November 15, 2025Nov 15 1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:aj sto slusamo, nego i merch imamo.pojavili su se neki novi, meni nepoznati BRSve što je popularno u populaciji, mora i treba da ima merch
November 15, 2025Nov 15 Neće, on je levičar, a levičari po definiciji preziru labububizaciju proletera.
November 15, 2025Nov 15 Inače, pre izvesnog vremena, ne znam da li je još tako, najpoželjniji muškarac nije više bio alfa, nego sigma. I kao, ako si kul, baš si sigma. Sigma boy
November 15, 2025Nov 15 18 minutes ago, Svemir Zeka said:@Amos apropo onog klipa na Desanki, gde nisam razumela, odmah da ti kažem da sam s alfa govorom mnogo više na "ti" Ali ne poklapa se to baš tako striktno. Na primer, oboje moje dece (Z i Alfa) laprdaju. 6,7, pa čak i moji učenici.Ne sećam se šta je tačno bilo na Desanci, ali ako su kinkinizmi za to nam treba poseban topik
November 15, 2025Nov 15 3 minutes ago, Svemir Zeka said:Inače, pre izvesnog vremena, ne znam da li je još tako, najpoželjniji muškarac nije više bio alfa, nego sigma. I kao, ako si kul, baš si sigma. Sigma boy
November 15, 2025Nov 15 1 minute ago, Filozof manijak said:Neće, on je levičar, a levičari po definiciji preziru labububizaciju proletera.Zavisi, ako smo strukturalističko-dumerske provenijencije onda možemo da odbacimo markističko-hegelijansku teleologiju kao neosnovanu, kao maskirani idealizam.Aleatorni materijalizam nalaže da postoji non-zero šansa da se upravo pod labubu zastavom bude marširalo u konačni boj protiv kapitalizma, jer realno ko zna.
November 15, 2025Nov 15 11 minutes ago, Svemir Zeka said:@Weenie Pooh ček ček malo, i ti ćeš špijuniro golubirovatiJa se ovako iz glave sećam samo još Bombonini Gusini i Tukano Banano.Moj mali nema ni 6 meseci, Edited November 15, 2025Nov 15 by Weenie Pooh
November 15, 2025Nov 15 Mislim da je gusini bombardini, A ima i bombardiro krokodilo 8 minutes ago, Amos said:Preporuka: ako imate zumere ili alfe uz sebe, pustite da vidite reakciju
November 15, 2025Nov 15 1 minute ago, Svemir Zeka said:Mislim da je gusini bombardini, To, to, neka guska bombarderka.Pre pola godine bih rekao da svet zaslužuje da izgori zbog ovih sranja.Sad me je sitno dete omekšalo, pa se nadam da će talas retardacije koji njega zakači meni biti za nijansu više neshvatljiv, da me manje nervira od ovog jer ga još manje kapiram.
November 15, 2025Nov 15 italian brainrot zvuci kao bilo koje izdanje zlatnog cekina iz osamdesetih i devedesetih.
November 15, 2025Nov 15 Šest sedam je novo zezanje, to je visina košarkaša Lamelo Bola (valjda). Neki reper je mislio da je to interesantno, ubacio u six-seven u pesmu i sada je to in.Low key - iskrenoSigma - neko ko je do jaja, ne mora da bude samo zbog izgledaJepovanje - yappingGiga Čed - mišićav, sa jakom vilicom. Klinci čak i masiraju jawline da bi bio jači .Rizovati - nešto kao očarati nekog svojom harizmom, valjda. Edited November 15, 2025Nov 15 by Rudolf Pingvinoglu
November 15, 2025Nov 15 Real time update:- a zašto to pišete po forumu? (Kćer)Ulazi klinac spolja, ona:- znaš šta je mama upravo naučila? Pogađaj!Mali (zaprepaštenog pogleda): - six, seven??Takođe, reč za međusobno čašćavanje: sibau: shut your bitch ass up Možemo i mi ovo na forum duvedemo