May 7May 7 Just now, sasha said:Ovu je Kralj skoro kačio sliku čini mi seI pogađao sam istog igrača, samo su bili klubovi navedeni.
May 7May 7 Ajde ja ću da probamLegenda sam tima u kom sam proveo 11 sezona, jedinu titulu koju sam u životu uzeo, uzeo sam sam tim timom i bio sam jedan od dva ključna igrača za osvajanje te titule...Nikada nisam igrao u zemlji, za čiju representaciju nastupam, treći sma po bruju nastupa za reprezentaciju moje zemlje, ali nisam najbolji igrač na mojoj poziciji u istoriji moje zemlje... Nemam nijednu titulu sa reprezentacijom...U mattičnom klubu, iako sam na početku karijere odlično branio, branio sam samo 8 utamica (na jednoj od njih sma odbranio penal protiv najvećeg rivala)... šetali su me po raznim pozajmicama, u mladosti, pa sam put do uspeha tražio čak preko 4. lige, gde sma bio najplaćniji igrač u istoriji cele lige godinu dana...Još uvek sam aktivan igrač... Edited May 7May 7 by radisa
May 7May 7 1 minute ago, Ratamahatta said:Ovo zvuci kao Kasper Smajhel?Jbs, nisam trebao da dam odmah ovo o 4 ligi, jel? Edited May 7May 7 by radisa
May 7May 7 1 minute ago, Ratamahatta said:Ne bih pogodio odmah da nisi reko da je gosaE jbg, ceo pasus sma trebao da ostavim za drugu rundu...
May 7May 7 Prvoligaski fudbal sam prvi put zaigrao s 23 U prvom duelu protiv najljuceg rivala bio sam strelacU tandemu sam igrao s istim igracem i u repstaciji i u klubu, ali ne istovremenoAsistirao sam na gotovo isti nacin za 2 skoro pa identicna gola moje repstacije za 2 velike pobede. Ova 2 gola su se desila u razmaku od skoro 5 godinaBio sam vazan deo jos 2 skoro pa komicna tandema u svojoj karijeri - u svojoj prvoj prvoligaskoj sezoni i u svojoj prvoj inostranoj sezoni Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 U svojoj prvoj utakmici u evrokupovima postigao sam het-trikTokom karijere u domovini jednom sam slucajno uleteo klizeci u sudiju i povredio gaNikad nisam igrao na EP, igrao sam na 2 mundijala. Na jednom sam bio strelac, na drugom asistent. Nikad nisam igrao u nokaut faziOdigrao sam 3 utakmice Lige Sampiona u karijeri - ukupno 72 minuta. Sve 3 utakmice su bili poraziPoslednje 4 sezone u karijeri sam proveo u drugoligaskom fudbalu, a u svom poslednjem klubu sam osvojio svoj jedini inostrani trofej, koji je bio drugi trofej u istoriji tog kluba. Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Gore - Zubi, Pep, Rafin stric, Ervinov buraz, Miroslavljev kum, CikiDole - Bakero, Amor, ?, Ferer, Lutovac Edited May 7May 7 by Ratamahatta