Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Iz maticnog kluba presai sam u veci, sa tim klubom sam igrao na marakani i izgubio utakmicu

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Moguće da je u pitanju Antonio Cassano

Kasano, naravno

Bari proriv intera, roma real, s romom protiv zvezde, poslednja utakmica u repstaciji je i poslednja utakmica za italiju na mundijalima, tukao se sa trenerom u interu, finala gubili roma i sampa

Stiven ajrlend?

Imao sam karijeru dugu 24 godine, rasirenu na 9 klubova, 7 zemalja i 2 kontinenta. Igrao sam jednom u novom sadu, na karadjordju.

Imam 12 titula prvaka drzave, u 4 razlicite zemlje. Za repstaciju sam igrao 22 godine, debelo preko 100 utakmica i preko 50 golova. Igrao sam na 4 eura i postigao 6 golova, i na 2 mundijala. Sa jednim klubom sam bio prvak sveta. Od 9 klubova u kojima sam igrao, 7 ima titulu kontinentalnog sampiona.

Veliki Zlatan Ibrahimović

Tako je, novi sad na mihinom oprostaju

Jedini sam igrač u istoriji svoje reprezentacije koji je zaigrao za A tim, bez da sam pre toga živeo i dana u domovini. Imam 42 nastupa i 0 golova. Dvostruki sam prvak Evrope sa dva tima iz različitih država.

Hargrivs?

Igrao sam u 6 klubova, 3 u zemlji, 3 u inostranstvu. Osim u maticnom i jednom stranom klubu, u ostalima sam odigrao relativno malo utakmica. Sa ta 2 kluba imam 3 titule prvaka drzave, 1+2. Sa ovim stranim imam i jedan evropski trofej. Bio sam omladinski prvak sveta s repstacijom.

Igrao sam u beogradu na marakani, bio strelac i pobedio. U jednom klubu sam igrao sa covekom koji je bio najbolji strelac yu lige. 2 puta sam rusio svetski transfer rekord. Dobio sam crveni karton na mundijalu.

Na jednom mundijalu sam dao 5 golova. Dva puta sam bio najbolji strelac domace lige, jednom u jednoj stranoj. Sa 16 sam debitovao u repstaciji, odigrao ukupno nesto manje od 100 utakmica, vise od pola kao kapiten. Maticni klub ima crveno belu kombinaciju dresova