Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Pa da, moralo bi biti da je završio u Atletiku i da je pre igrao u Realu. Ne mogu mnogo da ih se setim. šuster nije, Rejes je blizu, ali nije.

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Bio sam omalen i odlican tehnicar, a tokom cele karijere sam imao problema s povredama i u svakoj od seniorskih sezona sam propustao bar po 5 ligaskih utakmica

Just now, kralj said:

Pa da, moralo bi biti da je završio u Atletiku i da je pre igrao u Realu. Ne mogu mnogo da ih se setim. šuster nije, Rejes je blizu, ali nije.

Sve si blize

Edited by Ratamahatta

Obe osvojene evrotitule su bile u istom takmicenju, a razlicitim klubovima s 2 godine razmaka

U oba ta kluba i finala sam imao istog saigraca, koji je kraj obe tekme docekao na terenu

Oba ta kluba su u pohodu na evrotitule prosle na guzove kroz Beograd

Edited by Ratamahatta

Screenshot (3).png

29 minutes ago, Ratamahatta said:

Obe osvojene evrotitule su bile u istom takmicenju, a razlicitim klubovima s 2 godine razmaka

U oba ta kluba i finala sam imao istog saigraca, koji je kraj obe tekme docekao na terenu

Oba ta kluba su u pohodu na evrotitule prosle na guzove kroz Beograd

Nisam mnogo razmišljao, u prevozu sam, na osnovu ovoga De la Penja, Barsa i Lacio KPK.

Ako jeste postavljajte

Edited by sasha

To je to, jedva sam nasao jedinu njegovu sliku s kosom iz petog osnovne

Aj neko drugi nek mece, necu ja opet

Aj ovako

Igrao sam u karijeri za 7 klubova, jedan u inostranstvu, jedan u "inostranstvu" i za 5 u mojoj zemlji. Igrao sam za jos 2 nizerazredna na kraju karijere, ali to ne racunam. Jedine dve titule prvaka osvojio sam u "inostranstvu" u najslabijoj od liga u kojima sam igrao, ali u najvecem klubu u kom sam igrao. Igrao sam na mundijalima i EP, dao sam na tim takmicenjima jedan gol, ali kakav gol!

"Inostranstvo" = Austrija/Njemacka/Svica?

Just now, Ratamahatta said:

"Inostranstvo" = Austrija/Njemacka/Svica?

Ne...

Poceo sam karijeru u klubu sa severa zemlje i zqtim presao u klub iz glavnog grada, sa kojim sam osvojio kup. Onda je usledio odlazak u inostranstvo i transfer koji je izazvao veliko interesovanje. Medjutim, iako su me navijaci voleli (dao sam gol u derbiju) ipak se nisam tamo dobro snasao, imao sam puno problema, na kraju i slomio nogu na treningu

Za repstaciju sam igrao 50+ utakmica za 10 godina. Prvi put sam bio u startnih 11 na mundijalu. Odigrao sam sve utakmice osim poslednje, zbog parnih kartona, sto je bio jedan od hajlajta tog mundijala (ti moji kartoni) . Bio sam izabran u idealan tim mundijala. Igrao sam i na ep u mojoj zemlji, gde sam dao spektakularan gol u grupnoj fazi, nazalost nismo stigli do trofeja. U to vreme sam vec igrao u "inostranstvu". Tao sam bio bog otac i konacno osvajao i titule prvaka. Sve vreme karijere sam medijska zvezda.

Edited by MocaVukotic

Tako kazi

Gazza

"Inozemstvo" su Rendzersi, a pravo inozemstvo Lacio, Njuka je sever, a Totnem je glavni grad i kup

U polufinalu protiv Svaba dobio karton i drekao dok je igrao. Bobi Robson mu nije dao da puca penal jer je bio rastrojen

Golcinu je ako se dobro secam bas Skotskoj i dao, ono kad je prebacio preko glave branicu

Edited by Ratamahatta

Tako je

Jesam vec pricao nekoliko puta kad smo igrali tekmu s englezima 1987,kad su nas odrali 1-4? A dan pre igraju mladi na ofki, pa ulazi za engleze mali debeli u drugom poluvremenu, a publika mu se smeje. Pa on uzme loptu inapravi 3 4 haosa, pa da gol, a na semaforu pise gascoigne

Igrao sam na 5 velikih turnira, od toga sam na 3 predvodio svoju repstaciju kao kapiten. Nikad nisam osvojio repstativno takmicenje

Dosta godina kasnije sam predvodio svoju repstaciju kao selektor na jednom velikom takmicenju

Promasio sam 2 penala na jednoj tekmi na jednom od tih turnira sto nas je kostalo plasmana u finale

Sto se tice klupske karijere, osvojio sam 2 evrotitule, obe s maticnim klubom

Igrao sam tokom karijere za 4 evropska kluba - sva 4 u svom muzeju imaju evrotitule