May 14May 14 Potičem iz jedne "nefudbalske" zemlje gde sam počeo karijeru, da bi potom otišao u jednu egzotičnu zemlju gde me je primetila jedna trenerska legenda i dovela u Evropu. Dolazim u prvi evropski klub koji vodim do trofeja Kupa i jednog evropskog finala. U sledećem klubu iz iste zemlje uzimam dva Kupa i jedno prvenstvo i uspevam da budem najbolji strelac u evro takmičenju. Do me dovodi do velikog kluba iz druge zemlje gde stičem svetsku slavu; uzimam dve titule prvaka i jedan kup ali u evro takmičenjima maksimum mi je četvrtfinale. Odlazim u treću evropsku zemlju gde sa prvim klubom tu uzimam kup i to je to od trofeja; prelazim u još jedan klub u toj zemlji a posle se vraćam u moju prvu evropsku zemlju pa idem u egzotične destinacije.Nikad nisam igrao na svetskom prvenstvu a na kontinentalnom prvenstvu sam dva puta učestvovao i oba puta nisam prošao grupu.
May 15May 15 Zorz Vea?Liberija, Venger, Milan u padu... 2 sezone nisu ni u evrokupove isli, kad je Dejo poco da propada. Posle je na kraju uzo titulu s Birofom, pa doveli Sevcenka da ga zameni Edited May 15May 15 by Ratamahatta
May 15May 15 Karijeru sam poceo i zavrsio u istom klubu, koji je stara evropska marka. Izmedju sam bio u inostranstvu, igrao u 3 kluba iz 2 zemlje. Sa maticnim klubom imam 3 titule prvaka, u inostranstvu samo jednu, sa najmanjim od tri strana kluba. To mi je bio prvi strani. Sa trecim nemam nista znacajno, a drugi mi je zapravo najveci klub u karijeri. Sa njim sam osvojio sve sto moze da se uzme, osim titule prvaka drzave
May 15May 15 Je l' mozda Smicer? Bio prvak u Lansu, a mislim da je poco i zavrsio u SlavijiDao gol u Istanbulu, a mislim da je igro i u Dortmundu finale protiv Alavesa. Zaboravio sam gde je bio posle Liverpula, zvoni mi neki Bordo kroz maglu ili Lil tako nesto Edited May 15May 15 by Ratamahatta
May 15May 15 Author Legenda sam svetskog fudbala, imam preko 100 nastupa za repstaciju, igrao sam na tri svetska prvenstva i bio kapiten. Slabo sam "posećivao" evropske lige, tačnije igrao sam samo za dva evropska kluba u dve države, lige petice. Od trofeja, imam jedan osvojen kup u jednoj od te dve evropske lige, i dva nacionalna šampionata u matičnoj zemlji. Jedan od saigrača u tom evropskom klubu gde sam osvojio kup bio mi je najstariji strelac na svetskim prvenstvima. Mislim da nije teško.