Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

3 minutes ago, uini said:

..inace, sto se tice wembyja vs centara knicksa, neki utisak mi je po secanju da se nije bas gozbio, tj da knicksi imaju assete da mu pariraju

tj da ga limitiraju, wemby ce da kolje svejedno. vise me interesuje borba na perimetru, spursi su nizi i brzi, knicksi iskusniji i veci, sut za tri ce tu biti kljucan, nazalost, u smislu banalityja.

Wemby ce da uradi sve sto bude moglo da se uradi plus da animira ostatak tima da i oni urade isto toliko. Ako to ne bude dovoljno znaci da su Knicksi bolji... Kako god - vazno da je kosharka pobedila. )

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mrš govna na godišnji, kakva prijatna vest za dobro jutro...

19 minutes ago, Ogawa said:

Wemby ce da uradi sve sto bude moglo da se uradi plus da animira ostatak tima da i oni urade isto toliko. Ako to ne bude dovoljno znaci da su Knicksi bolji... Kako god - vazno da je kosharka pobedila. )

kosarka je u velikoj meri stvar momentuma & uverenja da mozes, videcemo, izgleda mi kao da su obe ekipe "u crvenom" sto se tice mogucnosti & performansa, raspasce se pre ili kasnije, samo da vidimo ko ce prvi :i

Edited by uini

Ne znam, ovaj je i AllStar game igrao ozbiljno... Bice to kako treba svakako. Njima lepo a mi ce da uzivamo.

Lepo od Spursa sto su izbacili ove prevare a jos lepse sto je potrajalo sedam meceva i sto ulaze dosta umorniji u finale od buducih sampiona. Nece biti bas u proseku 23.7 razlike kao do sad kroz plejof ali moze jos jedna lagana metla, idemo duo debelih jako do samog kraja

@goofs posto imas teoretske sanse da uzmes pogadjalicu a prvi ce sigurno ici na siguricu i gadjati Spurse, rokni 4-0 ili 4-2 za Nikse. Sigurno overavaju titulu kuci jer mora da gori Njujork a sa 26 poena mozes biti sampion, osim ako jos neko od trojice ispred tebe ne bude probao hail mary pogodak, onda napadas samo top3

falili su previse jdub i ajay mesarima, drugi i treci kreator ekipe sto je bas kriticno protiv odbrane kakvu igraju spursi. mesarskoj ekipi presudile povrede? karma je cudo thumbup

8 minutes ago, Ogawa said:

Ne znam, ovaj je i AllStar game igrao ozbiljno... Bice to kako treba svakako. Njima lepo a mi ce da uzivamo.

ja podrazumevam da ce svako u sastavu oba tima biti ozbiljan & fokusiran: videcemo kakve ce to rezultate da donese, odnosno, ko ce biti u ritmu kada, je neophodno.

Edited by uini

Nisam verovao kad sam cuo pa sam proverio - SGA je dobio 65 slobodnih bacanja a Wemby 57 tokom 7 utakmica...

U proseku, 1.14 bacanja vishe (po utakmici) za SGAja. Sto bi neki nervozniji rekli - jebenga u flopovanje ako nije mogao vishe da dobije...

upalim noćas, vidim kako onaj ćelavi sa trakom sa dve ruke skida čoveka sa polaganja, sudije gledaju snimak i zovu običan faul i ugasim, ne treba mi to nerviranje u životu

nego koja je priča sa Areninim prenosima, prenosili su samo finale istoka, a ovih 7 utakmica sa zapada su puštali samo snimke preko dana? evo sad ide kao "repriza" 7 utakmice, ali noćas nisu imali prenos

1 hour ago, uini said:

kad pogodi broj & redosled pobeda u seriji, nek' se javi, korgiju.

A ni sampiona nije pogodio...

6 minutes ago, levi said:

upalim noćas, vidim kako onaj ćelavi sa trakom sa dve ruke skida čoveka sa polaganja, sudije gledaju snimak i zovu običan faul i ugasim, ne treba mi to nerviranje u životu

nego koja je priča sa Areninim prenosima, prenosili su samo finale istoka, a ovih 7 utakmica sa zapada su puštali samo snimke preko dana? evo sad ide kao "repriza" 7 utakmice, ali noćas nisu imali prenos

opet je bio amazon exclusive prenos

1 minute ago, cartman said:

opet je bio amazon exclusive prenos

kako, evo logo NBC u čošku stoji. te utakmice koje su bile na Amazonu nisu se uopšte pojavljivale na Areni

ovo prvi put vidim, kao nemaju prava prenosa, a onda sutra puštaju reprizu nečega što sinoć nisu imali u programu

Edited by levi

12 minutes ago, JPM said:

A ni sampiona nije pogodio...

jeste uznemirujuce.

3 minutes ago, levi said:

kako, evo logo NBC u čošku stoji. te utakmice koje su bile na Amazonu nisu se uopšte pojavljivale na Areni

ovo prvi put vidim, kao nemaju prava prenosa, a onda sutra puštaju reprizu nečega što sinoć nisu imali u programu

e na to nisam obratio paznju. Moguce da su uzeli paket sa manjim brojem utakmica.

1 hour ago, Zli Gli said:

@goofs posto imas teoretske sanse da uzmes pogadjalicu a prvi ce sigurno ici na siguricu i gadjati Spurse, rokni 4-0 ili 4-2 za Nikse. Sigurno overavaju titulu kuci jer mora da gori Njujork a sa 26 poena mozes biti sampion, osim ako jos neko od trojice ispred tebe ne bude probao hail mary pogodak, onda napadas samo top3

Legit sam i zaboravio na pogadjalicu ph34r stavicu na Nikse, stavio bih i ovako, navijacki igram celu igru.

Niko da pomene game-winner momenat Luke Korneta