October 17, 2025Oct 17 Kultna serija u koju se svi oko vas kunu, a vama jednostavno nije legla, pa kad se zapodene razgovor o tome, samo klimate glavom?Serija koju su svi živi popljuvali, a vama bila baš super?Krišom ste gledali nešto iz edicije Televisa presenta?Niste sami! Dođite da se sramimo zajedno!Kao što sam napisao na drugom topicu, što mi je poslužilo kao inspiracija za ovaj, The Wire. Ah, s kakvim sam entuzijazmom sam krenuo da gledam Najbolju Seriju Ikada! Volim taj žanr, Homicide: LOTR znam napamet. S teškim mukama sam dogurao do polovine četvrte epizode pre nego što sam morao sebi da priznam, da jbg, this ain't for me. Kad sam nakon par godina pokušao ponovo, ni prvu epizodu nisam uspeo da završim.S druge srane, prva sezona Desperate Housewives mi je totalni comfort watch i mislim da bih mogao da je gledam 16 puta. A možda i jesam.
October 17, 2025Oct 17 Desperate Housewives je vrhunska zajebancija, sa prokletstvom glupavoga imena.Inače, odlično napisano, atmosfera predgrađa sjajna, svašta tu valja, osim što je mogla da traje 6 umesto 8 sezona kao manje više i svaka serija od 8 sezona...Ontopic: ono što sam prekinuo jer NISAM MOGAO VIŠE je Outlander, toliko je bilo cheasy, cringe i krš da nisam mogao da podnesem a to kažem ja koji je završio 99% stvari koje je počeo, verovatno i 99.7%.Posle ispalo da je to jako popularno i da ima brda sezona. Evo sad pogledah - ima 8 Edited October 17, 2025Oct 17 by Mil@n
October 17, 2025Oct 17 I ja sam gledao Ocajne Domacice Naravno prevashodno zbog Eve Longorije. Bilo mi slatko kako je sve vreme ko neka sponzorusica a onda kad je bilo stani-pani prodala svoju kolekciju cipela da podrzi muza.Ipak, ubedljivo najupecatljiviji lik je bila Bri, istovremeno ti izaziva i strah i divljenje
October 18, 2025Oct 18 Line of duty. Prosto ne mogu, užasni su mi glumci u ulogama pozitivaca. Stalno istu dosadnu facu imaju, kao da će iskočiti iz TVa i nabosti me glavom jer pijem čaj sa limunom. Smoriše za medalju.
October 18, 2025Oct 18 Breaking Bad - neubedljivo, nerealno, razvučeno, često dosadno. Sedmica što se mene tiče, ne više od toga. A ona scena kad SpoilerGus Fring izađe iz bolničke sobe bez pola face i tek onda padne na zemlju me toliko nervira od momenta kad sam je video, da za dve ocene snižava ukupnu celoj seriji.I dok za Breaking Bad možda i mogu da razumem zašto je ljudi vole, za američku varijantu The Office to nikad skapirao. Debilan humor, odvratni likovi, jedan audio-video pakao negledljivosti. Četiri puta sam pokušao da je odgledam opšte kulture radi i svaki put sam prekinuo. Najdalje sam stigao do četvrte sezone, čini mi se.
October 18, 2025Oct 18 pa, ja sam odgledao dve epizode "justified" i batalio. bilo mi je glupo. isto i "breaking bad". a moj potomak mi to preporučivao kao super serije.
October 18, 2025Oct 18 Američku varijantu The Office nisam gledao, a ne verujem ni da ću.A originalna/britanska me je, svojevremeno, potpuno oduševila! Pogotovo Rikijeve bravure.
October 18, 2025Oct 18 Sopranos. Pre neki dan 🙄 sam uzela da gledam. Daću joj šansu više puta. Gledala deo: Friends 🥺 ne volim nikako. Otvorena vrata, nikad volela
October 18, 2025Oct 18 game of thrones, izgurao nekako s01 i dalje nije išlolord of ring sa ali ekspresaa ginny and georgia su mi bili top prva i druga sezona, posle je naravno paloal da sam se zabavio gledajući, jesam
October 18, 2025Oct 18 I ja sam imao problem sa Office, a i Parks and Recreation. Pokušaću opet.Breaking Bad, Homicide i Justified sam odgledao iz prve i bio oduševljen. Za The Wire mi nije uspelo iz prve, ali sam je zimus odgeldao i bio veoma mi se dopala (ipak mi je Homicide bolji).
October 18, 2025Oct 18 Zaboravio sam da pomenem još jedan precenjeni mediokritet - Succession. Dobro je samo od kraja prve sezone do polovine druge, ostalo tanko. Edited October 18, 2025Oct 18 by napadaj
October 18, 2025Oct 18 The Office (US) mi isto nikad nije legao. Squid Game probao, i smorio me. Westworld sam izgurao 2-3 sezone na silu, isto smor. X-Files mi je u paketu loše ostario. Zašto u paketu, jer ima mnogo epizoda za popunjavanje vremena, što je tada bilo normalno. Sada volim da pogledam odabrane epizode, koje su mi legendarne. Guilty pleasure…Očajne domaćice odlične, bili su dobra režija i pripovedanje za ono vreme. Od Pavića BŽ, SLJ i PB, porodično ispred TVa, prosto budi uspomene.
October 18, 2025Oct 18 Breaking Bad mi je bila bas navlaka, cak znam i sekund kad se to desilo (scena kad kada propada kroz plafon). Ali paznja pocela da popusta, iako su se stalno uvodili novi likovi serija mi je postala na svoj nacin repetitivna.Wire i Peaky Blinders odgledao epizodu ili dve i ostavio. Posebna kategorija su mi serije koje sam odgledao sa paznjom, ali mi utisak sa ove distance nekako mlak. Tu spadaju Parka and Recreation i americki Office.A sramim se priznati da sam voleo? Mozda Big Bang Theory.