Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

46 minutes ago, Lancia said:

Ko nije, gomila se vadila, gleda mi skvo, pa ajde kao i ja. Gde moze da bude losa serija gde se prvi put pred kamerama pojavila Lucy Liu.

Ih pa ovo sam i ja gledala ali nije sram, šta sam imala, 12 godinacovid19

Melrouz plejs sam nešto vrlo malo gledala, a ono kasnije, tinejdžerske, za to sam već bila matora.

Gledala sam jednu tursku, khm da, seriju mbm čijeg se naziva ne sećam, ovako bez guglanja mislim da je Kad lišće pada. thankyou

A ovo HBO i Netflix, pogledala sam i gomilu gluposti....ne mogu da izdvojim neku kao toliko krindž da me je blam

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

1001 noć, Kad lišće pada, Kako vreme prolazi, Ezel, Sulejman

Sve se to gledalo fantom

14 minutes ago, Milošica said:

1001 noć, Kad lišće pada, Kako vreme prolazi, Ezel, Sulejman

Sve se to gledalo fantom

Jel se sramiš ili priznaješ ovako usput? s_dj

Kako to niko nije gledao Kasandru, Dinastiju ili Dalas?¿

btw, prve serije koje se secam je bila poljska Janosik, nama klincima je to bio jedno od prvih iskustava, da heroji mogu biti i izvan partizana, kauboja ili Kraljevic Marka.

@Svemir Zeka

Bez sramote D

Edited by Milošica

1 minute ago, Lancia said:

btw, prve serije koje se secam je bila poljska Janosik, nama klincima je to bio jedno od prvih iskustava, da heroji mogu biti i izvan partizana, kauboja ili Kraljevic Marka.

Sad Shame GIF

У шта спадају чувари жепла, и то има сад на тв-у, бацим поглед мало у пролазу носталгије ради

David Hasselhoff Cali GIF by Baywatch

Ja kupovao sličice Kasandra, pa ih bacao sa balkona u hol škole da gledam kako se moji drugovi i drugarice tuku oko njih

2 minutes ago, Lancia said:

Gledala sam Dinastiju malo, ali bila sam klinka i to mi je bilo previše za odrasle 🙄 takorekuć 18+

Dalas, ufff kroz maglu se nešto sećam.

A Kasandru, jebem li ga, mislim da sam bila u poznijoj adolescenciji, tako da je to baš bilo krindž da gledaš 😇

2 minutes ago, napadaj said:

Ja kupovao sličice Kasandra, pa ih bacao sa balkona u hol škole da gledam kako se moji drugovi i drugarice tuku oko njih

Kao Vučić kad baci bućku

2 minutes ago, napadaj said:

@Svemir Zeka kako se zove u psihologiji, kad se tuces oko neceg a kao fol kazes da si bacao slicice rolleyes?¿

Tapke vlade

• Author

Kasandru i Ljovisnu ne računam, takvo je bilo vreme sleep

Isto kao što je Sulejman opšta kultura, makar dok nisu iskopali 58. Sulejmanovu sestru da zagorčava život Hurem fantom

Gledao sam i još jednu tursku, mislim da se zvala Kako vreme prolazi, sasvim korektna serija. Danas za taj format ne bih imao strpljenja ni u tragovima.

Halvard nam je poslednjih dana otkrio svoj istancan filmski ukus i posebno poznavanje trandzi. heart

• Author

Sad kad pomenuh Ljovisnu, iz ove perspektive to je zapravo bila vrlo atipična telenovela, bilo je dosta eksplicitnog seksa i nasilja. Pojma nemam kako su reagovale babe koje su se prešaltale direktno sa Kasandre na to.

Ne sramim se što sam odgledao poslednju "sapunicu" ikad prikazanu na RTS-u dok Tijanić nije rešio ga ih zameni serijalom Greh njene babe sa sela. Resistiré, glupavo prevedena kao Jača od sudbine, serija zbog koje sam se zaljubio u argentinski dijalekat wub I Seleste Sid i Barbaru Lombardo pa i dalje jurim gde bih mogao da ih vidim, al ajde. Elem, mislim da su na RTS-u čupali kosu kad su videli šta su kupili kao sapunicu, nema čega tu nije bilo. Homoseksualnost, incest, prostitucija, psihički poremećaji raznih vrsta, sexa koliko hoćeš, ubistava otrpilike toliko. Opet bih gledao kad bi postojala teoretska šansa da se nateram da ponovo prolazim kroz 200 epizoda.