Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

16 minutes ago, jms_uk said:

Ja mislim da je Dr Udo bio razlog sto su mnoge mame i bake gledale tu seriju )

Screenshot 2025-10-19 at 20.49.47.png

Ono kad Latini kažu Nomen est omen covid19

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

Prva telenovela koju sam gledao bila je Marisol na HRT-u. Jedva sam šta razaznavao jer je bilo 90% "mrava" i 10% slike na crno-belom teveu, ali sam ostajao zalepljen za ekran kaptiviziran lepotom te prodavačice cveća. Imala je ožiljak na obrazu, a uskoro su i neke druge telenovele koristile ovaj patern gde glavna junakinja ima neki vid hendikepa. Sad iz ove perspektive, stvarno prelepa glumica.

Marisol_Mexican_series_poster.jpg

MV5BZjMzNDhjYmEtNTZmNi00ZTA5LWIzODQtYmQ4

• Author

Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd.

Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je umro jedan od likova da je plačući zvao kevu na posao. Njoj rekli da je zove sin jer je neko umro, žena fras doživela laugh

Edited by Halvard

sramim se priznati, kod mene je marisol = sprej za nos

• Author

A sećate li se Pinkovog duo fantastico serija iz 90-ih, One West Waikiki (detektivska) i Acapulco Heat (akciona)? Obe neuspele serije ukinute posle jedne sezone, kapiram da su ih dobili u paketu sa Baywatchom ili tako nečim. To se besomučno na smenu repriziralo svakog prepodneva, bukvalno godinama. Voleo bih da danas bacim pogled na to, verujem da je vrhunska trash zabava.

Edited by Halvard

Ova mi se svidjala, bila jedna sezona. Dobra muzika. Ne secam se vis koji kanal je bio u pitanju.

IMDb
No image preview

The Heights (TV Series 1992) 7.2 | Drama, Music

1h | TV-PG

Muzicka tema u spojleru…

9 minutes ago, Halvard said:

A sećate li se Pinkovog duo fantastico serija iz 90-ih, One West Waikiki (detektivska)

Ja se sećam Čeril Led :)

Bila je neka latino serija gde je glavna glumica preslatko stvorenje, meni najsimpatičnija od svih po tim serijama...

Luz Maria

z23489851-IHR-Angie-Cepeda.jpg

1 minute ago, Lena said:

Bila je neka latino serija gde je glavna glumica preslatko stvorenje, meni najsimpatičnija od svih po tim serijama...

Luz Maria

Je l’ u nekoj seriji bila slepa pa progledala ili nepokretna pa prohodala?

cde6496fbe347fa3f0e9e8a27d929e40542cf801

sramim se priznati i da i dalje volim song ☺️

• Author
3 minutes ago, Lena said:

Ja se sećam Čeril Led :)

Luz Maria

Uf daaaa. Endži Sepeda, Peruanka, bombetina. Meni najlepša od svih latino glumica.

Luz Maria mi je bila smor jer jer bila smeštena u prošlost, ali sam je gledao u Pobre Diabla, tj. povremeno sam zbog nje gledao, sećam se da je ta serija trajala kao gladna godina.

1 minute ago, Boksi said:

Je l’ u nekoj seriji bila slepa pa progledala ili nepokretna pa prohodala?

Mislim da nije, ne sećam se unsure

• Author
Just now, Lena said:

Mislim da nije, ne sećam se unsure

Ne bih ni ja rekao. Obe serije sa njom koje su kod nas prikazivane su bile skroz OK za svoj žanr. U principu Meksikanci prave najgrđe trešine od sapunica, bar je tako bilo u vreme kad se kod nas to prikazivalo.

3 minutes ago, Halvard said:

Uf daaaa. Endži Sepeda, Peruanka, bombetina. Meni najlepša od svih latino glumica.

Luz Maria mi je bila smor jer jer bila smeštena u prošlost, ali sam je gledao u Pobre Diabla, tj. povremeno sam zbog nje gledao, sećam se da je ta serija trajala kao gladna godina.

Stvarno je prelepa.

Mislim da se ta druga serija kod nas zvala Fjorela, tako nekako...

Sledž Hamer

sledge hammer.jpg

Nije stvar neke bogzna kakve sramote, ali sa ovom više decenijskom distancom mi je malo neprijatno priznati da sam se odvaljivao od smeha kad god je u kadru bio Sledž ili njegov šef, a pogotovu kad su u dijalogu. Dori mi bila ok wub

"Haaaaaaammeeeeeeeeer!"