May 7May 7 55 minutes ago, radisa said:Dejan Rambo Petković?Edit: nije, nikjje niklad igrao za repku... Fuck...Nije Rambo film, ali si baš blizu ovde.
May 7May 7 Bio je i prvi strelac tog evropskog takmičenja na kom je dao gol za trofej. I tih jednih reprezentativnih kvalifikacija.
May 7May 7 Cek, ako dobro tumacim, 5 komada je dao CSKA u vreme kad su tamo igrali Stoickov, Penev i Emil? To je kraj osamdesetih negde
May 7May 7 Pa ovo je jebeno Pancev sve vremeVise od fudbala 2 golcine su 2 volejcine u Atini kad su ga Grci drkali sto je naveo da je makedonac u pasosuSad tek vidim hint za osvojeni evrokup, prevideo sam to jos u prvom postu Sve u SFRJ uspesi, malo Inter i Lajpcig/Dizeldorf su lige petice. Ja razumeo hint da je posle Ramboa neko igro negde, a ne pre. Mimoisli se 1992Ubio kvalifikacije za EURO 92, dao 2 komada onim sirotim Arapima u Italiji Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Nikad nisam igrao na SP, a 2x sam bio na EP. Igrao sam jedno finaleU maticnom klubu mi je 1 Srbinin bio saigrac, a u inozemstvu sam na vrhuncu karijere delio lebac s nekoliko balkanacaDvadesetak godina posle zenita moje karijere postajem viralan jer me iz naftalina nehotice iskopava 1 strucnjak Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Dao sam 1 gol i startovao sve tekme u pohodu ka finalu EPDao sam gol protiv tima u kom je doticni strucnjak iz prvog posta bio u strucnom stabuI u ostale 54 tekme za repstaciju bio sam strelac samo jos jednom