Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

21 minutes ago, Arkadija said:

The Wire nisam dobacila dalje od druge sezone i to sam odgledala na silu, sve misleći, da sa mnom nešto nije ok, kad svi to dižu u nebesa.

Ovde spominjana The BBT mi je bila simpatična razbibriga prve 2-3 sezone, posle toga sam odustala. Inače, sve serije koje se snimaju u nedogled, mi izuzetno idu na živce.

Sramim se da priznam, da sam odgledala sve Criminal Minds, iako su nestvarno budalaste, i da se jednim takvim slučajem u stvarnom životu bave verovatno mesecima, ako ne i godinama, i da su poslednje tri sezone poptuno bezrazložno posvetili samo jednom ludaku, i da se vidi da im je budžet skresan i tako, ali istrajavam.

Tako sam se i ja zablentavio sa Blue bloods, svaka epizoda ide ustaljenom kljucu, vreme pravilno rasporedjeno svakom junaku, porodicni rucak obavezan, sve ce da se resi u jednoj epizodi, ako bas omane u sledeceoj.... tebi se bar svideo Joe Montegna, zamisli meni Tom Selleck.

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ua. Napusti sahranu!

NO evilsmile

Zato mi je Parks & Recreation kult i kanim se da je gledam opet.

Just now, napadaj said:

NO evilsmile

Zato mi je Parks & Recreation kult i kanim se da je gledam opet.

Fan fekt. Parks i Rec, Office i Dexter se dešavaju u istom fiktivnom univerzumu

• Author
3 minutes ago, Lancia said:

Tako sam se i ja zablentavio sa Blue bloods, svaka epizoda ide ustaljenom kljucu, vreme pravilno rasporedjeno svakom junaku, porodicni rucak obavezan, sve ce da se resi u jednoj epizodi, ako bas omane u sledeceoj.... tebi se bar svideo Joe Montegna, zamisli meni Tom Selleck.

Jao, to D

Kod nas se to prikazivalo na RTS 1 u nekom okoloponoćnom terminu. Moja mama gleda aaaa sveeee što se prikazuje u to vreme, bez obzira na žanr, jer to je njeno me time. I tako sam ja par puta zajedno s njom odgledao Blue Bloods kad bih se zatekao u roditeljskom domu, i onda uhvatim sebe kako i sam počinjem da premotavam na TV-u kako bih uhvatio epizodu. Totalna, totalna budalaština, ali isto tako i totalni odmor za mozak. Plus je ona lepa plavuša što im postane snaja u seriji polu-Srpkinja i kao govori srpski, pa eto, bonus poeni sleep

Sajnfild

Ja sam vrlo lagan za sitkome i mora da bude baš teško smeće da nešto ne bih mogao da gledam. Sajnfild to nije, ok je kad sporadično pogledam poneku epizodu, ali me nikad nije privukao da bindžam i očekivao bih mnogo više od nečega što se smatra za “(po)najbolji sitkom ikada”.

3 minutes ago, goofs said:

Sajnfild

Ja sam vrlo lagan za sitkome i mora da bude baš teško smeće da nešto ne bih mogao da gledam. Sajnfild to nije, ok je kad sporadično pogledam poneku epizodu, ali me nikad nije privukao da bindžam i očekivao bih mnogo više od nečega što se smatra za “(po)najbolji sitkom ikada”.

Isto.

A zato sto nisam bio neki veliki fan Seinfelda, nisam na pocetku ni gledao Curb your Enthusiasm, jer me odrednica "od kreatora Seinfelda" nije privukla, a iskreno nisam ni znao ko je Larry David. A onda slucajno uhvatio na HRT-u neku reprizu (oni imaju obicaj da leti repriziraju sve i svasta tako da bude svako vece nova epizoda) i tu se navukao i postao mi omiljeni sitkom u poslednjih evo vec 25 godina.

Meni Seinfeld prvo nije legao a posle malo matorijem jeste. Serija ni o čemu je baš dobar opis.

Castle sam odgledao nekako do kraja, u početku mi bio ok a posle više zbog Stane

• Author

Meni su Friends bili i ostali daleko prijemčiviji od Seinfelda. One sezone do Londona su mi i dalje definicija comfort watchinga, trebalo je tada za završe jer to je objektivno bio kraj te njihove životne faze koja je bila premisa serija. Kasnije je sve bilo ceđenje suve drenovine, mada je i dalje bilo dobrih momenata.

To što je serija sada "problematična" rolleyes meni ni najmanje nije problematično, duh vremena je bio takav, za vreme kad je počelo da se prikazuje je bilo čak i liberalno. Problem je što nisu znali kada da završe pa preneli isti majndset u vreme kad je svet već počeo da se menja. Ona epizoda gde Fredi Princ glumi mušku dadilju je stvarno bruka&sramota.

Lost nisam nikad pogledao ceo, neke epizode onako kad naletim. Ne znam da li sad ima smisla pogledati

Come One Of Us GIF by Magic Eden

Управо гледам први пут, наватао на тву случајно прву епизоду и реко ајд да бацим поглед

…И већа је сапуница него што сам очекивао (а очекивао сам), притом је тек крај друге сезоне, тек ће бити пакако

1 hour ago, goofs said:

Sajnfild

sajnfeld nema puno smisla dok ne znas likove, posebno dzordza, leri dejvid, kostancu.

Los'n'uajrd prošla mimo, bogatunske dauntaunabee te većina mračnih skandinavsko-pruskih, kao i svi zmajevi'n'aveti te ostale nekošerne karakonžule.

Nevinos bez zaštite izgubio sa brejkinbed.

Kako odoleti šarmu scene profe u_gaćama s pištoljom usred nigde?

Najbliže giltipležr sentimentu behu Dareli na Krfu, onaj trener fudbalski.. parkovi i ofisi (us), da, obertransferneprijatnosti me rade kao dodeka(ko)fonija nove bečke škole, štaću..

E da, valjalo bi ponoviti arrested development na ovu skupoću.

Edited by makaronee

On 18. 10. 2025. at 8:20, Halvard said:

Kultna serija u koju se svi oko vas kunu, a vama jednostavno nije legla, pa kad se zapodene razgovor o tome, samo klimate glavom?

Ne zbog toga što nisam pokušao (jesam - mnogo puta, tokom više decenija), ali... znam da je ovo praktično bogohulno, i izvivnjavam se svim duboko uvređenima. Toliko se sramim, eto ne mogu ni da napišem,, samo gif.

The Original Series GIF by Star Trek

na SCIFI-ju sad prikazuju The Charmed sramim se priznati da gledam blush

Kad smo se svi autovali, red je da priznam da sam ovo: Beverly Hills, 90210, odgledala skoro celo. blush