Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

Prva spanska serija koju sam gledao bili su Companeros. Ne lose i nije za sram..

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

1 hour ago, Boksi said:

Dodjem kod mojih, a Sulejman se gleda k’o nekad večernji dnevnik. To ne sme da se pisne. Te i ja, ćuti i gledaj. Pokoji komentar tu i tamo i to je to. Na kraju svake epizode neko pusti ‘Auuuu’ ili ‘Aiiiii’ i život se nastavlja do naredne epizode. Čak su i omiljenom mačoru dali ime Sulejman i dovikivali od milošte ‘Suljo’ sa terase.

Sad mi milo kad vidim onog glavnog glumca.

mi (sestra ja) dolazimo kod babe i dede busom nenajavaljeno, vreme kad je Kasandra tek pocinjala tek ce baba «sad ste nasle da dodjete» lolol

Moj favorit devedestih, Nestasne godine i kanadska serija Emili…

Elem hrvatska spaunica sa pocetka dvehiljaditih, «Ljubav u zaledju» oko fudbalskog kluba Dinamo. Itad sam od pracenja sporta operisanoj drugarici pokvarila dozivljaj, rekavsi da u hrvatskoj varijanti ofsajd u fudbalu zovu zaledje.

Meni je prva spansks serija bila Plavo leto. Najlepsa decija serija osim nasih. Ko se toga seca?

Edited by Moonwalker

• Author
1 minute ago, Lena said:

I Moje drage komšije, išlo na B92.

Ovo mi je ostalo u baš lepom sećanju ) Baš simpatična zabava.

Ono što je bilo mnogo manje simpatično je iživljavanje B92 nad serijom kojoj su non-stop menjali termin i na kraju je šutnuli u tipa 2 ujutru.

I famozna Vesna koja ljudima koji su se bunili odgovara u fazonu, pa šta, ako vam se toliko sviđa, organizujte svoj život oko serije, idite ranije na spavanje pa navijte budilnik.

3 minutes ago, sasha said:

U ova je starija, dobro je bilo, gledaj domaće

https://m.imdb.com/title/tt0338639/

Ovo bre neki rijaliti lolol ja tebi dobar film a ti meni tako

• Author

Ma jok Lančo, nije reality. Serija o životu u internatu umetničke akademije.

Ovo je tip serije koji ti je baš cool sa 16 godina, a već sa 19 baš i ne D

Just now, Halvard said:

Ma jok Lančo, nije reality. Serija o životu u internatu umetničke akademije.

Ovo je tip serije koji ti je baš cool sa 16 godina, a već sa 19 baš i ne D

Tu sam na granici rolleyes

20 minutes ago, sasha said:

U ova je starija, dobro je bilo, gledaj domaće

https://m.imdb.com/title/tt0338639/

Natalia Millán wub

2 minutes ago, Boksi said:

Natalia Millán wub

Adela lepotica

19 minutes ago, Moonwalker said:

Meni je prva spansks serija bila Plavo leto. Najlepsa decija serija osim nasih. Ko se toga seca?

Jaooooo, to beše nikada nisu pustili do kraja?

• Author
2 minutes ago, Boksi said:

Natalia Millán wub

Ona beše bila profesorka klasičnog plesa? Jes bila dobra. Meni je favorit bila crvenokosa Ingrid (Silvija Marti? Isuse kakve gluposti ja držim u glavi), šteta što je ne videh nigde posle toga.

Sestra Penelope Kruz me nervirala, ne sećam se zašto.

@Arkadija

Toliko je davno bilo da sam zaboravila. Secam se one dvojice Panco i Havi (wub), Bee, malog debelog Piranje i dede mornara.

Edited by Moonwalker

Ja sam sve to gledala, ali mi je sve to u nekoj izmaglici. Sva lica prepoznajem, ali ne bih mogla iz glave da kažem ko je Companeros, a ko je Un paso adelante.

Baš su bile simpatične sve te serije, naročito kad si klinac.

54 minutes ago, Halvard said:

Island ima jaku produkciju, s obzirom na veličinu. Nemojte skrnaviti ovu temu Nordijcima mad

Da odgovorim Zeki: probao ja Malu nevestu kad je krenula. Ono, nova drugačija kultura i tako to. Nemoguć poduhvat - dogodi se nešto potpuno banalno, odmah dramatična muzika i krupan kadar na svakog prisutnog lika u sceni, koji svi imaju izraz lica kao da su ugledali dolazak vanzemaljaca. I tako x puta po epizodi.

Da, to je taj rad. Sve vreme se šokiraju

"Men behaving badly", jedna od onih koje nisu za stid.

I nemačka serija "Srećna porodica" :D, sa čuvenom Marijom Šel. Kao dete, gledam njih, listam maminu Burdu i zamišljam koliko je krasno i bolje tamo negde u drugoj zemlji. :/

6 minutes ago, Svemir Zeka said:

Da, to je taj rad. Sve vreme se šokiraju

Odmah se setim lol