May 8May 8 Pa da, moralo bi biti da je završio u Atletiku i da je pre igrao u Realu. Ne mogu mnogo da ih se setim. šuster nije, Rejes je blizu, ali nije.
May 8May 8 Bio sam omalen i odlican tehnicar, a tokom cele karijere sam imao problema s povredama i u svakoj od seniorskih sezona sam propustao bar po 5 ligaskih utakmica
May 8May 8 Just now, kralj said:Pa da, moralo bi biti da je završio u Atletiku i da je pre igrao u Realu. Ne mogu mnogo da ih se setim. šuster nije, Rejes je blizu, ali nije.Sve si blize Edited May 8May 8 by Ratamahatta
May 8May 8 Obe osvojene evrotitule su bile u istom takmicenju, a razlicitim klubovima s 2 godine razmakaU oba ta kluba i finala sam imao istog saigraca, koji je kraj obe tekme docekao na terenuOba ta kluba su u pohodu na evrotitule prosle na guzove kroz Beograd Edited May 8May 8 by Ratamahatta
May 8May 8 29 minutes ago, Ratamahatta said:Obe osvojene evrotitule su bile u istom takmicenju, a razlicitim klubovima s 2 godine razmakaU oba ta kluba i finala sam imao istog saigraca, koji je kraj obe tekme docekao na terenuOba ta kluba su u pohodu na evrotitule prosle na guzove kroz BeogradNisam mnogo razmišljao, u prevozu sam, na osnovu ovoga De la Penja, Barsa i Lacio KPK.Ako jeste postavljajte Edited May 8May 8 by sasha
May 8May 8 To je to, jedva sam nasao jedinu njegovu sliku s kosom iz petog osnovneAj neko drugi nek mece, necu ja opet
May 8May 8 Aj ovakoIgrao sam u karijeri za 7 klubova, jedan u inostranstvu, jedan u "inostranstvu" i za 5 u mojoj zemlji. Igrao sam za jos 2 nizerazredna na kraju karijere, ali to ne racunam. Jedine dve titule prvaka osvojio sam u "inostranstvu" u najslabijoj od liga u kojima sam igrao, ali u najvecem klubu u kom sam igrao. Igrao sam na mundijalima i EP, dao sam na tim takmicenjima jedan gol, ali kakav gol!
May 8May 8 Just now, Ratamahatta said:"Inostranstvo" = Austrija/Njemacka/Svica?Ne... Poceo sam karijeru u klubu sa severa zemlje i zqtim presao u klub iz glavnog grada, sa kojim sam osvojio kup. Onda je usledio odlazak u inostranstvo i transfer koji je izazvao veliko interesovanje. Medjutim, iako su me navijaci voleli (dao sam gol u derbiju) ipak se nisam tamo dobro snasao, imao sam puno problema, na kraju i slomio nogu na treningu
May 8May 8 Za repstaciju sam igrao 50+ utakmica za 10 godina. Prvi put sam bio u startnih 11 na mundijalu. Odigrao sam sve utakmice osim poslednje, zbog parnih kartona, sto je bio jedan od hajlajta tog mundijala (ti moji kartoni) . Bio sam izabran u idealan tim mundijala. Igrao sam i na ep u mojoj zemlji, gde sam dao spektakularan gol u grupnoj fazi, nazalost nismo stigli do trofeja. U to vreme sam vec igrao u "inostranstvu". Tao sam bio bog otac i konacno osvajao i titule prvaka. Sve vreme karijere sam medijska zvezda. Edited May 8May 8 by MocaVukotic
May 8May 8 Tako kaziGazza"Inozemstvo" su Rendzersi, a pravo inozemstvo Lacio, Njuka je sever, a Totnem je glavni grad i kupU polufinalu protiv Svaba dobio karton i drekao dok je igrao. Bobi Robson mu nije dao da puca penal jer je bio rastrojenGolcinu je ako se dobro secam bas Skotskoj i dao, ono kad je prebacio preko glave branicu Edited May 8May 8 by Ratamahatta
May 8May 8 Jesam vec pricao nekoliko puta kad smo igrali tekmu s englezima 1987,kad su nas odrali 1-4? A dan pre igraju mladi na ofki, pa ulazi za engleze mali debeli u drugom poluvremenu, a publika mu se smeje. Pa on uzme loptu inapravi 3 4 haosa, pa da gol, a na semaforu pise gascoigne
May 8May 8 Igrao sam na 5 velikih turnira, od toga sam na 3 predvodio svoju repstaciju kao kapiten. Nikad nisam osvojio repstativno takmicenjeDosta godina kasnije sam predvodio svoju repstaciju kao selektor na jednom velikom takmicenjuPromasio sam 2 penala na jednoj tekmi na jednom od tih turnira sto nas je kostalo plasmana u finaleSto se tice klupske karijere, osvojio sam 2 evrotitule, obe s maticnim klubomIgrao sam tokom karijere za 4 evropska kluba - sva 4 u svom muzeju imaju evrotitule