May 7May 7 NeNeki od balkanjerosa s kojima sam jeo lebac u maticnoj drzavni i inozemstvu - jedan je danas trener, drugi i treci su zivopisne licnosti i medijski magneti Cetvrti i peti su mezimci jednog trenera (jednom je spasio karijeru, drugog dovodio i drugde), a taj trener je vodio i mene u 3 navrata - u istom klubu Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Nije, svih 5 su SrbininiSa sestim balkancem koji je bio i najubojitiji odnji sam se mimoisao, taj nije Srbinin Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Oba puta tokom moje karijere kada se repstacija kvalifikovala za SP - ja nisam putovao. Prvi put je to bilo uoci moje prve seniorske sezone, a drugi put je bilo uoci moje poslednje seniorske sezone
May 7May 7 Drugi od 3 gola ukupno za repstaciju sam postigao u utakmici protiv balkanske repstacije - za koju osim u izuzetnim slucajevima - nije igrao nijedan od mojih tadasnjih saigraca
May 7May 7 Bio mu je saigrac, pogodio si klub. Za koga su igrali i Vieri i Rade? Povezi ko je bio trener, ko su bili ljubimci i onda ces se setiti i ovoga
May 7May 7 Pocetkom moje karijere u moj maticni klub stize s Balkana svezi evropski prvak na zalasku karijere Nekih 5 godina kasnije neproverena prica kaze da je mog saigraca a mozda i mene noc pred utakmicu protiv njegove repstacije vodio u provod zastavom 750 Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 2 minutes ago, Ratamahatta said:Bio mu je saigrac, pogodio si klub. Za koga su igrali i Vieri i Rade? Povezi ko je bio trener, ko su bili ljubimci i onda ces se setiti i ovogaJel Lipi trener? Ne bi trebalo, 2x je vodio Juve.Onda mora biti ovaj što se u Španiji popale lampice kad čuju slovo R.On je tri puta vodio Atletiko. Dakle Pantićeva karijera je revitalizovana.Baš mi je prekomplikovano da slažem puzzle kad kreneš da štancuješ.