October 19, 2025Oct 19 8 minutes ago, Lancia said:A tema pocela sramezljivo, vidi sad.Pa kad tamo na ozbiljnim serijama i filmovima ne mogu da pišem o babi. Linčovali bi me.
October 19, 2025Oct 19 amaterija sam jedno vreme pratio estonsku produkciju (mada mozda je bila i letonska :D ) a zakacih i seriju sa farskih ostrva, doduse u koprodukciji sa dancimaiz logicnog razloga jer ovih samih nema dovoljno za sve uloge u seriji
October 19, 2025Oct 19 Pa koliko je dobra islandska Trapped, ne bi me čudilo da i drugi prave nešto kvalitetno.
October 19, 2025Oct 19 4 minutes ago, pbg12345 said:amaterija sam jedno vreme pratio estonsku produkciju (mada mozda je bila i letonska :D )a zakacih i seriju sa farskih ostrva, doduse u koprodukciji sa dancimaiz logicnog razloga jer ovih samih nema dovoljno za sve uloge u seriji ja sam gledala jednu bugarsku, a ruska Sašina ekipa mi je dugo bila br 1
October 19, 2025Oct 19 Dobra krimi bugarska serija je išla na B92 pre nekih 5/6 godina možda.Valjda "Balkanska pravila" naš prevod. Edited October 19, 2025Oct 19 by Milošica
October 19, 2025Oct 19 Author Island ima jaku produkciju, s obzirom na veličinu. Nemojte skrnaviti ovu temu Nordijcima Da odgovorim Zeki: probao ja Malu nevestu kad je krenula. Ono, nova drugačija kultura i tako to. Nemoguć poduhvat - dogodi se nešto potpuno banalno, odmah dramatična muzika i krupan kadar na svakog prisutnog lika u sceni, koji svi imaju izraz lica kao da su ugledali dolazak vanzemaljaca. I tako x puta po epizodi.
October 19, 2025Oct 19 4 minutes ago, Milošica said:Pa koliko je dobra islandska Trapped, ne bi me čudilo da i drugi prave nešto kvalitetno.ih pa islandjani su vec velesilaimaju ceo svoj crni uvrnuti podzanr
October 19, 2025Oct 19 16 minutes ago, sasha said:Un paso adelante se gledao od ŠpanacaJel to po francuskom filmu En Corps? Meni se svideo. Seriju nisam gledao.
October 19, 2025Oct 19 1 minute ago, Lancia said:Jel to po francuskom filmu En Corps? Meni se svideo. Seriju nisam gledao.U ova je starija, dobro je bilo, gledaj domaćehttps://m.imdb.com/title/tt0338639/
October 19, 2025Oct 19 20 minutes ago, sasha said:Un paso adelante se gledao od ŠpanacaI Moje drage komšije, išlo na B92.