sam gubio finale lige sampiona, jedno od njih se i danas pamti. Kao selektor sam vodio repstaciju 5 godina, kao trener jedan klub koji trenirao i jedan cuveni srpski bombarder.
May 17May 17 Da, iz celsija opet pozajmica u milan, vodio djenou kao i sinisa, izgubio i finale od junajteda, mada nije igrao. Prva sezona u milanu najbolji strelac, bilo ih je i pre njega, charles, platini, nyers, ali on najmladji
May 17May 17 Nikad nisam igro u klubu iz prestonice u svojoj domovini, ali sam u svom maticnom klubu u domovini igrao cak 4 puta2x sam igrao EP, a na SP sam skupio samo nesto vise od sat vremena u karijeri. Drugi sam najbolji strelac svoje repstacije u istorijiU prvom inostranom klubu sam bio prvak Evrope, a u finalu sam se taman na vreme izmakao ispred suta na gol koji je uputio moj sunarodnikObojica smo tog leta nakon finala napustili klubU jednom periodu smo taj sunarodnik i ja imali jos jednog sunarodnika za saigraca u tom klubuPrvi deo karijere mi je mnogo bolji od drugog, dostigao sam svoj peak oko 25-e i onda poceo da propadamPoslednjih 12 sezona karijere sam proveo u Evropi, ali ne zapadnoj Edited May 17May 17 by Ratamahatta
May 17May 17 Tih 12 poslednjih sezona su provedene samo u 2 drzave - u domovini i u zemlji u kojoj sam osvojio titulu klupskog prvaka EvropeOsvojio sam EP za mlade s repstacijomBio sam zlatna kopacka EP, a u 20+ godina karijere sam osvojio samo dve i po titule prvaka s 2 kluba van domovine.2 ciste, a treca mi se pise jer sam napustio sampionski klub na polusezoni i otisao na pozajmicu u drugu zemlju u kojoj sam osvojio kup usavsi s klupe u finalu protiv drugoligasaTo mi je bio treci i poslednji klub u toj drzavi, a nakon tog osvojenog kupa zauvek zavrsavam svoj sedmogodisnji boravak u ligama petice Edited May 17May 17 by Ratamahatta