Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Tevez?

• Replies 7k
  • Views 70.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Oho, najbolji topik na forumu. Piksneri za muske svinje

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Sto bi reko moj cale, taj je sve probo osim da se obesi

• Ima i duža verzija ovog vica, za čije konstruisanje su korišćeni Vikipedija i Transfermarket a ne sam Ratamahata. Ide Osman Dabo ulicom i sretne Ratamahatu. - Jao, bre Dabo, kad se setim samo kad si

Posted Images

Dva brata su igrali jedan protiv drugog na dva sp.

Druga dva brata su igrala jedan protiv drugog na jednom ep.

Ko su oni?

Prvo su Boatengovi, drugo su Dzake?

Odigrao sam samo 2 utakmice u evrokupovima na stadionu kluba u kom sam se proslavio i bio klupski prvak evrope

U karijeri sam igrao u 3 razlicita gradska derbija, a spletom okolnosti sam propustio cetvrti. U jednom od tih derbija sam igrao za oba kluba

8 minutes ago, Ratamahatta said:

Odigrao sam samo 2 utakmice u evrokupovima na stadionu kluba u kom sam se proslavio i bio klupski prvak evrope

U karijeri sam igrao u 3 razlicita gradska derbija, a spletom okolnosti sam propustio cetvrti. U jednom od tih derbija sam igrao za oba kluba

Bobo Vieri?

36 minutes ago, sasha said:

Tevez?

Čovjek se naosvajao u kraijeri, gledao sam hajlahtse iz Korintiansa, kakva zvijer.

Ovo neka ozbiljna rava.

Samo u Italiji ima takvih švalera.

Nije Ibra?

Mančesterski, milanski, amsterdamski.

Tokom karijere sam igrao na vise pozicija, a imao sam jedan specijalan talenat koji me svrstava mozda u 5/10 najboljih fudbalera svih vremena sto se toga tice

Igrao sam po jedno SP i EP, oba puta sam ispao u nokaut fazi od istog protivnika. To su ujedno i poslednje utakmice moje repstacije u nokaut fazi bilo cega

Tokom karijere sam imao dvojicu saigraca s kojima sam zajedno igrao u 2 razlicita kluba i u repstaciji

Malo je falilo da u jednom trenutku sva trojica istovremeno zaigramo i u klubu i u repstaciji

Cetvrti gradski derbi sam propustio da odigram iz tehnickih razloga (kartoni/povrede), gradski rival je bio u istoj ligi u mojoj prvoj sezoni, ali je onda ispao i vratio se u prvu ligu tek 2 godine nakon mog penzionisanja

Edited by Ratamahatta

Juga jbt

Ili Miha radije

Na jedinom SP koje sam igrao bio sam strelac gola i autogola koji ipak nije tako zaveden, vec je priznat protivnickom igracu koji me je pogodio

Na jedinom EP koje sam igrao sam dobio crveni

Nakon okoncanja karijere postao sam trener u jedinoj inostranoj zemlji u kojoj sam tokom karijere igrao - ukupno 14 sezona

Vodio sam isti klub u dva navrata - to su bili moji prvi i moj poslednji angazman u treneskoj karijeri, tokom koje sam bio i selektor svoje domovine

8 minutes ago, kralj said:

Ili Miha radije

Senisa, pilz lajt nabolje

Igro samo Bajern i Drezden na Marakani u evrokupovima. 91/92 sankcije, kad je gostovao s Lacijom nije teo da igra

Juga otiso iz Lacija istog leta kad su dosli on i Stankela. S Jugom igrao Zvedu, Samp i repstaciju, s Dekijem Lacio, Inter i repstaciju

Nije uspeo da odigra protiv Djenove, propustio obe tekme 94/95. Ovi se tek 2008. vratili, a on vec bio u penziji

Edited by Ratamahatta

Pa da, crtao se trio Miha-Juga-Stankela, plus su svi igrali na različitim pozicijama.

Cetvrti gradski derbi sam propustio da odigram iz tehnickih razloga (kartoni/povrede), gradski rival je bio u istoj ligi u mojoj prvoj sezoni, ali je onda ispao i vratio se u prvu ligu tek 2 godine nakon mog penzionisanja. A ovo je Đenva, ima smisla.

Ako ima neko ideju, neka postavlja.

Aj opalicu ja opet

Igro sam 3 finala evrokupova, 2 osvojio. Prvi i treci put sam bio starter, drugi put sam odgledao sa klupe. Niti jednom nisam docekao poslednji zvizduk na terenu

Za repstaciju debitovo s 29 godina i nikad nisam otiso na neki veliki turnir

Odigro sam samo 5 tekmi za repstaciju, a jedna od njih je bila na Marakani, na kojoj sam jednom u dresu kluba izblejao na klupi

Samo 1 od 4 kluba za koje sam igrao u karijeri nema osvojenu evrotitulu, ali zato ima 2 izgubljena finala - od toga jedno sa mnom na terenu

U tom klubu sam i zavrsio karijeru, a ujedno je i gradski rival kluba u kom sam poceo karijeru i u kom sam osvojio svoj prvi evropski trofej

U 3 razlicita kluba sam imo Srbinine za saigrace, samo u jednom nisam

Tokom cele karijere me je pratila stigma vecitog talenta koji nikad da se ostvari

Edited by Ratamahatta

Da nije Morata

Ju, ovaj igra još

Edited by kralj

Nije, ali jeste sunarodnik

Nije aktivan igrac

Edited by Ratamahatta