October 19, 2025Oct 19 Mene je jedna tetka pokušala kradom da prijavi na takmičenje za dvojnicu Kasandre , pa smo se šlognuli kad su nas organizatori nazvali telefonom.
October 19, 2025Oct 19 10 minutes ago, Klara said:Mene je jedna tetka pokušala kradom da prijavi na takmičenje za dvojnicu Kasandre , pa smo se šlognuli kad su nas organizatori nazvali telefonom.Meni vise licis na robinju Izauru.
October 19, 2025Oct 19 13 minutes ago, Lancia said:Meni vise licis na robinju Izauru.Guglala sam. :D Nimalo.Ali rooooobinja....sad moram da pustim pesmu dok spremam večeru. :')
October 19, 2025Oct 19 2 hours ago, Lancia said:Ko nije, gomila se vadila, gleda mi skvo, pa ajde kao i ja. Gde moze da bude losa serija gde se prvi put pred kamerama pojavila Lucy Liu.Ahaha, ali ja sam to gledala sa mlađom sestrom kaoja je na početku emitovanja imala oko 14-15 godina, a ja bila pred kraj faksa.
October 19, 2025Oct 19 Author Ja sam gledao, ali jedino čega se sećam jeste da su se Dilan i Keli smuvali dok je Brenda bila u Parizu i da sam bio zgranut kako samo mogu tako sram ih bilo!!!!1
October 19, 2025Oct 19 22 hours ago, Kampokei said:Kad smo kod detektivskih, bila je jedna u kojoj sam uzivao, ali realno potpuna budalastina imenom Bored to Death. Glavne uloge Jason Schwartzmann i Ted Hanson, ima i Branka Katic u jednoj epizodi. Ali ukinuse je posle dve sezone (mozda vec i posle prve).sto budalastina? odlicna serija, mnogo je volim....ne mogu sopranove i gejmove tronova, jace je od mene. Edited October 19, 2025Oct 19 by morgana
October 19, 2025Oct 19 Dodjem kod mojih, a Sulejman se gleda k’o nekad večernji dnevnik. To ne sme da se pisne. Te i ja, ćuti i gledaj. Pokoji komentar tu i tamo i to je to. Na kraju svake epizode neko pusti ‘Auuuu’ ili ‘Aiiiii’ i život se nastavlja do naredne epizode. Čak su i omiljenom mačoru dali ime Sulejman i dovikivali od milošte ‘Suljo’ sa terase.Sad mi milo kad vidim onog glavnog glumca.
October 19, 2025Oct 19 Just now, Milošica said:Sad kad vratim sliku, možda bih samo mogao Ezel gledati od tih turskih.To ona malecka sa pletenicama?
October 19, 2025Oct 19 Just now, Boksi said:To ona malecka sa pletenicama?Nehttps://m.imdb.com/title/tt1534360/
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, Milošica said:Nehttps://m.imdb.com/title/tt1534360/Uuu, ne znam ovu! Mora da nisam kod babe bila u momentu kad se prikazivala. A baba bi sve serije koje su se više puta prikazivale gledala opet. I ako zna epizodu prvo mi ispriča sve šta će da se desi, a onda možemo da gledamo. Skakuće na kauču i govori mi: “Sad ćeš da vidiš, sad će da kaže ‘To sam ja, Neda!’
October 19, 2025Oct 19 2 hours ago, sasha said:U mojim krugovima Melrose Place bio popularniji.A i Semi Džo igrala, valjda prva serija posle Dinastije.Eh, ta Dinastija..U Melrose place je glumila ova crvenokosa Bri iz DH. Bukvalno je isto izgledala 20 god ranije.
October 19, 2025Oct 19 12 minutes ago, Boksi said:Dodjem kod mojih, a Sulejman se gleda k’o nekad večernji dnevnik. To ne sme da se pisne. Te i ja, ćuti i gledaj. Pokoji komentar tu i tamo i to je to. Na kraju svake epizode neko pusti ‘Auuuu’ ili ‘Aiiiii’ i život se nastavlja do naredne epizode. Čak su i omiljenom mačoru dali ime Sulejman i dovikivali od milošte ‘Suljo’ sa terase.Sad mi milo kad vidim onog glavnog glumca.moja keva je Sulejmana gledala epizodu + svaku reprizu, bar 8g joj se na tvu vrteo samo Sulejmanod španskih svojevremeno drugar i ja gledali Rosu Salvahe, iz čiste sprdnje, dan danas se smejemo na "jel se sećaš kad Rosa Salvahe trči i graciozno preskače ćurku" tad smo mislili da takve serije nikad ovde neće proći, kad ono međutim