May 5May 5 Jeste, gosaU 4 navrata sam ispadao u 1/4 finalu evrokupova s klubom iz inozemstva u kom sam osvajao titule3x smo ispali istim agregatnim skorom, od cega 2x od istog kluba Edited May 5May 5 by Ratamahatta
May 5May 5 Putovao sam na 3 evropska prvenstva s repstacijomNajslabiji rezultat je 1/4Tome je kumovao 1 majmun koji je uveden u 120' da nas odvede dalje
May 6May 6 Author I meni je on pao na pamet, tačnije onaj čuveni Zazin penaltik. Malo me ovo da bi bio najbolji u svakoj drugoj repstaciji zbunilo.
May 6May 6 Da, to jeste mada je sasvim ok golman. Pošto je rođen na ostrvu i osvojio nešto u reprezentaciji to je suzilo izbor (eng, nem nije) pa osvajao van svoje zemlje titule i tako došo do njega.
May 6May 6 U istoriji Premier lige 5 igrača ja dalo po 5 golova na istoj utakmici. Ko su oni? (ako se znaju protivnici i rezultati još bolje)
May 6May 6 Endi Kol sahranio Ipsviča negde devedesetihBerbatov nekom stavio u onoj sezoni kad je bio najbolji strelac a nije ni bio standardanI Solsker je nekog nakantaoPada mi na pamet ona tekma M'boro vs. Eriksonov prvi City s paramaSiti se štekao da ne bude kartona kako bi se uvukli u kup UEFA preko fer pleja, jer drugačije nisu uspeliZadnje kolo, bilo je 8-0 mislim, i nešto mi zvoni da je 5 komada dao onaj Alfonso Alves iz Herenvena
May 6May 6 Ovaj iz Sitija je dao jedan od najvažnijih golova u njihovoj istoriji a ovaj iz Totenhema ima prezime ko poznati glumac
May 6May 6 Defo je nekog napunio za poluvreme.Aguero protiv Njuke dao 5 za pola sata.Bio sam ubeđen i da je Fauler dao 5.Ako je tačno, Rata će. Edited May 6May 6 by kralj
May 6May 6 Jeste, bravoEvo rezultati:Kol M.Jun-Ipsvič 9:0Širer Njuka-Šefild W 8:0Aguero Siti-Njuka 6:1Berbatov M.Jun-Blekburn 7:1Defo Totenh-Vigan 9:1
May 6May 6 Ajde ja ću.Dao sam 5 golova u prvom poluvremenu jedne prijateljske utakmice protiv tima u kome su igrale najveće fudbalske legende te zemlje. Jedan je bio i osvajač zlatne lopte. Tresao sam i ključni gol u finalu 1 evrokupa.