Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

Nisi gledao Montevideo ohmy

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

Just now, Milošica said:

samo film.

• Author

Ljubav, navika, panika. Gledano više puta.

Reklo bi se da je za ovaj topik fantom

6 minutes ago, adam said:

koja je ta francuska s lujkom, zvuci interesantno. al samo ako je svaka epizoda za sebe. D

ova. "Haut Potentiel Intellectuel"

amerikanci su se potrudili da je prekopiraju no, to je sranje, baš kao i ono kopiranje švedsko-danskog "most"

Edited by đorđe geprat

3 minutes ago, đorđe geprat said:

ova. "Haut Potentiel Intellectuel"

amerikanci su se potrudili da je prekopiraju no, to je sranje, baš kao i ono kopiranje švedsko-danskog "most"

Hvala.

55 minutes ago, adam said:

jedino sto mi je dobro je drzavni posao. svako nekoliko (kad se setim) odem na jutjub pa pogledam tricetripet epizodica u nizu, slatko se ismejem i to mi je sasvim dovoljno.

Jesi li gledao Prvi servis,imaš na YouTube ,mislim da je to samo na YouTube

E da kad sam se već upisao, Državni posao ne pratim,pogledam par minuta i promenim kanal

Edited by Fakundo Sava

• Author

Budući da je Game of Thrones pomenut više puta - dugo vremena sam se osećao kao da sam jedina osoba na planeti koja to ne gleda. Kad se dogodio jebeni Red Wedding, došlo mi je da se zaključam u kuću dok ne prođe hajp jer su SVI koji poznajem samo o tome pričali. Pakao.

A nisam gledao ne zato što me nije zanimalo ili probao pa nije išlo, jednostavno u to vreme nisam imao naviku da skidam s neta (s bindžovanjem sam počeo kad je bilo vanredno stanje zbog korone), a nisam imao gde ga gledam na TV. Iz istog razloga sam propustio i masu drugih kultnih stvari, poput Sopranosa.

Kad smo kod detektivskih, bila je jedna u kojoj sam uzivao, ali realno potpuna budalastina imenom Bored to Death. Glavne uloge Jason Schwartzmann i Ted Hanson, ima i Branka Katic u jednoj epizodi. Ali ukinuse je posle dve sezone (mozda vec i posle prve).

17 minutes ago, Fakundo Sava said:

Jesi li gledao Prvi servis,imaš na YouTube ,mislim da je to samo na YouTube

E da kad sam se već upisao, Državni posao ne pratim,pogledam par minuta i promenim kanal

nisam al to vec znam da bih trebao. nego nikako da pocnem. dobio preporuke s raznih strana. fala svakako.

Od Big Bang Theory mi bukvalno izlazi koprivnjaca a seldona bih rado video kako krcka pod valjkom od 10 tona

1 hour ago, Milošica said:

😶‍🌫️

39 minutes ago, Halvard said:

jedina osoba na planeti koja to ne gleda

Htela sam to da gledam kad završim knjige. Nisam nikad završila knjige. Onfa sam uzela i pogledala prve dve sezone i stala. I zatim sam pogledala poslednju epizodu poslednje sezone.

22 hours ago, Shan Jan said:

I ja sam gledao Ocajne Domacice D Naravno prevashodno zbog Eve Longorije

Sramim se priznati meni Eva iz vremena DHW i Tonija Parkera nije bila neka riba ,sitna mršava ,lepa ali dosadna faca ,cigančica iz kraja ,Tanja Savić za siročad,

ali starija Eva ova današnja sa sigurno par korekcija ,malo mesnatija ,svežija u licu je žena za izginut

Teri Hačer na prvom mestu ,onda ova riđa što si je okačio ... mada seriju nisam gledao ,možda bi mogao par epizoda

The Wire nisam dobacila dalje od druge sezone i to sam odgledala na silu, sve misleći, da sa mnom nešto nije ok, kad svi to dižu u nebesa.

Ovde spominjana The BBT mi je bila simpatična razbibriga prve 2-3 sezone, posle toga sam odustala. Inače, sve serije koje se snimaju u nedogled, mi izuzetno idu na živce.

Sramim se da priznam, da sam odgledala sve Criminal Minds, iako su nestvarno budalaste, i da se jednim takvim slučajem u stvarnom životu bave verovatno mesecima, ako ne i godinama, i da su poslednje tri sezone poptuno bezrazložno posvetili samo jednom ludaku, i da se vidi da im je budžet skresan i tako, ali istrajavam.

Glavni guilty pleasure kojeg se sećam mi je Footballers Wives. Gledao sam je u srednjoj školi i bio fasciniran time što nije postojao apsolutno nijedan pozitivan lik.

Edited by napadaj

On 18. 10. 2025. at 9:05, napadaj said:

Breaking Bad - neubedljivo, nerealno, razvučeno, često dosadno. Sedmica što se mene tiče, ne više od toga. A ona scena kad

Spoiler

Gus Fring izađe iz bolničke sobe bez pola face i tek onda padne na zemlju me toliko nervira od momenta kad sam je video, da za dve ocene snižava ukupnu celoj seriji.

I dok za Breaking Bad možda i mogu da razumem zašto je ljudi vole, za američku varijantu The Office to nikad skapirao. Debilan humor, odvratni likovi, jedan audio-video pakao negledljivosti. Četiri puta sam pokušao da je odgledam opšte kulture radi i svaki put sam prekinuo. Najdalje sam stigao do četvrte sezone, čini mi se.

Ua. Napusti sahranu!