May 8May 8 Dva brata su igrali jedan protiv drugog na dva sp. Druga dva brata su igrala jedan protiv drugog na jednom ep. Ko su oni?
May 8May 8 Odigrao sam samo 2 utakmice u evrokupovima na stadionu kluba u kom sam se proslavio i bio klupski prvak evropeU karijeri sam igrao u 3 razlicita gradska derbija, a spletom okolnosti sam propustio cetvrti. U jednom od tih derbija sam igrao za oba kluba
May 8May 8 8 minutes ago, Ratamahatta said:Odigrao sam samo 2 utakmice u evrokupovima na stadionu kluba u kom sam se proslavio i bio klupski prvak evropeU karijeri sam igrao u 3 razlicita gradska derbija, a spletom okolnosti sam propustio cetvrti. U jednom od tih derbija sam igrao za oba klubaBobo Vieri?36 minutes ago, sasha said:Tevez?Čovjek se naosvajao u kraijeri, gledao sam hajlahtse iz Korintiansa, kakva zvijer.
May 8May 8 Ovo neka ozbiljna rava.Samo u Italiji ima takvih švalera.Nije Ibra?Mančesterski, milanski, amsterdamski.
May 8May 8 Tokom karijere sam igrao na vise pozicija, a imao sam jedan specijalan talenat koji me svrstava mozda u 5/10 najboljih fudbalera svih vremena sto se toga ticeIgrao sam po jedno SP i EP, oba puta sam ispao u nokaut fazi od istog protivnika. To su ujedno i poslednje utakmice moje repstacije u nokaut fazi bilo cegaTokom karijere sam imao dvojicu saigraca s kojima sam zajedno igrao u 2 razlicita kluba i u repstacijiMalo je falilo da u jednom trenutku sva trojica istovremeno zaigramo i u klubu i u repstacijiCetvrti gradski derbi sam propustio da odigram iz tehnickih razloga (kartoni/povrede), gradski rival je bio u istoj ligi u mojoj prvoj sezoni, ali je onda ispao i vratio se u prvu ligu tek 2 godine nakon mog penzionisanja Edited May 8May 8 by Ratamahatta
May 8May 8 Na jedinom SP koje sam igrao bio sam strelac gola i autogola koji ipak nije tako zaveden, vec je priznat protivnickom igracu koji me je pogodioNa jedinom EP koje sam igrao sam dobio crveniNakon okoncanja karijere postao sam trener u jedinoj inostranoj zemlji u kojoj sam tokom karijere igrao - ukupno 14 sezonaVodio sam isti klub u dva navrata - to su bili moji prvi i moj poslednji angazman u treneskoj karijeri, tokom koje sam bio i selektor svoje domovine
May 8May 8 8 minutes ago, kralj said:Ili Miha radijeSenisa, pilz lajt naboljeIgro samo Bajern i Drezden na Marakani u evrokupovima. 91/92 sankcije, kad je gostovao s Lacijom nije teo da igraJuga otiso iz Lacija istog leta kad su dosli on i Stankela. S Jugom igrao Zvedu, Samp i repstaciju, s Dekijem Lacio, Inter i repstacijuNije uspeo da odigra protiv Djenove, propustio obe tekme 94/95. Ovi se tek 2008. vratili, a on vec bio u penziji Edited May 8May 8 by Ratamahatta
May 8May 8 Pa da, crtao se trio Miha-Juga-Stankela, plus su svi igrali na različitim pozicijama. Cetvrti gradski derbi sam propustio da odigram iz tehnickih razloga (kartoni/povrede), gradski rival je bio u istoj ligi u mojoj prvoj sezoni, ali je onda ispao i vratio se u prvu ligu tek 2 godine nakon mog penzionisanja. A ovo je Đenva, ima smisla. Ako ima neko ideju, neka postavlja.
May 8May 8 Aj opalicu ja opetIgro sam 3 finala evrokupova, 2 osvojio. Prvi i treci put sam bio starter, drugi put sam odgledao sa klupe. Niti jednom nisam docekao poslednji zvizduk na terenuZa repstaciju debitovo s 29 godina i nikad nisam otiso na neki veliki turnirOdigro sam samo 5 tekmi za repstaciju, a jedna od njih je bila na Marakani, na kojoj sam jednom u dresu kluba izblejao na klupiSamo 1 od 4 kluba za koje sam igrao u karijeri nema osvojenu evrotitulu, ali zato ima 2 izgubljena finala - od toga jedno sa mnom na terenuU tom klubu sam i zavrsio karijeru, a ujedno je i gradski rival kluba u kom sam poceo karijeru i u kom sam osvojio svoj prvi evropski trofejU 3 razlicita kluba sam imo Srbinine za saigrace, samo u jednom nisamTokom cele karijere me je pratila stigma vecitog talenta koji nikad da se ostvari Edited May 8May 8 by Ratamahatta