May 5May 5 Just now, kralj said:Odbranio je Rumun sva 4 protiv Barse. Dida isto 3, Dudek, Kan, Čeh.Piše LŠ
May 5May 5 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Mendieta je sigurno zabio, on nikada ne maši.Đukić? Mendieta naravno dao, zero fux given kad god je pucao. Dao je i u regularnomNije Đukić mislim ni igro to finale2 braniča I 1 groboš su mašili, svi levom
May 5May 5 Kanjizaresu umrla keva u sred tekme, u regularnom odbranio penal ScholluPa onda drugi u regularnom puco Efenberg i dao Edited May 5May 5 by Ratamahatta
May 5May 5 Author Deportivo je jedinu La liga titulu uzeo u sezoni 99/00. Navedi 10 igrača iz tog šampionskog tima.
May 5May 5 SongoManuel PabloRomeroDonatoNajbetFlavioMauro SilvaViktorFranĐalminjaMakajTo je prva postava uglavnom bilaBili tu još Pauleta, Turu Flores, Jokan, Kapdevila, Hector i Cesar rezervni buzdovani...Bile su jače Lakorunje koje nisu uzele tituleValeron umesto Djalminje, stigo Tristan, Serhio bio dobar zadnji vezni, Molina Songoa... Zajebali se sa Djorovicem, Akunjom, Duserom i Kolocinijem. Luke je zamenio Frana, posle je stigao i Andrade. Secam se pre neke tekme u gostima Romera ujela zmija na aerodromu pa je propustio par tekmiVelika nepravda sportska je sto nisu igrali finale LS 2004., da se osvete Monakou za 8-3.Jebeni Murinjo, secam se da je Andrade dobio neki glup drugi zuti/crveni, sudija mislio da je nagazio Deka a ovaj se zajebavao, ortaci iz repstacijeJedna od mojih omiljenih tekmi ikada je kad su unakazili Milan na Riazoru u revansu 4-0, posle 1-4. U sezoni kad je Milan branio titulu, mislim da je to prva Kakina Edited May 5May 5 by Ratamahatta
May 5May 5 Rodjen sam na ostrvu, debitovao u prvoligaskom fudbalu na drugom ostrvuOvo ko ludi Sava, uzmem drveni krst, napravim krst... ElemNisam osvojio nijedan trofej u domovini, ali sam zato osvojio 4 titule prvaka u inozemstvuS repstacijom sam osvojio jedno veliko takmicenje, i jednom bio porazen u finalu. Obe te utakmice sam gledao s najblizih mestaU klubu me je nasledio saigrac iz repstacije cija sam uglavnom rezerva bio, a njega jos jedan sunarodnik na istoj pozicijiJa sam? Edited May 5May 5 by Ratamahatta
May 5May 5 Imam samo™ 28 nastupa za repstaciju, od toga 3 na velikim turnirima, ostalo kvalifikacije i prijatenjskeSa 1 veoma izvikanim saigracem sam igrao i u domovini i u inozemstvu, zajedno smo istog leta otisli iz jednog u drugi klubTaj saigrac nije moj sunarodnik, a odigrao je za svoju repstaciju samo 1 mec vise nego ja, a samo 11 na velikim takmicenjima, od cega samo 3 na SP.Ne bih nesto preterano da se kurcim, ali bih u otprilike 198 drugih repstacija bio najbolji igrac na toj poziciji u istoriji nacionalnog tima Edited May 5May 5 by Ratamahatta