October 19, 2025Oct 19 15 minutes ago, Arkadija said:Kad smo se svi autovali, red je da priznam da sam ovo: Beverly Hills, 90210, odgledala skoro celo. Ko nije, gomila se vadila, gleda mi skvo, pa ajde kao i ja. Gde moze da bude losa serija gde se prvi put pred kamerama pojavila Lucy Liu.
October 19, 2025Oct 19 U mojim krugovima Melrose Place bio popularniji.A i Semi Džo igrala, valjda prva serija posle Dinastije.Eh, ta Dinastija.. Edited October 19, 2025Oct 19 by sasha
October 19, 2025Oct 19 16 minutes ago, Lancia said:Ko nije, gomila se vadila, gleda mi skvo, pa ajde kao i ja. Gde moze da bude losa serija gde se prvi put pred kamerama pojavila Lucy Liu.'Ladno ne znam da se ona pojavila u Beverli Hilsu Kad smo već kod nje, bila mi zanimljiva prva sezona Why Women Kill
October 19, 2025Oct 19 Sramim se priznati....uopšte ne gledam serije, niti bindžujem, i prezirem da gubim vreme na takav način.
October 19, 2025Oct 19 Eto, nijednu od tih serija pomenutih na prethodnim stranama nisam odgledao*, eveeeentualno epizodu ili dve.Jedostavno sve mi je ravna linija. Bindžovao nisam odradio niti jednom u životu (ovo je u perfektu)*Odgledao u mom slučaju znači - od početka do kraja i skoro sve epizode Edited October 19, 2025Oct 19 by Filozof manijak
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, Filozof manijak said:Eto, nijednu od tih serija pomenutih na prethodnim stranama nisam odgledao*, eveeeentualno epizodu ili dve.Jedostavno sve mi je ravna linija. Bindžovao nisam odradio niti jednom u životu (ovo je u perfektu)*Odgledao u mom slučaju znači - od početka do kraja i skoro sve epizodeGledaj Breaking bad, to prolazi kod sviju.
October 19, 2025Oct 19 Nemam gde da gledam Nemam kablovsku, ne koristim torente, ne mogu dugo da gledam u monitor kompa
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, Filozof manijak said:Nemam gde da gledam Nemam kablovsku, ne koristim torente, ne mogu dugo da gledam u monitor kompaAko imaš smart tv, platiš mesec dana Netflix app za 500 dinara, i pogledaš Ako nemaš, jbg
October 19, 2025Oct 19 25 minutes ago, Lena said:'Ladno ne znam da se ona pojavila u Beverli Hilsu Kad smo već kod nje, bila mi zanimljiva prva sezona Why Women Kill To sam skoro procitao, pa se sad pravim pametan. ovde valjda ima video, ne znam dal se vidi, posto za vikend uvek zbog fudbala imam problem sa netom: