Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

Mene je jedna tetka pokušala kradom da prijavi na takmičenje za dvojnicu Kasandre isuse, pa smo se šlognuli kad su nas organizatori nazvali telefonom.

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

10 minutes ago, Klara said:

Mene je jedna tetka pokušala kradom da prijavi na takmičenje za dvojnicu Kasandre isuse, pa smo se šlognuli kad su nas organizatori nazvali telefonom.

Meni vise licis na robinju Izauru.

Moj takozvani život, tripovao sam da sam kao Džordan Katalano isuse

13 minutes ago, Lancia said:

Meni vise licis na robinju Izauru.

Guglala sam. :D Nimalo.

Ali rooooobinja....sad moram da pustim pesmu dok spremam večeru. :')

2 hours ago, Lancia said:

Ko nije, gomila se vadila, gleda mi skvo, pa ajde kao i ja. Gde moze da bude losa serija gde se prvi put pred kamerama pojavila Lucy Liu.

Ahaha, ali ja sam to gledala sa mlađom sestrom kaoja je na početku emitovanja imala oko 14-15 godina, a ja bila pred kraj faksa.

• Author

Ja sam gledao, ali jedino čega se sećam jeste da su se Dilan i Keli smuvali dok je Brenda bila u Parizu i da sam bio zgranut kako samo mogu tako sram ih bilo!!!!1 fur

22 hours ago, Kampokei said:

Kad smo kod detektivskih, bila je jedna u kojoj sam uzivao, ali realno potpuna budalastina imenom Bored to Death. Glavne uloge Jason Schwartzmann i Ted Hanson, ima i Branka Katic u jednoj epizodi. Ali ukinuse je posle dve sezone (mozda vec i posle prve).

sto budalastina? odlicna serija, mnogo je volim.

...

ne mogu sopranove i gejmove tronova, jace je od mene.

Edited by morgana

Dodjem kod mojih, a Sulejman se gleda k’o nekad večernji dnevnik. To ne sme da se pisne. Te i ja, ćuti i gledaj. Pokoji komentar tu i tamo i to je to. Na kraju svake epizode neko pusti ‘Auuuu’ ili ‘Aiiiii’ i život se nastavlja do naredne epizode. Čak su i omiljenom mačoru dali ime Sulejman i dovikivali od milošte ‘Suljo’ sa terase.

Sad mi milo kad vidim onog glavnog glumca.

Sad kad vratim sliku, možda bih samo mogao Ezel gledati od tih turskih.

Just now, Milošica said:

Sad kad vratim sliku, možda bih samo mogao Ezel gledati od tih turskih.

To ona malecka sa pletenicama?

To ja Azazel

2 minutes ago, Milošica said:

Uuu, ne znam ovu! Mora da nisam kod babe bila u momentu kad se prikazivala. A baba bi sve serije koje su se više puta prikazivale gledala opet. I ako zna epizodu prvo mi ispriča sve šta će da se desi, a onda možemo da gledamo. Skakuće na kauču i govori mi: “Sad ćeš da vidiš, sad će da kaže ‘To sam ja, Neda!’ D

2 hours ago, sasha said:

U mojim krugovima Melrose Place bio popularniji.

A i Semi Džo igrala, valjda prva serija posle Dinastije.

Eh, ta Dinastija..

U Melrose place je glumila ova crvenokosa Bri iz DH. Bukvalno je isto izgledala 20 god ranije.

12 minutes ago, Boksi said:

Dodjem kod mojih, a Sulejman se gleda k’o nekad večernji dnevnik. To ne sme da se pisne. Te i ja, ćuti i gledaj. Pokoji komentar tu i tamo i to je to. Na kraju svake epizode neko pusti ‘Auuuu’ ili ‘Aiiiii’ i život se nastavlja do naredne epizode. Čak su i omiljenom mačoru dali ime Sulejman i dovikivali od milošte ‘Suljo’ sa terase.

Sad mi milo kad vidim onog glavnog glumca.

moja keva je Sulejmana gledala epizodu + svaku reprizu, bar 8g joj se na tvu vrteo samo Sulejman

od španskih svojevremeno drugar i ja gledali Rosu Salvahe, iz čiste sprdnje, dan danas se smejemo na "jel se sećaš kad Rosa Salvahe trči i graciozno preskače ćurku" lolol

tad smo mislili da takve serije nikad ovde neće proći, kad ono međutim