May 15May 15 Promašio penal nakon kojeg je sevnuo gol iz kontre, u jednoj od najuzbudljivijih završnica u ovom milenijumu
May 16May 16 Jedno lagano za restartU 18 godina dugoj karijeri, igrao sam u dosta razlicitih timova kod kuce, samo jednu godinu sam bio u inostranstvu, u jednom velikom klubu, u kome se nisam najbolje snasao. To je bilo negde pred kraj prve polovine karijere. Kod kuce sam igrao u 2 kluba koji su bili prvaci evrope, jos 2 su izgubili finale. Medjutim, ja imam samo jednu titulu prvaka drzave kod kuce, imam i jednu u inostranstvu. Igrao sam s jednim klubom u beogradu na marakani.
May 16May 16 Sto se tice repstacije, igrao sam 11 godina, ali neredovno, nemam puno utakmica, 40ak. Igrao sam na 3 evropska prvenstva, ali ne i na mundijalima, dok nisam iznenada, u poznim godinama, ipak dobio poziv i debitovao na svetskom prvenstvu. Tu u toj grupi, odigrao sam poslednji mec za repstaciju.
May 16May 16 3 minutes ago, MocaVukotic said:Sto se tice repstacije, igrao sam 11 godina, ali neredovno, nemam puno utakmica, 40ak. Igrao sam na 3 evropska prvenstva, ali ne i na mundijalima, dok nisam iznenada, u poznim godinama, ipak dobio poziv i debitovao na svetskom prvenstvu. Tu u toj grupi, odigrao sam poslednji mec za repstaciju.ENglez?
May 16May 16 Poceo sam karijeru u manjem klubu iz rodnog grada, i prvi put se za mene culo kad smo ja i jos jedan klinac sa 2 gola pobedili velikog favorita, sa timom prepunim zvezda
May 16May 16 Ovo jedino odgovara nekom ko je igrao za Marsej i PSG. Imaju po titulu prvaka Evrope i po jedan poraz u finalima. Samo ovaj hint o reprezentaciji i poslednjem mundijalu mi nije jasan