May 8May 8 Prvo i najvažnije @kralj ,saigrač mi je bio i Soni Anderdon i nisam Boško Đurovski.Igrao sam u 4 kluba u karijeri, jednom domaćem i 3 strana.Osvojio sam 2 nacionalne titule u njima, jednu u domaćem i jednu u stranom klubu.Što se tiče međunarodnih klupskih trofeja igrao sam 2 finala i oba izgubio, jedno na penale. Klubovi u kojima sam izgubio finala su oni sa kojima sam osvajao nacionalne titule. U reprezenntaciji sam igrao na 2 svetska i 2 kontinentalna prvenstva i po jednom sam ih osvojio. Dao sam 2 gola na tim prvenstvima.?? Edited May 8May 8 by sasha
May 8May 8 Morao bi biti neki Francuz. Petit možda, ali ne sećam mu se drugog gola na prvenstvima ni tog poraza na penale.
May 8May 8 Jeste, on je. Poraz na penale u Arsenalu protiv Galate. Dva gola 98. na SP, onaj u finalu i u grupi pobedonosni protiv Danaca.Bravo
May 8May 8 Aj ovo je valjda lako, da se ne čeka.U istoj sezoni zabio sam penal i u utakmici u kojoj sam osvojio evro trofej i veliko reprezentativno takmičenje.
May 8May 8 6 minutes ago, Jesper23 said:Gonzalo Montiel?Kontam možda Sevilja i ArgentinaHoćeš ti da postaviš?
May 8May 8 Sa klubom u kojem sam ponikao osvojio sam Aperturu i Libertadores, a onda odlazim u Brazil i osvajam Seriju A u prvoj godini.