May 7May 7 Uu, mislio sam da je lako. Dao sam dva spektakularna gola u utakmici koja mi je bila ne mojom voljom i više od fudbala. Za reprezentaciju mi se iz raznoraznih razloga nije dalo na velikim takmičenjima, ali jedne kvalifikacije sam porobio. Imam i super nadimak.
May 7May 7 U toj ne baš poznatoj prijateljskoj utakmici, sa druge strane igrao je jedan jedva pogođen skori junak ovog topika. O toj utakmici govorio je moj bivši saigrač koji me je izdvojio kao najboljeg špica sa kojim je igrao, a igrao je sa još jednim osvajačem zlatne lopte.
May 7May 7 39 minutes ago, kralj said:U toj ne baš poznatoj prijateljskoj utakmici, sa druge strane igrao je jedan jedva pogođen skori junak ovog topika.O toj utakmici govorio je moj bivši saigrač koji me je izdvojio kao najboljeg špica sa kojim je igrao, a igrao je sa još jednim osvajačem zlatne lopte.Južnoamerikanac ili Evropljanin?
May 7May 7 Just now, sasha said:Ili Srbin?I Srbi su evropljani Da probam, ovo sa super nadimkom mi dalo idejuAdriano Imperator... :D Edited May 7May 7 by radisa
May 7May 7 Nije. Evropljanin. Imate hintova i između redova. Nadimak je identičan naslovu jednog filma, za moju generaciju kultnog, iz druge polovine 80-tih.Fudbaler doduše ima uz to i geografsku odrednicu u nadimku koja se nije uvek koristila.
May 7May 7 Dejan Rambo Petković?Edit: nije, nikjje niklad igrao za repku... Fuck... Edited May 7May 7 by radisa
May 7May 7 Bio je 4 puta najbolji strelac lige u kojoj se proslavio i u kojoj je napravio maltene sve uspehe, bez obzira što je posle toga igrao u još 2 lige petice. Ima još golgeterakih priznanja, da ih pomenem bilo bi prelako.
May 7May 7 Zamorano?Salas bio skoro, igro za Sevilju i Real kao i RamboEl Zoro mu bese nadimak iz filma?A kurac, nije. Sad vidim da je Evropljanin Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Mozda Suker? Isto Sevilja i Real, a druge dve lige petice su Arsenal i Zehcih na kraju karijere?Golgetersko priznanje koje neces da otkijes je najbolji strelac mundijala 98? Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Nije, na velikim reprezentativnim takmičenjima je igrao jednom i dao dva gola.Vlasnik je i prestižnije golgeterske nagrade od te. Edited May 7May 7 by kralj
May 7May 7 Znaci bio je zlatna kopacka Evrope, hmNije Ibra, on se naigrao s repstacijomedit: Nije ni Larson, postavio ja bio kroz pricu pre par nedelja, pogodili ste Edited May 7May 7 by Ratamahatta
May 7May 7 Nista ne povezujem, koja je to tekma veca od fudbala. Pao mi i Mijat na pamet zbog Reala i Maksimira i porobljenih kvalifikacija, ali se ne uklapa ostaloKapiram da je igrac Reala ili Sevilje, tesko verujem Venecije, uvatio sam se za taj hint ko gladan srati Edited May 7May 7 by Ratamahatta