Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Da, ima najzabarskiju mogucu facu lolol

Rekobin i Rambov kolega

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Promašio penal nakon kojeg je sevnuo gol iz kontre, u jednoj od najuzbudljivijih završnica u ovom milenijumu

Anthony_Knockaert_2018.jpg

Predugo stoji, pa sam izguglao, anthony knockaert

Jedno lagano za restart

U 18 godina dugoj karijeri, igrao sam u dosta razlicitih timova kod kuce, samo jednu godinu sam bio u inostranstvu, u jednom velikom klubu, u kome se nisam najbolje snasao. To je bilo negde pred kraj prve polovine karijere. Kod kuce sam igrao u 2 kluba koji su bili prvaci evrope, jos 2 su izgubili finale. Medjutim, ja imam samo jednu titulu prvaka drzave kod kuce, imam i jednu u inostranstvu. Igrao sam s jednim klubom u beogradu na marakani.

Hm, je l' svabo? Nesto me golica Leverkuzen 2001.

Nije

Sto se tice repstacije, igrao sam 11 godina, ali neredovno, nemam puno utakmica, 40ak. Igrao sam na 3 evropska prvenstva, ali ne i na mundijalima, dok nisam iznenada, u poznim godinama, ipak dobio poziv i debitovao na svetskom prvenstvu. Tu u toj grupi, odigrao sam poslednji mec za repstaciju.

3 minutes ago, MocaVukotic said:

Sto se tice repstacije, igrao sam 11 godina, ali neredovno, nemam puno utakmica, 40ak. Igrao sam na 3 evropska prvenstva, ali ne i na mundijalima, dok nisam iznenada, u poznim godinama, ipak dobio poziv i debitovao na svetskom prvenstvu. Tu u toj grupi, odigrao sam poslednji mec za repstaciju.

ENglez?

Nope

To je bio poslednji mundijal za moju zemlju...

Poceo sam karijeru u manjem klubu iz rodnog grada, i prvi put se za mene culo kad smo ja i jos jedan klinac sa 2 gola pobedili velikog favorita, sa timom prepunim zvezda

Ovo jedino odgovara nekom ko je igrao za Marsej i PSG. Imaju po titulu prvaka Evrope i po jedan poraz u finalima. Samo ovaj hint o reprezentaciji i poslednjem mundijalu mi nije jasan

Ne, ne, 2 tima koja su bili sampioni, i druga 2 koji su izgubili finale

Poznat sam po temperamentu i losoj disciplini, cak sam se i potukao sa jednim trenerom