October 19, 2025Oct 19 Prva spanska serija koju sam gledao bili su Companeros. Ne lose i nije za sram..
October 19, 2025Oct 19 1 hour ago, Boksi said:Dodjem kod mojih, a Sulejman se gleda k’o nekad večernji dnevnik. To ne sme da se pisne. Te i ja, ćuti i gledaj. Pokoji komentar tu i tamo i to je to. Na kraju svake epizode neko pusti ‘Auuuu’ ili ‘Aiiiii’ i život se nastavlja do naredne epizode. Čak su i omiljenom mačoru dali ime Sulejman i dovikivali od milošte ‘Suljo’ sa terase.Sad mi milo kad vidim onog glavnog glumca.mi (sestra ja) dolazimo kod babe i dede busom nenajavaljeno, vreme kad je Kasandra tek pocinjala tek ce baba «sad ste nasle da dodjete» Moj favorit devedestih, Nestasne godine i kanadska serija Emili…Elem hrvatska spaunica sa pocetka dvehiljaditih, «Ljubav u zaledju» oko fudbalskog kluba Dinamo. Itad sam od pracenja sporta operisanoj drugarici pokvarila dozivljaj, rekavsi da u hrvatskoj varijanti ofsajd u fudbalu zovu zaledje.Meni je prva spansks serija bila Plavo leto. Najlepsa decija serija osim nasih. Ko se toga seca? Edited October 19, 2025Oct 19 by Moonwalker
October 19, 2025Oct 19 Author 1 minute ago, Lena said:I Moje drage komšije, išlo na B92.Ovo mi je ostalo u baš lepom sećanju Baš simpatična zabava.Ono što je bilo mnogo manje simpatično je iživljavanje B92 nad serijom kojoj su non-stop menjali termin i na kraju je šutnuli u tipa 2 ujutru.I famozna Vesna koja ljudima koji su se bunili odgovara u fazonu, pa šta, ako vam se toliko sviđa, organizujte svoj život oko serije, idite ranije na spavanje pa navijte budilnik.
October 19, 2025Oct 19 3 minutes ago, sasha said:U ova je starija, dobro je bilo, gledaj domaćehttps://m.imdb.com/title/tt0338639/Ovo bre neki rijaliti ja tebi dobar film a ti meni tako
October 19, 2025Oct 19 Author Ma jok Lančo, nije reality. Serija o životu u internatu umetničke akademije.Ovo je tip serije koji ti je baš cool sa 16 godina, a već sa 19 baš i ne
October 19, 2025Oct 19 Just now, Halvard said:Ma jok Lančo, nije reality. Serija o životu u internatu umetničke akademije.Ovo je tip serije koji ti je baš cool sa 16 godina, a već sa 19 baš i ne Tu sam na granici
October 19, 2025Oct 19 20 minutes ago, sasha said:U ova je starija, dobro je bilo, gledaj domaćehttps://m.imdb.com/title/tt0338639/Natalia Millán
October 19, 2025Oct 19 19 minutes ago, Moonwalker said:Meni je prva spansks serija bila Plavo leto. Najlepsa decija serija osim nasih. Ko se toga seca?Jaooooo, to beše nikada nisu pustili do kraja?
October 19, 2025Oct 19 Author 2 minutes ago, Boksi said:Natalia Millán Ona beše bila profesorka klasičnog plesa? Jes bila dobra. Meni je favorit bila crvenokosa Ingrid (Silvija Marti? Isuse kakve gluposti ja držim u glavi), šteta što je ne videh nigde posle toga.Sestra Penelope Kruz me nervirala, ne sećam se zašto.
October 19, 2025Oct 19 @Arkadija Toliko je davno bilo da sam zaboravila. Secam se one dvojice Panco i Havi (), Bee, malog debelog Piranje i dede mornara. Edited October 19, 2025Oct 19 by Moonwalker
October 19, 2025Oct 19 Ja sam sve to gledala, ali mi je sve to u nekoj izmaglici. Sva lica prepoznajem, ali ne bih mogla iz glave da kažem ko je Companeros, a ko je Un paso adelante. Baš su bile simpatične sve te serije, naročito kad si klinac.
October 19, 2025Oct 19 54 minutes ago, Halvard said:Island ima jaku produkciju, s obzirom na veličinu. Nemojte skrnaviti ovu temu Nordijcima Da odgovorim Zeki: probao ja Malu nevestu kad je krenula. Ono, nova drugačija kultura i tako to. Nemoguć poduhvat - dogodi se nešto potpuno banalno, odmah dramatična muzika i krupan kadar na svakog prisutnog lika u sceni, koji svi imaju izraz lica kao da su ugledali dolazak vanzemaljaca. I tako x puta po epizodi.Da, to je taj rad. Sve vreme se šokiraju
October 19, 2025Oct 19 "Men behaving badly", jedna od onih koje nisu za stid.I nemačka serija "Srećna porodica" :D, sa čuvenom Marijom Šel. Kao dete, gledam njih, listam maminu Burdu i zamišljam koliko je krasno i bolje tamo negde u drugoj zemlji. :/
October 19, 2025Oct 19 6 minutes ago, Svemir Zeka said:Da, to je taj rad. Sve vreme se šokirajuOdmah se setim