May 16May 16 Iz maticnog kluba presai sam u veci, sa tim klubom sam igrao na marakani i izgubio utakmicu
May 16May 16 Kasano, naravnoBari proriv intera, roma real, s romom protiv zvezde, poslednja utakmica u repstaciji je i poslednja utakmica za italiju na mundijalima, tukao se sa trenerom u interu, finala gubili roma i sampa
May 16May 16 Imao sam karijeru dugu 24 godine, rasirenu na 9 klubova, 7 zemalja i 2 kontinenta. Igrao sam jednom u novom sadu, na karadjordju.
May 16May 16 Imam 12 titula prvaka drzave, u 4 razlicite zemlje. Za repstaciju sam igrao 22 godine, debelo preko 100 utakmica i preko 50 golova. Igrao sam na 4 eura i postigao 6 golova, i na 2 mundijala. Sa jednim klubom sam bio prvak sveta. Od 9 klubova u kojima sam igrao, 7 ima titulu kontinentalnog sampiona.
May 16May 16 Jedini sam igrač u istoriji svoje reprezentacije koji je zaigrao za A tim, bez da sam pre toga živeo i dana u domovini. Imam 42 nastupa i 0 golova. Dvostruki sam prvak Evrope sa dva tima iz različitih država.
May 16May 16 Igrao sam u 6 klubova, 3 u zemlji, 3 u inostranstvu. Osim u maticnom i jednom stranom klubu, u ostalima sam odigrao relativno malo utakmica. Sa ta 2 kluba imam 3 titule prvaka drzave, 1+2. Sa ovim stranim imam i jedan evropski trofej. Bio sam omladinski prvak sveta s repstacijom.
May 16May 16 Igrao sam u beogradu na marakani, bio strelac i pobedio. U jednom klubu sam igrao sa covekom koji je bio najbolji strelac yu lige. 2 puta sam rusio svetski transfer rekord. Dobio sam crveni karton na mundijalu.
May 16May 16 Na jednom mundijalu sam dao 5 golova. Dva puta sam bio najbolji strelac domace lige, jednom u jednoj stranoj. Sa 16 sam debitovao u repstaciji, odigrao ukupno nesto manje od 100 utakmica, vise od pola kao kapiten. Maticni klub ima crveno belu kombinaciju dresova