May 31May 31 19 minutes ago, Ogawa said:Wemby ce da uradi sve sto bude moglo da se uradi plus da animira ostatak tima da i oni urade isto toliko. Ako to ne bude dovoljno znaci da su Knicksi bolji... Kako god - vazno da je kosharka pobedila. kosarka je u velikoj meri stvar momentuma & uverenja da mozes, videcemo, izgleda mi kao da su obe ekipe "u crvenom" sto se tice mogucnosti & performansa, raspasce se pre ili kasnije, samo da vidimo ko ce prvi :i Edited May 31May 31 by uini
May 31May 31 Ne znam, ovaj je i AllStar game igrao ozbiljno... Bice to kako treba svakako. Njima lepo a mi ce da uzivamo.
May 31May 31 Lepo od Spursa sto su izbacili ove prevare a jos lepse sto je potrajalo sedam meceva i sto ulaze dosta umorniji u finale od buducih sampiona. Nece biti bas u proseku 23.7 razlike kao do sad kroz plejof ali moze jos jedna lagana metla, idemo duo debelih jako do samog kraja@goofs posto imas teoretske sanse da uzmes pogadjalicu a prvi ce sigurno ici na siguricu i gadjati Spurse, rokni 4-0 ili 4-2 za Nikse. Sigurno overavaju titulu kuci jer mora da gori Njujork a sa 26 poena mozes biti sampion, osim ako jos neko od trojice ispred tebe ne bude probao hail mary pogodak, onda napadas samo top3
May 31May 31 falili su previse jdub i ajay mesarima, drugi i treci kreator ekipe sto je bas kriticno protiv odbrane kakvu igraju spursi. mesarskoj ekipi presudile povrede? karma je cudo
May 31May 31 8 minutes ago, Ogawa said:Ne znam, ovaj je i AllStar game igrao ozbiljno... Bice to kako treba svakako. Njima lepo a mi ce da uzivamo.ja podrazumevam da ce svako u sastavu oba tima biti ozbiljan & fokusiran: videcemo kakve ce to rezultate da donese, odnosno, ko ce biti u ritmu kada, je neophodno. Edited May 31May 31 by uini
May 31May 31 Nisam verovao kad sam cuo pa sam proverio - SGA je dobio 65 slobodnih bacanja a Wemby 57 tokom 7 utakmica...U proseku, 1.14 bacanja vishe (po utakmici) za SGAja. Sto bi neki nervozniji rekli - jebenga™ u flopovanje ako nije mogao vishe da dobije...
May 31May 31 upalim noćas, vidim kako onaj ćelavi sa trakom sa dve ruke skida čoveka sa polaganja, sudije gledaju snimak i zovu običan faul i ugasim, ne treba mi to nerviranje u životunego koja je priča sa Areninim prenosima, prenosili su samo finale istoka, a ovih 7 utakmica sa zapada su puštali samo snimke preko dana? evo sad ide kao "repriza" 7 utakmice, ali noćas nisu imali prenos
May 31May 31 1 hour ago, uini said:kad pogodi broj & redosled pobeda u seriji, nek' se javi, korgiju.A ni sampiona nije pogodio...
May 31May 31 6 minutes ago, levi said:upalim noćas, vidim kako onaj ćelavi sa trakom sa dve ruke skida čoveka sa polaganja, sudije gledaju snimak i zovu običan faul i ugasim, ne treba mi to nerviranje u životunego koja je priča sa Areninim prenosima, prenosili su samo finale istoka, a ovih 7 utakmica sa zapada su puštali samo snimke preko dana? evo sad ide kao "repriza" 7 utakmice, ali noćas nisu imali prenosopet je bio amazon exclusive prenos
May 31May 31 1 minute ago, cartman said:opet je bio amazon exclusive prenoskako, evo logo NBC u čošku stoji. te utakmice koje su bile na Amazonu nisu se uopšte pojavljivale na Areniovo prvi put vidim, kao nemaju prava prenosa, a onda sutra puštaju reprizu nečega što sinoć nisu imali u programu Edited May 31May 31 by levi
May 31May 31 3 minutes ago, levi said:kako, evo logo NBC u čošku stoji. te utakmice koje su bile na Amazonu nisu se uopšte pojavljivale na Areniovo prvi put vidim, kao nemaju prava prenosa, a onda sutra puštaju reprizu nečega što sinoć nisu imali u programue na to nisam obratio paznju. Moguce da su uzeli paket sa manjim brojem utakmica.
May 31May 31 1 hour ago, Zli Gli said:@goofs posto imas teoretske sanse da uzmes pogadjalicu a prvi ce sigurno ici na siguricu i gadjati Spurse, rokni 4-0 ili 4-2 za Nikse. Sigurno overavaju titulu kuci jer mora da gori Njujork a sa 26 poena mozes biti sampion, osim ako jos neko od trojice ispred tebe ne bude probao hail mary pogodak, onda napadas samo top3Legit sam i zaboravio na pogadjalicu stavicu na Nikse, stavio bih i ovako, navijacki igram celu igru.Niko da pomene game-winner momenat Luke Korneta
May 31May 31 Ispadala je lopta Hartenstajnu (ocekivano jer ne zna bukvalno nista u napadu osim onog svog cudnog suta ili polaganja) ali svakako carska odbrana Korneta