October 19, 2025Oct 19 46 minutes ago, Lancia said:Ko nije, gomila se vadila, gleda mi skvo, pa ajde kao i ja. Gde moze da bude losa serija gde se prvi put pred kamerama pojavila Lucy Liu.Ih pa ovo sam i ja gledala ali nije sram, šta sam imala, 12 godina Melrouz plejs sam nešto vrlo malo gledala, a ono kasnije, tinejdžerske, za to sam već bila matora. Gledala sam jednu tursku, khm da, seriju čijeg se naziva ne sećam, ovako bez guglanja mislim da je Kad lišće pada. A ovo HBO i Netflix, pogledala sam i gomilu gluposti....ne mogu da izdvojim neku kao toliko krindž da me je blam
October 19, 2025Oct 19 14 minutes ago, Milošica said:1001 noć, Kad lišće pada, Kako vreme prolazi, Ezel, SulejmanSve se to gledalo Jel se sramiš ili priznaješ ovako usput?
October 19, 2025Oct 19 Kako to niko nije gledao Kasandru, Dinastiju ili Dalas?¿btw, prve serije koje se secam je bila poljska Janosik, nama klincima je to bio jedno od prvih iskustava, da heroji mogu biti i izvan partizana, kauboja ili Kraljevic Marka.
October 19, 2025Oct 19 1 minute ago, Lancia said:Kako to niko nije gledao Kasandru, Dinastiju ili Dalas?¿btw, prve serije koje se secam je bila poljska Janosik, nama klincima je to bio jedno od prvih iskustava, da heroji mogu biti i izvan partizana, kauboja ili Kraljevic Marka.
October 19, 2025Oct 19 У шта спадају чувари жепла, и то има сад на тв-у, бацим поглед мало у пролазу носталгије ради
October 19, 2025Oct 19 Ja kupovao sličice Kasandra, pa ih bacao sa balkona u hol škole da gledam kako se moji drugovi i drugarice tuku oko njih
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, Lancia said:Kako to niko nije gledao Kasandru, Dinastiju ili Dalas?¿Gledala sam Dinastiju malo, ali bila sam klinka i to mi je bilo previše za odrasle 🙄 takorekuć 18+Dalas, ufff kroz maglu se nešto sećam. A Kasandru, jebem li ga, mislim da sam bila u poznijoj adolescenciji, tako da je to baš bilo krindž da gledaš 😇
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, napadaj said:Ja kupovao sličice Kasandra, pa ih bacao sa balkona u hol škole da gledam kako se moji drugovi i drugarice tuku oko njihKao Vučić kad baci bućku
October 19, 2025Oct 19 2 minutes ago, napadaj said:Ja kupovao sličice Kasandra, pa ih bacao sa balkona u hol škole da gledam kako se moji drugovi i drugarice tuku oko njih@Svemir Zeka kako se zove u psihologiji, kad se tuces oko neceg a kao fol kazes da si bacao slicice ?¿
October 19, 2025Oct 19 Author Kasandru i Ljovisnu ne računam, takvo je bilo vreme Isto kao što je Sulejman opšta kultura, makar dok nisu iskopali 58. Sulejmanovu sestru da zagorčava život Hurem Gledao sam i još jednu tursku, mislim da se zvala Kako vreme prolazi, sasvim korektna serija. Danas za taj format ne bih imao strpljenja ni u tragovima.
October 19, 2025Oct 19 Halvard nam je poslednjih dana otkrio svoj istancan filmski ukus i posebno poznavanje trandzi.
October 19, 2025Oct 19 Author Sad kad pomenuh Ljovisnu, iz ove perspektive to je zapravo bila vrlo atipična telenovela, bilo je dosta eksplicitnog seksa i nasilja. Pojma nemam kako su reagovale babe koje su se prešaltale direktno sa Kasandre na to. Ne sramim se što sam odgledao poslednju "sapunicu" ikad prikazanu na RTS-u dok Tijanić nije rešio ga ih zameni serijalom Greh njene babe sa sela. Resistiré, glupavo prevedena kao Jača od sudbine, serija zbog koje sam se zaljubio u argentinski dijalekat I Seleste Sid i Barbaru Lombardo pa i dalje jurim gde bih mogao da ih vidim, al ajde. Elem, mislim da su na RTS-u čupali kosu kad su videli šta su kupili kao sapunicu, nema čega tu nije bilo. Homoseksualnost, incest, prostitucija, psihički poremećaji raznih vrsta, sexa koliko hoćeš, ubistava otrpilike toliko. Opet bih gledao kad bi postojala teoretska šansa da se nateram da ponovo prolazim kroz 200 epizoda.