May 7May 7 Sergi? Skontao sam da je levi bek po eliminaciji svih ostalih, ali mi ne lici na njegaIgro je sto godina
May 7May 7 3 minutes ago, Ratamahatta said:Sergi? Skontao sam da je levi bek po eliminaciji svih ostalih, ali mi ne lici na njegaIgro je sto godinaIskreno ni meni baš ali bi trebalo da je tim iz finala '94
May 7May 7 Moguce. Znam da je Laudrup izvisio za finale 94 zbog limita od 3 stranca. Igrala bas ova trojica
May 7May 7 Gore Akinfejev, Pavljučenko,?, Žirkov, Ignaševič,?Dole Semak,?, valjda Anjukov, Zirjanov, Aršavin Edited May 7May 7 by sasha
May 7May 7 5 minutes ago, sasha said:Gore Akinfejev, Pavljučenko,?, Žirkov, Ignaševič,?8 je sivonja buzdovan koji zuva izdaleka, 9 je bundesligas11 je legenda, 20 je najtezi za pogoditi, ostala trojica dole su mesec dana pre toga uzeli kup UEFAOd te trojice onaj skroz desno ne treba ni hint, #17 je dao gol u finalu kupa UEFA, #22 je desni bek Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 7 minutes ago, Ratamahatta said:11 je legenda, 20 je najtezi za pogoditi, ostala trojica dole su mesec dana pre toga uzeli kup UEFAOd te trojice onaj skroz desno ne treba ni hint, #17 je dao gol u finalu kupa UEFA, #22 je desni bekNapisah gore u editu donji red, 20 je problem
May 7May 7 Zajebane su Ruje iz te generacije kad je u Rusiji pocelo da se jede 3x dnevno i da se po 1 vozi u autu, vise nisu isli u pecalbu, cast izuzecimaOvog je na turniru stalno menjao Biljaledinov u drugom poluvremenu Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Jeste. Poco karijeru u Njemackoj, pa tek posle igro za Spartak. Igro je za Karlsrue prvo cvajtu ako se dobro secam