Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jedno finale i treće mesto mi je glavni hint bio.

Edited by vorda

• Replies 7k
  • Views 70.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Potičem iz jedne "nefudbalske" zemlje gde sam počeo karijeru, da bi potom otišao u jednu egzotičnu zemlju gde me je primetila jedna trenerska legenda i dovela u Evropu. Dolazim u prvi evropski klub koji vodim do trofeja Kupa i jednog evropskog finala. U sledećem klubu iz iste zemlje uzimam dva Kupa i jedno prvenstvo i uspevam da budem najbolji strelac u evro takmičenju. Do me dovodi do velikog kluba iz druge zemlje gde stičem svetsku slavu; uzimam dve titule prvaka i jedan kup ali u evro takmičenjima maksimum mi je četvrtfinale. Odlazim u treću evropsku zemlju gde sa prvim klubom tu uzimam kup i to je to od trofeja; prelazim u još jedan klub u toj zemlji a posle se vraćam u moju prvu evropsku zemlju pa idem u egzotične destinacije.

Nikad nisam igrao na svetskom prvenstvu a na kontinentalnom prvenstvu sam dva puta učestvovao i oba puta nisam prošao grupu.

Zorz Vea?

Liberija, Venger, Milan u padu... 2 sezone nisu ni u evrokupove isli, kad je Dejo poco da propada. Posle je na kraju uzo titulu s Birofom, pa doveli Sevcenka da ga zameni

Edited by Ratamahatta

513b35b640d46b91d696e7acd1f03b7ce4899c74

Ivica mornar u anderlektu?

Karijeru sam poceo i zavrsio u istom klubu, koji je stara evropska marka. Izmedju sam bio u inostranstvu, igrao u 3 kluba iz 2 zemlje. Sa maticnim klubom imam 3 titule prvaka, u inostranstvu samo jednu, sa najmanjim od tri strana kluba. To mi je bio prvi strani. Sa trecim nemam nista znacajno, a drugi mi je zapravo najveci klub u karijeri. Sa njim sam osvojio sve sto moze da se uzme, osim titule prvaka drzave

Taj drugi je cenim Liverpul?

Jeste

Je l' mozda Smicer? Bio prvak u Lansu, a mislim da je poco i zavrsio u Slaviji

Dao gol u Istanbulu, a mislim da je igro i u Dortmundu finale protiv Alavesa. Zaboravio sam gde je bio posle Liverpula, zvoni mi neki Bordo kroz maglu ili Lil tako nesto

Edited by Ratamahatta

Bordo, tako je

a.jpg

499703196_1254803119343072_4384778452890

• Author

Bohme?

Aha

Slucajni vicesampion svijeta, odgledo svih 7

• Author

Legenda sam svetskog fudbala, imam preko 100 nastupa za repstaciju, igrao sam na tri svetska prvenstva i bio kapiten. Slabo sam "posećivao" evropske lige, tačnije igrao sam samo za dva evropska kluba u dve države, lige petice. Od trofeja, imam jedan osvojen kup u jednoj od te dve evropske lige, i dva nacionalna šampionata u matičnoj zemlji. Jedan od saigrača u tom evropskom klubu gde sam osvojio kup bio mi je najstariji strelac na svetskim prvenstvima. Mislim da nije teško.